mert most milyen díjat fognak kiosztani?Elviekben Cé is megkaphatná ma a díjat attól függetlenül, hogy nincs ott, nem? Ha Messi kapja, akkor nem nézek többé focit.
úgyis messi kapja.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 29., csütörtök 15:26
mert most milyen díjat fognak kiosztani?Elviekben Cé is megkaphatná ma a díjat attól függetlenül, hogy nincs ott, nem? Ha Messi kapja, akkor nem nézek többé focit.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 29., csütörtök 15:26
Ma Ribéry kapja a díjat, (legalábbis nagyon remélem, mert megérdemli) aztán az aranylabdát megkapja Messi. Múltkor is így volt. Ezt Iniestának adták a bogyót meg tudjuk kinek.pheco írta:Elviekben Cé is megkaphatná ma a díjat attól függetlenül, hogy nincs ott, nem? Ha Messi kapja, akkor nem nézek többé focit.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 29., csütörtök 15:23
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 29., csütörtök 15:22
Azért ez nem ennyire egyszerű...Nehéz küzdenie, hisz csak uli-buli sörmeccsen kap lehetőséget. S miért ne hallgasson meg ajánlatokat? Padozzon itt 2 évet és vonuljon vissza? Vagy hagyja, hogy López még a válogatottból is kiszorítsa? Mert VdB sem fogja játszatni a VB-n, ha itt végig padozik egy szezont. Biztos ő is bánja, de ha már így alakul.wZoLee7 írta: ez már nagyon off de azért ezt még leírom...megnézném a felsoroltak közül ki mennyit játszott klasszikus csatár ként, hogy rá játsszák a labdákat, mennyi SZABÁLYOS gólt szereztek...szerintem téged is meglepne az ami kijönnede persze bocs...csak az lehet a legjobb aki a legtöbb gólt szerzi és most azzal kell divatozni
hogy ne csak off legyen: Ikernek most vagy cáfolnia kellene a híreket, miszerint a PSG-vel tárgyalt vagy rohadt gyorsan elhúzni...ha küzdeni akar a helyéért akkor ne tárgyalgasson, ez egy kicsit ellentmondásos
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 29., csütörtök 15:10
ez már nagyon off de azért ezt még leírom...megnézném a felsoroltak közül ki mennyit játszott klasszikus csatár ként, hogy rá játsszák a labdákat, mennyi SZABÁLYOS gólt szereztek...szerintem téged is meglepne az ami kijönneArjenMagicRobben írta:Biztos azért lett gólkirály az elmúlt 2 szezonban, mert mindenki jobb csatár nála...wZoLee7 írta: szerintem Rooney ha klasszikus csatárt játszana még jobb is lehetne mint RvP, a másik, hogy szerintem Sergio Agüero és Edin Džeko is jobb csatár a PL-ben...a válogatottban is egy huntelaar jobban teljesített csak rosszkor volt egy sérülése
Válogatott pedig teljesen más, ott nem rá van építve a csapat, és nem is nagyon illik bele a játékrendszerbe.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 29., csütörtök 14:58
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 29., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2013. augusztus 29., csütörtök 14:41
Biztos azért lett gólkirály az elmúlt 2 szezonban, mert mindenki jobb csatár nála...wZoLee7 írta: szerintem Rooney ha klasszikus csatárt játszana még jobb is lehetne mint RvP, a másik, hogy szerintem Sergio Agüero és Edin Džeko is jobb csatár a PL-ben...a válogatottban is egy huntelaar jobban teljesített csak rosszkor volt egy sérülése
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 29., csütörtök 14:07
szerintem Rooney ha klasszikus csatárt játszana még jobb is lehetne mint RvP, a másik, hogy szerintem Sergio Agüero és Edin Džeko is jobb csatár a PL-ben...a válogatottban is egy huntelaar jobban teljesített csak rosszkor volt egy sérüléseWertz írta:Rooney évek óta nagyon jó formában van. Csak a legtöbben azt nem veszik észre, hogy már jó ideje nem csatárt játszikMorataMartin írta:
RvP mellé max Rooney férne oda (ha csúcsformában van)
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:59
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:16
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:11
A tavalyi szezonja azért nem úgy sikerült, sokat volt mellőzve is, de úgy néz ki marad végül a vörösöknél. Pedig ha megtalálná Moyes a helyét a csapatban RvP mellett, akkor az eléggé büntetne. Kicsit fura volt számomra, hogy megszerezték tavaly a hollandot úgy, hogy közben volt egy Kagawa-juk is, aki meg a legjobban a csatár mögött tud játszani, így Rooney-nak nem nagyon maradt helye a csapatban. Bár állítólag összerúgta már a port párszor az öreggel, szóval ez is lehetett a háttérben többek között, amikor odavitték a hollandot.Rooney évek óta nagyon jó formában van. Csak a legtöbben azt nem veszik észre, hogy már jó ideje nem csatárt játszik
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:07
Erre egyszerű a válasz. A Tottenham anyagilag eléggé megerősödött és ott a pénzt visszaforgatják a csapat. Az Arsenalnál viszont a tulaj Kroenke, amit tud az elszedi a klubtólWertz írta:MorataMartin írta: Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 29., csütörtök 12:00
Erre egyszerű a válasz. A Tottenham anyagilag eléggé megerősödött és ott a pénzt visszaforgatják a csapat. Az Arsenalnál viszont a tulaj Kroenke, amit tud az elszedi a klubtólMorataMartin írta: Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit.
Rooney évek óta nagyon jó formában van. Csak a legtöbben azt nem veszik észre, hogy már jó ideje nem csatárt játszikRvP mellé max Rooney férne oda (ha csúcsformában van)
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:57
Nem értem azt az embert. Még az Atleticoban a legnagyobb csatártehetség volt és a Poolban úgy nézett ki, be is váltja a hozzá fűzött reményeket. Számomra érhetetlen mi történt vele, ráadásul a legnagyobb poén, hogy egy vb, eb, bl még így is összejött neki.Torres
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:52
Torresmocsok írta:rvp vicc?wZoLee7 írta:RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívül
életveszély az az ember.
kiváncsi lennék kik a jobb csatárok a pl-ben.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:47
rvp vicc?wZoLee7 írta:RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívül
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:43
Higu is majdnem továbblőtt minket a Lyon ellennekünk is vert majdnem kettőt a bl-ben, nem sokon múlt
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem