+1 évet csúszott a 2. évad és kaszálva is lett de azt kell mondjam megérte rá várni.
Akik elkezdték de kaszálták azoknak megemlítem hogy túl kell élni a 4. részig onnantól pedig iszonyatosan bepörög.
Azt hittem hogy az első évad utolsó pár része a max amit majd ki fognak hozni a sorozatból, hogy nincs feljebb.
Nos tévedtem.
A 2. évad egyszerűen tökéletes volt. Minden klappolt. A zene, a vágások, képi világ, effektek, a párbeszédek zseniálisak. Vicces volt mikor viccesnek kellett lennie és komoly mikor komolynak. Voltak bölcsességek de nem közhelyesek. A feelgood jelenetek pedig csak hab volt a tortán. Emiatt is imádtam a sorozatot.
A karakterek pedig végig hozták azt amit kell. Az időt jól elosztották és egyszerűen nem tudom azt mondani hogy x unalmas volt. Mindenki nagyon érdekes volt és élmény volt nézni a színészi játékukkal együtt.
Nagy kár hogy kaszálták de hát ez van. Bármennyire is legyen jó egy sorozat mostanság..a jó karakterdrámákat sose fogják igazán értékelni.
Lásd the leftovers, the affair, ray donovan.
Ami legalább pozitívum az az hogy nem hagyják lezáratlanul és kapni fog egy lezáró filmet.

Aki nem tud mit nézni annak nyugodt szívvel ajánlom.