nézd a többi 9etnagyi írta:Érdeklődnék nem készült valami dokufilm a történelmi duplázásról?
Már széné néztem az utolsó három döntőnket jó volna valami más....

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. július 22., szombat 15:54
nézd a többi 9etnagyi írta:Érdeklődnék nem készült valami dokufilm a történelmi duplázásról?
Már széné néztem az utolsó három döntőnket jó volna valami más....
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. július 22., szombat 15:52
HozzászólásSzerző: nagyi » 2017. július 22., szombat 15:50
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. július 22., szombat 15:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 22., szombat 15:08
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 22., szombat 15:08
Dolbergben még van fantázia, mondjuk egy angol csapatban ellenne, de Berardi... tucat.Realista24 írta:MARCA: Real Madrid looking at Ajax's Kasper Dolberg & Sassuolo's Domenico Berardi as low cost Morata replacements if Mbappe isn't bought.
Tessék, B terv. Köszi, inkább ne
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 22., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. július 22., szombat 14:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 22., szombat 14:35
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. július 22., szombat 14:31
hát az akkor remek mert akkor ő se lesz túl használható abban a bizonyos első 3hónapban ha konkrétan beesik a bajnokság 2.fordulójára...Realista24 írta:Sőt, Perez elmondta azt hiszem korábban, hogy imádja az utolsó napos igazolásokat.Berti írta:Az áll az egész mögött, hogy nagy durranást akarnak a legvégén. Perez le is nyilatkozta hogy meddig van nyitva a piac és nem áll távol a klubtól, hogy a végén egyezzenek meg. Mint a nagyok. Szerintem ebbe a sagaba be van vonva a Monaco is és tudatosan építgetik.![]()
Tartom, hogy nem úgy adtuk el Moratát, hogy csak a bevételt kerestük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 22., szombat 14:30
Az igazi riválisaink most és jövőre is a City, PSG és a Barca, ha idén nem vált klubot.dannen írta:az a baj, hogy ha nem idén hozzuk, jövőre vb. ott lehoz egy jó teljesítményt és nem csak az ára lesz még jobban az egekben, hanem szó szerint fél európa őt akarja majd. arra meg nem számítanék, hogy minden esetben minket választana.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 22., szombat 14:19
Abból kell kiindulni, hogy Cé első három hónapja kuka. Szezon legelején fog csatlakozni, mire felveszi a ritmust, kondit, stb-t, hosszú idő fog eltelni. Lehet, hogy be lehetne küldeni állni és várni a labdát, de amilyen focistákat igazoltunk, nem úgy tűnik, hogy az íveléses centerjáték a célunk.peadani írta:Idén kell behúzni.Vagy pedig keresni egy másik cserecsatárt 1 év kölcsönre.Így, hogy Morata elment és Bale meg tudjuk mennyire sérülékeny azért a Cé,Benzema,Mayoral 3as nem túl acélos oda előre még ha alakzat váltással lehetne kombinálni a dolgokat.illgner írta:Ha jön Mbappe, az is jó, de ha csak jövőre, akkor sincs gond. A keret nélküle is nagyon erős, talán jobb is lenne, ha még egy évet várna Pérez a francia leigazolásával.
HozzászólásSzerző: peadani » 2017. július 22., szombat 14:16
Idén kell behúzni.Vagy pedig keresni egy másik cserecsatárt 1 év kölcsönre.Így, hogy Morata elment és Bale meg tudjuk mennyire sérülékeny azért a Cé,Benzema,Mayoral 3as nem túl acélos oda előre még ha alakzat váltással lehetne kombinálni a dolgokat.illgner írta:Ha jön Mbappe, az is jó, de ha csak jövőre, akkor sincs gond. A keret nélküle is nagyon erős, talán jobb is lenne, ha még egy évet várna Pérez a francia leigazolásával.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. július 22., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 22., szombat 14:13
Sőt, Perez elmondta azt hiszem korábban, hogy imádja az utolsó napos igazolásokat.Berti írta:Az áll az egész mögött, hogy nagy durranást akarnak a legvégén. Perez le is nyilatkozta hogy meddig van nyitva a piac és nem áll távol a klubtól, hogy a végén egyezzenek meg. Mint a nagyok. Szerintem ebbe a sagaba be van vonva a Monaco is és tudatosan építgetik.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. július 22., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 22., szombat 13:57
And there is an option for Monaco to sign Real’s Karim Benzema in part-exchange for Mbappe, although this would reduce the cash element of the deal.ericco írta:belenéztem a napba
A The Sun![]()
tényként közli, hogy megszületett az egyezség Mbappé ügyében
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 22., szombat 13:52
2008 nyara, Ronaldo? Megfűszerezve egy kis Calderónnal és Mijatoviccsalchronic írta:Mi ez a Modric, vagy Bale saga-hoz képest?Yazid írta:én már hulyet kapok ettől a mbappe saga-tól
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. július 22., szombat 13:49
Mi ez a Modric, vagy Bale saga-hoz képest?Yazid írta:én már hulyet kapok ettől a mbappe saga-tól
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 22., szombat 13:41
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem