Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
RAC1 szerint meg 80% , hogy nem. Ennyi matekozást 1 saga alatt még nem láttam esküszöm..

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Sky szerint 90% hogy távozik Neymar.
ESPN szerint már megvan a kontrakt a PSG vel .
Legalább nem csak nálunk megy a buli CR és Bappe terén.
ESPN szerint már megvan a kontrakt a PSG vel .
Legalább nem csak nálunk megy a buli CR és Bappe terén.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sőt. Klopp elmondta hogy ok nem az a csapat, amelyik elad. Egyre nagyobb a kavar nálatok. Tetszikpalesz77 írta:Azóta már Coutinhot írják a katalán lapok. De van olyan verzió is, hogy Neymar marad mégis, és Coutinho érkezésének az ígérete volt az egyik ok ami meggyőzte a csapattársak érvelése mellett.Realista24 írta:Barca, Dybala, ha Neymar megy. Good luck.
Közbe meg a Pool élből visszadobott 80 milliót, és a PSG-hez hasonlóan a tárgyalástól is elzárkóznak elvileg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Azóta már Coutinhot írják a katalán lapok. De van olyan verzió is, hogy Neymar marad mégis, és Coutinho érkezésének az ígérete volt az egyik ok ami meggyőzte a csapattársak érvelése mellett.Realista24 írta:Barca, Dybala, ha Neymar megy. Good luck.
Közbe meg a Pool élből visszadobott 80 milliót, és a PSG-hez hasonlóan a tárgyalástól is elzárkóznak elvileg.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
remélem ezt így nyélbe ütik és a katalánoknak is lesz egy jamesükRealista24 írta:Barca, Dybala, ha Neymar megy. Good luck.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barca, Dybala, ha Neymar megy. Good luck.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk egy ötszörös Aranylabdasnak aki BL-t nyer nekünk, talan nem gond ha könnyebben felejtünk.h3x0r írta:Dehogy fogjak eluldozni. Mint ahogy mi is 2 het alatt elfelejtettuk, hogy CR szomoru, nem nyilatkozik vagy egyaltalan megfordult a fejeben a valtas.BlancoMark írta:Ha ezek utan marad, akkor Messi szinttel kell elorukkolnia, mert jovore mar maguktol fogjak eluldozni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Dehogy fogjak eluldozni. Mint ahogy mi is 2 het alatt elfelejtettuk, hogy CR szomoru, nem nyilatkozik vagy egyaltalan megfordult a fejeben a valtas.BlancoMark írta:Ha ezek utan marad, akkor Messi szinttel kell elorukkolnia, mert jovore mar maguktol fogjak eluldozni.
- BlancoMark
Ha ezek utan marad, akkor Messi szinttel kell elorukkolnia, mert jovore mar maguktol fogjak eluldozni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sztem Alexis lesz, Neymar nem.dannen írta:a vicces, hogy alexist ma egy párizsi hotelben látták. megengedheti magának a psg, hogy ennyit költsön? mondjuk a ffp eddig sem akadályozott senkit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Én ezt szerteném látni, ha megy. Csak Verratti esélytelenebb lesz így már mint eddig, ha odamegy Neymar. De Dembélét mindenképp hozni kéne.dannen írta:szerintem megvennék ousmane dembelét 100 körül, viszont ő jelenleg egyértelmű visszalépés neymarhoz képest. a maradékból meg verrattit akarnák gondolom vagy esetleg coutinhot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fail, mert Paulinho csak Neymar miatt jönneDemes írta:NajoP. Krisz írta: Odaadják Messinek.![]()
Amugy kozbe rajottem h igy felszabadulna meg 60milko legalabb Paulinhora is.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
NajoP. Krisz írta: Odaadják Messinek.

Amugy kozbe rajottem h igy felszabadulna meg 60milko legalabb Paulinhora is.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ebben az a szép, hogy akaratukon kívül megy el Neymar, mivel kivásárlási árról van szó. Szóval ugye hiába nem akarják eladni, mert nem tudnak kit venni a helyére.Demes írta:Ha most elmegy Neymar kit vesznek helyette?
Nincs senki nagyon elerheto, lerakhatnak Coutinhoert 150et hogy elengedje a pool de annak semmi ertelme. Verratti meg iden nem megy el. Megadjak Bape ert a 190et?
Mit kezdenenek a penzzel?
A pénzzel meg mit kezdenek? Odaadják Messinek

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Odaadják Messinek.Mit kezdenenek a penzzel?![]()
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Ha most elmegy Neymar kit vesznek helyette?
Nincs senki nagyon elerheto, lerakhatnak Coutinhoert 150et hogy elengedje a pool de annak semmi ertelme. Verratti meg iden nem megy el. Megadjak Bape ert a 190et?

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Miért? Ezt honnan veszed?Hogy ez miért lényeges? Mert ez rengeteg adóval fog járni, és nyilván ezt is a francia csapatnak kell majd kifizetnie.
A Barca bevételével járó adót miért fizetné a PSG? Kifizetik az összeget a Barcának, és ott már a katalánoknak kell elszámolni a spanyol állammal. Az a reklámpénzes dolog is sántít nekem, az egyéni problémája Neymarnak, semmi köze hozzá a franciáknak, mellesleg az átigazolással az apuka megkapná a kis fejpénzét, ami szerintem bőven elég jó motiváció kezdésnek a váltásra.
Az elején még könnyen lehet és mondjuk, aztán a végén már kijelenthetjük hogy legalább? Ne haragudj, de ez a számolás nekem nagyon felületes és a valóságtól elrugaszkodottnak tűnik.A PSG-nél mondanom sem kell, hogy nem lenne lehetősége annyi reklámpénzt begyűjteni, mint a katalán csapatnál, így könnyen lehet, hogy fel kell ezt az összeget emelniük, mondjuk évi 35 millió euróra. Ha ezt az adóval és mindennel együtt felszorozzuk 5 évvel (mivel egy 2022-ig tartó szerződésről írnak), az összesen a 230 millió eurót is meghaladhatja! Ha emellett azt is beleszámítjuk, hogy az FFP (Financial Fair Play) megszegése miatt a párizsi csapatra várhatóan egy közel 100 millió eurós büntetés vár, akkor összességében kijelenthető, hogy legalább 660 millió euróra van szüksége a PSG-nek ahhoz, hogy leigazolják Neymart.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért azt se hanyagoljuk már,hogy az ilyen neymar kaliberű/egójú játékosoknak nagyon nem mind1,hogy bl-t nyernek a barcaval/Realal fogaskerékként vagy abszolút szupersztárként.Se Messi se Cr nem lenne már aktuális klubjuknál ha szarrányerik magukat csapat szinten úgy hogy a hero státusz egy másik játékosé.
Neymar ha távozik messi miatt távozik,innentől kár is olyan dolgokon rágódni,minthogy a psgvel kevesebb teófeát nyerhet.Pont ez a lényeg,ő akar lenni a psg messije.
Biztos vagyok/voltam benne,hogy nem barcaból fog visszavonulni a kérdés az volt ,hogy mikor lép.Idén szerintem jó döntés lenne részéről,jövőre már nem olyan biztos.
Az hogy a barca meg mi hogy járnánk ezzel ez is egy nagyon érdekes téma.
Neymar ha távozik messi miatt távozik,innentől kár is olyan dolgokon rágódni,minthogy a psgvel kevesebb teófeát nyerhet.Pont ez a lényeg,ő akar lenni a psg messije.
Biztos vagyok/voltam benne,hogy nem barcaból fog visszavonulni a kérdés az volt ,hogy mikor lép.Idén szerintem jó döntés lenne részéről,jövőre már nem olyan biztos.
Az hogy a barca meg mi hogy járnánk ezzel ez is egy nagyon érdekes téma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2017. július 21., péntek 11:27-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
peto.isti:
Ez így szép és jó, de így csak a barcánál számolnak. A PSG tele van, ha egyszer eldöntötték, hogy akarják, akkor pont leszarják mennyi az annyi ők készek kifizetni. Innentől nincs is miért tovább pénzről beszélni, mert minket nem érint.
A másik fele, hogy a PSG egy gyengébb csapat mint a Barca, egy esetleges váltással, szerintem, elnézve a jelenlegi keretet az a PSG semmivel sem gyengébb, mint a Barca. Katalán oldalon új edző, közepes keret. PSG-nél láttuk tavaly, fejben még nincsenek ott, de évről évre erősödik az a csapat, nem lepődnék meg egy BL top4-en sem, szóval Neymar szemszögéből igen is van értelme a váltásnak. Simán eltudom képzelni, hogy beleunt, beleszürkült, úgy érzi, hogy egy váltás jót tenne. Azt már tudjuk róla, hogy neki fontos a pénz és a szabadság, a PSG mindkettőt megtudja adni. Minden poszton erősek, a kp az egyik legjobb lehet ha összeállnak, előre egy Neymar és nem szeretnék velük összekerülni.
Ez így szép és jó, de így csak a barcánál számolnak. A PSG tele van, ha egyszer eldöntötték, hogy akarják, akkor pont leszarják mennyi az annyi ők készek kifizetni. Innentől nincs is miért tovább pénzről beszélni, mert minket nem érint.
A másik fele, hogy a PSG egy gyengébb csapat mint a Barca, egy esetleges váltással, szerintem, elnézve a jelenlegi keretet az a PSG semmivel sem gyengébb, mint a Barca. Katalán oldalon új edző, közepes keret. PSG-nél láttuk tavaly, fejben még nincsenek ott, de évről évre erősödik az a csapat, nem lepődnék meg egy BL top4-en sem, szóval Neymar szemszögéből igen is van értelme a váltásnak. Simán eltudom képzelni, hogy beleunt, beleszürkült, úgy érzi, hogy egy váltás jót tenne. Azt már tudjuk róla, hogy neki fontos a pénz és a szabadság, a PSG mindkettőt megtudja adni. Minden poszton erősek, a kp az egyik legjobb lehet ha összeállnak, előre egy Neymar és nem szeretnék velük összekerülni.
Liverpoollal nem lesz egyszerű alkudozni, mert a lipcsei Keitat se tudták még mrgvenni 70 millióért sem..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K