Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
De tudod, hogy nem ez a realitás, Bale egy szezont még biztosan itt fog maradni, a második évet már nem adom neki oda, ez függ az újaktól. Na meg Cé és Karimtól is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En meg eladnam, es akkor hoznam MBappet mind1 memnyibe kerul. Iden ha mindenki marad mar akkor csak akkor ha nem bir ott maradni meg rgy evet, es meg se mashol kosson kiRealista24 írta:Bale itt van öt? szezon óta, de eddig nem lehetett fix alapemberként számítani rá, főleg nem húzóemberként. Én ezért aggódom.RaúlCF írta:persze jó volt nem is azt mondom. de ha mondjuk marad 4kp és 2 csatár akkor Bale nem lenne rossz az első 2esbe. és Moratának fontos góljai voltak de az is igaz hogy Balenek meg a sérülései miatt kiestek a góljai elég képlékeny.
Ha Mariano maradt volna még nyugodt is lennék, hogy Moratát pótolja majd Bale meg Mariano, de Mayoral nem tudom, hogy milyen szintet tud hozni.
Kell Mbappé, le kell rakni 135 milliót és kész, ha ennyi se elég kapják be.
Kell Mbappé, le kell rakni 135 milliót és kész, ha ennyi se elég kapják be.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
de mondjuk Morata perceivel vajon milyen lenne? ez is egy opció ha mondjuk idén nincs Mbappé egy pihentebb nem folyamatosan terhelt Bale nem a vonal mellé száműzve. de én bízom ZZben és Perezben eddig jól csinálták a dolgukat most is azt csinálnak amit akarnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale itt van öt? szezon óta, de eddig nem lehetett fix alapemberként számítani rá, főleg nem húzóemberként. Én ezért aggódom.RaúlCF írta:persze jó volt nem is azt mondom. de ha mondjuk marad 4kp és 2 csatár akkor Bale nem lenne rossz az első 2esbe. és Moratának fontos góljai voltak de az is igaz hogy Balenek meg a sérülései miatt kiestek a góljai elég képlékeny.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
persze jó volt nem is azt mondom. de ha mondjuk marad 4kp és 2 csatár akkor Bale nem lenne rossz az első 2esbe. és Moratának fontos góljai voltak de az is igaz hogy Balenek meg a sérülései miatt kiestek a góljai elég képlékeny.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tavaly Morata góljai 13 pontot eredményeztek, csak Cé ért el többet, 14-et. Ezt igenis pótolni kell.RaúlCF írta:nem feltétlenül van vásárlási kényszer. ha megnézzük a tavalyi évet milyen bivaly volt a keret úgy hogy Bale sérült volt James meg mellőzve simán bennevan az idei évben hogy James-Morata elment és többé kevésbé Bale lesz Morata szerepében és a Ronaldo-Benzema-Bale hármas lesz elől 2 helyre forgatva ami nem is lenne egy halott ötlet bár valószínűbbnek tartom hogy marad a gagyi 4-3-3 a lá BBC és akkor hiányozni fog egy cserecsatár. ZZ-n múlik hogy mit akar.
Mbappé ára meg egyfelől teljesen mindegy van rá és nekem egy centbe se fáj másrészről viszont nevetséges hogy egy fél szezonos 18 éves gyerekért ennyit akarnak húzni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
nem feltétlenül van vásárlási kényszer. ha megnézzük a tavalyi évet milyen bivaly volt a keret úgy hogy Bale sérült volt James meg mellőzve simán bennevan az idei évben hogy James-Morata elment és többé kevésbé Bale lesz Morata szerepében és a Ronaldo-Benzema-Bale hármas lesz elől 2 helyre forgatva ami nem is lenne egy halott ötlet bár valószínűbbnek tartom hogy marad a gagyi 4-3-3 a lá BBC és akkor hiányozni fog egy cserecsatár. ZZ-n múlik hogy mit akar.
Mbappé ára meg egyfelől teljesen mindegy van rá és nekem egy centbe se fáj másrészről viszont nevetséges hogy egy fél szezonos 18 éves gyerekért ennyit akarnak húzni.
Részemről vásárlási kényszerben vagyunk, mivel letettük minden poszton a jövő csapatának az alapjait a csatár kivételével( és még a kapus, de most nincs a piacon abból). Szerintem Mbappe elszalasztása egy Ronaldinho kaliberu hiba lenne részünkről legalább. És bőven kelleni fog idén is már a keretbe, Morata távozásával.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem direkt ki akarta már rakatni magát.
Nem bírta el a lelke, hogy elment a kedvence. Van ilyen.

MorataMartin írta:Nem tudom ki hogy van vele, de kell még egy csatár mert nagyon hosszú szezon lesz. Én a Chelseaből elhoznám Moratát.

Ember, ne már....
Ez már nagyon gáz.
Nem tudom, hogy vagy vele, de én kényszer zubonyoznalak és beraknek egy Karim videót közbe. De a worst ofbol.MorataMartin írta:Nem tudom ki hogy van vele, de kell még egy csatár mert nagyon hosszú szezon lesz. Én a Chelseaből elhoznám Moratát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2017. július 21., péntek 14:59-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem tudom ki hogy van vele, de kell még egy csatár mert nagyon hosszú szezon lesz. Én a Chelseaből elhoznám Moratát.

- wZoLee7
Nem vagyunk vásárlási kényszerben, van 6 kp-sunk és 6 támadónk, 442-ben és 4312-ben is bőven elegen vagyunk, ha hozni akarjuk őt még valakinek mennie kell.kodo írta:Hagyjuk már a pénzt, Mbappe kell. A Monaco el fogja adni egy jó ajánlatért, inkább mint Psg-nek, Mbappe meg inkább ide jönne mint máshova. Most bedobta a Marca a 190 milliót, mivel eladtuk Moratát vásárlási kényszerben vagyunk, ezt probaljak ZZ-ék ellensulyozni azzal hogy azt kommunikálják nem lesz Morata távozásával se érkező előre, hogy nem érezze senki hogy ténylegesen vásárlási kényszerben vagyunk.
190 millió hülyeség, tm érték hülyeség abból se lehet kiindulni. Abbol kell amit a piac diktál, Morata 80, Pogba 110, Kyle Walker 50...Kylian Mbappe szerintem 125-30 lesz, és azzal még jó üzletet is csinálunk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Húzni kell egy határt, mégiscsak mi vagyunk a Real Madrid. Sok játékos, világklasszis nem itt kötött ki a múltban, mégsem lettünk kisebbek. Voltak rosszabb periódusok, lesznek is, de nehogy már egy Monaco diktálja a piacot. Vagy akkor adják el a PSG-nek, Citynek, ha a játékosnak is tetszik, aztán rendeljenek az ebayről bl kupa másolatot maguknak.RealMadridFanatic írta:Mai árak mellett egy 120-130 szerintem még bőven reális sajnos
Szerintem nem, de a potenciál olyan a srácban, hogy ennyiért sem bánnám, főleg azért sem, mert pénzügyileg nem áll rosszul a klub.
Ennek ellenére egy 18 éves gyerekről van szó, akinek egy komolyabb idény van a háta mögött, és bár az előjelek több, mint biztatóak, még simán benne van, hogy betli lesz. Elég egy sérülés, de ilyen fiatalon még meglehetősen sok tényező félre tudja vinni alkalomadtán.
A fenti összeg fölé akkor sem mennék, ha más elvinné az orrunk elöl.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hagyjuk már a pénzt, Mbappe kell. A Monaco el fogja adni egy jó ajánlatért, inkább mint Psg-nek, Mbappe meg inkább ide jönne mint máshova. Most bedobta a Marca a 190 milliót, mivel eladtuk Moratát vásárlási kényszerben vagyunk, ezt probaljak ZZ-ék ellensulyozni azzal hogy azt kommunikálják nem lesz Morata távozásával se érkező előre, hogy nem érezze senki hogy ténylegesen vásárlási kényszerben vagyunk.
190 millió hülyeség, tm érték hülyeség abból se lehet kiindulni. Abbol kell amit a piac diktál, Morata 80, Pogba 110, Kyle Walker 50...Kylian Mbappe szerintem 125-30 lesz, és azzal még jó üzletet is csinálunk.
- RealMadridFanatic
Mai árak mellett egy 120-130 szerintem még bőven reális sajnos
Szerintem nem, de a potenciál olyan a srácban, hogy ennyiért sem bánnám, főleg azért sem, mert pénzügyileg nem áll rosszul a klub.
Ennek ellenére egy 18 éves gyerekről van szó, akinek egy komolyabb idény van a háta mögött, és bár az előjelek több, mint biztatóak, még simán benne van, hogy betli lesz. Elég egy sérülés, de ilyen fiatalon még meglehetősen sok tényező félre tudja vinni alkalomadtán.
A fenti összeg fölé akkor sem mennék, ha más elvinné az orrunk elöl.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ateeemadrid
Mai árak mellett egy 120-130 szerintem még bőven reális sajnos, de azért ez a 190 már röhejes.
- wZoLee7
35 milliós piaci érték mellett ha még mondanak 80-at azt mondom legyen, de a 190 az vicc. 18 éves a gyerek, lehet a legjobb is, de lehet egy örök ígéret is, ennyit mi nem fogunk adni érte és ezt ők is jól tudják, viszont örülnék ha nem augusztus végéig húzódna a dolog
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs kivásárlási ár asszem.wZoLee7 írta:Ez mi? Mennyi a kivásárlási ára? Ezek azt hiszik hogy a hasukra csapnak, bemondanak egy összeget és akkor annyi?Realista24 írta:A Monaco 190 millióra tartja Mbappét
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema