Pont Essemm veszi rá, hogy csak negyed annyira legyen aktív, mint ő és akkor jön az az albumSeraf írta:most kajak be kellett kavarnod Essemm-el... ezzel most legalább 3évvel eltoltad az albumot, igazán megvárhattad volna legalább amíg az kijönpheco írta:Megzaklattam fb-n, hogy ez egy teljesen új album vagy, amit beígért 3 éve azt fejezi be? Azt írta, hogy új projekt, mert amiről szó volt akkor, arról mindent kiraktak akkor. Hát tudtommal két számot raktak ki, ha tényleg annyi volt csak kész, nem tudom miért promózta be, hogy hamarosan új albumPlusz megkérdeztem, hogy Essemmel nem tervez-e új közös trekket. Azt válaszolta, hogy nagy király az Essemm és lehet csinálnak valami újat.
![]()
Steve Antal - Eredeti maradtam (Dogma Official)![]()
Zene
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Zene
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
most kajak be kellett kavarnod Essemm-el... ezzel most legalább 3évvel eltoltad az albumot, igazán megvárhattad volna legalább amíg az kijönpheco írta:Megzaklattam fb-n, hogy ez egy teljesen új album vagy, amit beígért 3 éve azt fejezi be? Azt írta, hogy új projekt, mert amiről szó volt akkor, arról mindent kiraktak akkor. Hát tudtommal két számot raktak ki, ha tényleg annyi volt csak kész, nem tudom miért promózta be, hogy hamarosan új albumPlusz megkérdeztem, hogy Essemmel nem tervez-e új közös trekket. Azt válaszolta, hogy nagy király az Essemm és lehet csinálnak valami újat.
![]()
Steve Antal - Eredeti maradtam (Dogma Official)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Megzaklattam fb-n, hogy ez egy teljesen új album vagy, amit beígért 3 éve azt fejezi be? Azt írta, hogy új projekt, mert amiről szó volt akkor, arról mindent kiraktak akkor. Hát tudtommal két számot raktak ki, ha tényleg annyi volt csak kész, nem tudom miért promózta be, hogy hamarosan új albumSeraf írta:Steve Antal
4 órája ·
Elkezdtünk dolgozni az új albumon!![]()
![]()
![]()
Steve Antal - Eredeti maradtam (Dogma Official)
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
fasza lett, kár, hogy tavaly nem voltam végül strandonsoadroli írta:Hollywood Undead - California Dreaming
egész jó lett.
Hi Rez - Up All Night (ft. Emilio Rojas) (Prod. Premise)
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon jók, hatalmas pogózás volt az elején. Habár a jó öreg Marilyn a világáról se tudott, de azért odatette magát és csípte a közönséget.d.gergo írta:Új számok milyenek voltak? Láttam a setlistet Index-en, sajnálom hogy nem jutottam el végül.primrose írta:Éppen Marilyn Manson koncerten voltam
But he is a good boy...
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Új számok milyenek voltak? Láttam a setlistet Index-en, sajnálom hogy nem jutottam el végül.primrose írta:Éppen Marilyn Manson koncerten voltam
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Teljes döbbenet. Éppen Marilyn Manson koncerten voltam, amikor legjobb barátnőm küldött egy index-es hírt, "mondd hogy ez nem igaz?" kiírással. Nem kattintottam rá, nem érdekelt. Koncert volt. Jó volt. Aztán egy másik barátnőm is elküldte ugyanazt az indexes hírt, ekkor már a Manson koncert vége volt. Illetve akkor még nem tudtuk, hogy az a vége, de Manson ahogy letudta, nem jött vissza a színpadra. Ekkor nyomtam rá én is a hírre és teljes sokk. Abban a pillanatban a Parkban felcsendült az In The End zenéje is, senki nem tudta, hogy mi van, visszajön-e Manson, és egyébként is miért pont ez a dal szól. Aztán körülöttem elkezdtek sírni, én is teljesen offoltam magam, majd futótűzként terjedt a hír köztünk, hogy Chester öngyilkos lett.
3 hete életem legjobb koncertélményét adta nekem Sopronban, most pedig életem egyik legnagyobb döbbenetét adja. Imádtam a zenéjüket, Chester egy végtelen egyedi és meghatározó énekes volt. Nagyon sajnálom ami történt.
3 hete életem legjobb koncertélményét adta nekem Sopronban, most pedig életem egyik legnagyobb döbbenetét adja. Imádtam a zenéjüket, Chester egy végtelen egyedi és meghatározó énekes volt. Nagyon sajnálom ami történt.
But he is a good boy...
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Isten nyugosztalja! Nagyon sajnálom, teljesen lesokkolt és döbbentett a hír. Órákig rázott a hideg, pont hazafelé utaztam Linkin Parkot hallgatva, amikor haverom felhívott
Az öngyilkosság az én szememben sosem megoldás, és önzőségnek is tartom (szeretteivel, családtagokkal szemben), nem tudom, hogy mi vezérelte, hogy hat gyereket és mindent hátra tudjon hagyni
Az öngyilkosság az én szememben sosem megoldás, és önzőségnek is tartom (szeretteivel, családtagokkal szemben), nem tudom, hogy mi vezérelte, hogy hat gyereket és mindent hátra tudjon hagyni
-
Solari
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
https://www.youtube.com/watch?v=p7hcEPtCf00
ezekszerint az one more light a barátjának szólt. de így a halála utána vele is aktuális.
ezekszerint az one more light a barátjának szólt. de így a halála utána vele is aktuális.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Totál kiégtem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ThePilgrim írta:Hátborzongató végighallgatni most azt a számot...Tádám írta:Elképesztő.
A one more light konkrétan egy búcsú.
Battle Symphony is... Lost in the echo. Nagyon durva.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
hat igen. nem lehet veletlen a datum.Tádám írta:Elképesztő.
Durva egyébként az új album tükrében.
A one more light konkrétan egy búcsú.
Azt nem értem ilyenkor már hogy a család, a zenekar, akikkel 0-24ben együtt van , eselyuk sem volt ezt megakadályozni?![]()
És pont a legjobb barát szülinapján, aki szintén megölte magát.