Erősen gondolkodom, addig is osszad meg velünk azt a kettőt!BBarni írta:Valakinek valami magyar foci/utánpótlás személyes humoros történet?![]()
Hát nekem ma kettő olyan is eszembe jutott, hogy majd beszartam!![]()

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 30., péntek 20:09
Erősen gondolkodom, addig is osszad meg velünk azt a kettőt!BBarni írta:Valakinek valami magyar foci/utánpótlás személyes humoros történet?![]()
Hát nekem ma kettő olyan is eszembe jutott, hogy majd beszartam!![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 30., péntek 19:57
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 30., péntek 11:36
Nem hiszem, hogy van olyan ember aki azt várja tőle, hogy a világ egyik legjobb klubjában legyen alapember. Jusson el oda, ahol most Szalai tart és akkor már hatalmasat nyert vele a magyar fociBBarni írta:Nem rossz a Bobál Gergő de azért egy ilyen Manchester City szintre sose fog eljutni!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 30., péntek 10:41
Hányszor láttunk már ilyen videót, tehetségekről!mondjuk ez alapján szerintem joggal volt kikiáltva minőségi alapanyagnak, akiből lehet valaki.
de ahhoz játszania kéne folyamatosan!
Ha jön az új szponzor akkor lesz!elvileg igen, de ahogy írtad (vagy más?) nincs mindenki fizujára pénz!
jött már jó pár nevesebb emberke és Leo is maradt.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 30., péntek 10:00
mondjuk ez alapján szerintem joggal volt kikiáltva minőségi alapanyagnak, akiből lehet valaki.BBarni írta:A két Bobál is nagyon fel van fújva!Jó mondjuk ki nem itthon?
elvileg igen, de ahogy írtad (vagy más?) nincs mindenki fizujára pénz!BBarni írta:Vass és Buzsáky sem 1 poszt, szóval mindkettő érkezhetne
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 29., csütörtök 20:05
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 29., csütörtök 18:11
Már mindkettő Bobál a felnőtt csapat teljes jogú tagja. Gergő tavasztól, Ádám nyártól. Gergő csereként játszott is pár bajnokinFerencváros írta: Egyébként valaki nem tudja, hogy a Bobál gyerekkel miújság? Szóba volt hozva a Cityvel, a Honvédba nem játszik, hol van most?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 29., csütörtök 15:55
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 29., csütörtök 15:52
szerintem max az egyik fog, vass.Ferencváros írta:Hát örülnék, ha Vass vagy Buzsáky aláírni ma. Ideje lenne már.
Honvédban van mind a kettő. a csatár és a védő srác is. A védő Dávid még ha jól tudom sosem játszott az Nb1ben, míg a csatár Gergely már többször is. de nem tudni mi van valük. Dávidot most felhozták a nagycsapathoz, de kétlem, hogy szerepet kapna (Nb3ban játszhat a B-ben), Gergely meg néha-néha csereként be van vetve, de idén (13-14) még nem játszott.Ferencváros írta:Egyébként valaki nem tudja, hogy a Bobál gyerekkel miújság? Szóba volt hozva a Cityvel, a Honvédba nem játszik, hol van most?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. augusztus 29., csütörtök 15:48
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 29., csütörtök 15:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 29., csütörtök 13:34
Ma búcsúztatjákBBarni írta: Közben meg benne van a Deportivo ellni kerteben!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 29., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:49
Rendesen ledöbbentem a híren mikor megláttam az NSOnMorataMartin írta:A Videoton leigazolta Gyepest!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:25
Azért nem hittem volna, hogy Gyepi bevállalja a kispad melegítést!MorataMartin írta:A Videoton leigazolta Gyepest!
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. augusztus 28., szerda 22:41
annyi bármikor van bennünk, hogy beleszarjunk a levesetekbeBBarni írta:Már nem annyira, most csak a Jászai Mari díjas játékos van ott aki ér is valamit, régen azért egy napbarnított Kenő vagy Kuttor Kutya!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 28., szerda 22:35
Már nem annyira, most csak a Jászai Mari díjas játékos van ott aki ér is valamit, régen azért egy napbarnított Kenő vagy Kuttor Kutya!kodo írta:el is hiszem, hogy be vagytok szarva tőlünkBBarni írta:Pedig inkább játszanánk veletek mint a baglyokkal!
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 22:23
Úristen.....az ember maga a tudatlanság csimborasszója.Pedig tök egyértelmű, hogy Zombori Sanyi kellene...
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. augusztus 28., szerda 22:21
el is hiszem, hogy be vagytok szarva tőlünkBBarni írta:Pedig inkább játszanánk veletek mint a baglyokkal!
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem