Hát pl légiforgalmi irányítónál kizárt, hogy két körből leszűröd.ikarus93 írta:Sose értettem, hogy miért kell ennyire húzni az egészet, szerintem 2 körből is le lehet szűrni, hogy mennyire megfelelő az illető a munkához.

OFF
Re: OFF
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Zsombor írta:Van vagy 4-5 kör.Ursus írta:Sokat hallani mostanában a légiforgalmi irányítókról, baromi stresszes és már a képzésen való részvételhez is át kell jutni valami rostán, rengetegen jelentkeznek de ennek csak a töredéke tudja elkezdeni a képzést.
Én már voltam 6 körös interjún is, igaz ebből 2 telefonos volt.
Sose értettem, hogy miért kell ennyire húzni az egészet, szerintem 2 körből is le lehet szűrni, hogy mennyire megfelelő az illető a munkához.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekem egyik évfolyamtársam építőmérnök helyett elment a wizzairhez légiutas kísérőnek.Ursus írta:Sokat hallani mostanában a légiforgalmi irányítókról, baromi stresszes és már a képzésen való részvételhez is át kell jutni valami rostán, rengetegen jelentkeznek de ennek csak a töredéke tudja elkezdeni a képzést.

Van vagy 4-5 kör.Ursus írta:Sokat hallani mostanában a légiforgalmi irányítókról, baromi stresszes és már a képzésen való részvételhez is át kell jutni valami rostán, rengetegen jelentkeznek de ennek csak a töredéke tudja elkezdeni a képzést.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
IT szektorban, ha valami egzotikusabb/szarabb technológiában jó vagy, pl. ABAP, Haskell, Erlang, akkor egyből bruttó 800k körül tudsz kezdeni a jobb helyeken. Főleg a bankszektorban kell keresni a nagy pénzeket, illetve a bankoknak fejlesztő cégek között.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Akkor a jó maszek gáz- és vízszerelők
Alkalmazott státuszban viszonylag ritka az 1M netto. De a hazai árszinthez képest ennek a töredéke is elég a kényelmes élethez.

Alkalmazott státuszban viszonylag ritka az 1M netto. De a hazai árszinthez képest ennek a töredéke is elég a kényelmes élethez.
-
Sokat hallani mostanában a légiforgalmi irányítókról, baromi stresszes és már a képzésen való részvételhez is át kell jutni valami rostán, rengetegen jelentkeznek de ennek csak a töredéke tudja elkezdeni a képzést.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Brutto vagy netto?ikarus93 írta:Itt Magyarországon a politikusokon kivül ki visz haza havi 1 vagy több milliós fizetést aki alkalmazott és nem cég tulajdonos ?
Szerintem a vezető (villamos) tervezők is, legalábbis a volt főnököm br 29 milliót termelt tavaly.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
aktuáriusok, légiirányítókikarus93 írta:Itt Magyarországon a politikusokon kivül ki visz haza havi 1 vagy több milliós fizetést aki alkalmazott és nem cég tulajdonos ?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Banki felsővezetők pl, illetve azok, akiket Laci írt.ikarus93 írta:Itt Magyarországon a politikusokon kivül ki visz haza havi 1 vagy több milliós fizetést aki alkalmazott és nem cég tulajdonos ?
IT vonalon 5-10 év tapasztalattal sima fejlesztő is 1M+ keres már havonta a jobbak közül.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Inkább nem

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Realista24 írta:A salesesek, akik jól dolgoznak. Top menedzserek, ügyvédek, könyvvizsgálók, könyvelők. Persze, nem általános.ikarus93 írta:Itt Magyarországon a politikusokon kivül ki visz haza havi 1 vagy több milliós fizetést havonta aki alkalmazott és nem cég tulajdonos ?
Na meg az ügyes benzinkutas
Benzinkutas ?
Mesélj pls

Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A salesesek, akik jól dolgoznak. Top menedzserek, ügyvédek, könyvvizsgálók, könyvelők. Persze, nem általános.ikarus93 írta:Itt Magyarországon a politikusokon kivül ki visz haza havi 1 vagy több milliós fizetést havonta aki alkalmazott és nem cég tulajdonos ?
Na meg az ügyes benzinkutas

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Itt Magyarországon a politikusokon kivül ki visz haza havi 1 vagy több milliós fizetést aki alkalmazott és nem cég tulajdonos ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. július 22., szombat 22:27-kor.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc