Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 23., vasárnap 22:31

P. Krisz írta:
Kerlon írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit sikerült kiértenem, amikor Steppenwolf mondja, hogy nincsenek már lámpások és kriptoniak,
Supi "haláláról tud", de azért érdekes, hogy Hallel így mi lesz. Flash harc tudása meg lol
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt mondta Steppenwolf, No protectors here... no Lanterns, no Kryptonian. Szerintem ezt magára a Földre értette, hogy itt nincs belőlük és csak egy Lámpás vagy Kriptoni érhet fel az erejével, ezért könnyebben szétkúrhat mindent.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy valaki mondja, hogy nem ismerem ezt a világot Brucenak. Szerintem Martian Manhunter lesz az.
Vagy esetleg az amnéziás Supi, akit Bruce küldött ugye Alfredhoz - gondolom a fekete ruhájáért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 23., vasárnap 21:16

Dunkirk

Moziban fasza volt, látvány, zene, Tom hardy fél arca 10 pontos, de otthoni körülmények között meg nem nézném.

Ez az igazság ligája előzetes elég szar, kuka az egész projekt.
Nem illik.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 23., vasárnap 12:30

Ha már képregényfilmek, számomra az új Thor várós. Az előzők nem tetszettek, de a rendező miatt most bizakodó vagyok. Ja, itt az új trailer
Nem rossz :)
Merci Zizou!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. július 23., vasárnap 12:27

P. Krisz írta:Ez az Infinity War trailer a D23 Expon debütált múlt héten. Comic-conon asszem kint se volt.
ugyanazat a trélert hozták mindkettőre. de egyikről se került még fel nézhető minőségben.

a thoré publikus.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 23., vasárnap 12:11

Ez az Infinity War trailer a D23 Expon debütált múlt héten. Comic-conon asszem kint se volt.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 23., vasárnap 12:09

Azt se töltötték fel?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. július 23., vasárnap 12:06

MyStiQ írta:Nem hiszem el, hogy nincs ennél jobb minőség. Akármilyen barom vagyok, hogy trailert nézek, de erre kíváncsi vagyok. :mrgreen:

Ui.: ha bárki talált jobb minőséget, akár ide, akár privátba fenje be légyszi. :D
én is ezt keresem már pár napja. de ezt meg se nézem, csak ha elfogadható lesz a minőség. :mrgreen:

thornak is lett új trailere.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. július 23., vasárnap 11:33

Nem hiszem el, hogy nincs ennél jobb minőség. Akármilyen barom vagyok, hogy trailert nézek, de erre kíváncsi vagyok. :mrgreen:

Ui.: ha bárki talált jobb minőséget, akár ide, akár privátba fenje be légyszi. :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 23., vasárnap 11:31

Tegnap egy privát vetítésen meglestem a Pókembert, nekem tetszett, talán azért is mert nem tolták túl a dráma vonalat. Kaptunk egy bevezető részt a pókember sztoriba, amit lezártak, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a csaj ugye elköltözött,
a faterja börtönben, ha akarják lehet folytatni is ezt a vonalat, de akár félre is tehetik mondjuk úgy örökre.
Szerintem nem kell nagyon ráfeküdni sem hogy most 1-2 évente jöjjön egy új pókember film, itt is ott is felbukkan, kivül álló külön bosszúálló.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 23., vasárnap 11:23

Kerlon írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit sikerült kiértenem, amikor Steppenwolf mondja, hogy nincsenek már lámpások és kriptoniak,
Supi "haláláról tud", de azért érdekes, hogy Hallel így mi lesz. Flash harc tudása meg lol
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt mondta Steppenwolf, No protectors here... no Lanterns, no Kryptonian. Szerintem ezt magára a Földre értette, hogy itt nincs belőlük és csak egy Lámpás vagy Kriptoni érhet fel az erejével, ezért könnyebben szétkúrhat mindent.
Hogy híjják?
Bill.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. július 23., vasárnap 0:03

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem érzem magam hülyének mert többet vártam mint egy steppenwolf parádé, superman visszajön és végig utalasok darkseidra, sőt a végén biztos megmutatjak.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 22., szombat 22:42

Berti írta:Ha tudtam volna, hogy ennyi minden kiderül benne, lehet meg sem nézem. :|
Az egész film benne van lényegében.
Mondjuk alapból nem tudom, hogy milyen fordulatokra számítottál. Túl sok váratlan nem lehet benne, ez szerintem a BvS óta tiszta mindenkinek.

K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. július 22., szombat 22:34

Ha tudtam volna, hogy ennyi minden kiderül benne, lehet meg sem nézem. :|
Az egész film benne van lényegében.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 22., szombat 21:58

Biztos nehezük lett volna feliratot varázsolni alá. :(

Amúgy az önálló Flash film a Flashpoint címet kapta. :D
K

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 22., szombat 21:53

Justice League - Comic-Con Sneak Peek.
Hogy híjják?
Bill.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 21., péntek 11:42

Bright Official Trailer.
Netflix elkezdett a filmek terén is nyomulni. Laza 90 millió egy R-rated filmre. :coffee:
Hogy híjják?
Bill.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. július 20., csütörtök 23:42

lordgabi írta:Én bírtam a Fűrész sorozatot, túl sok elvárásom nincs felé, tartsa a feszültséget a kezdetektől, és legyen benne újdonság/egyediség, ami a betegségeket illeti. :)
En is szerettem oket,es ezt most jo rendezok is csinaljak. Azt olvastam,hogy veresnek veres marad, meg lesz csapda azert boven,de inkabb ijesztgetosnek, es tobbnyire egy izgalmas kriminek csinaltak meg, kicsit visszanyulva a gyokerekhez. Sokat en se vartam tole,de ilyen infok utan elkezdett erdekelni. Bar ha lesz benne csavar az sajnos ugyis eroltetett lesz, bar 8 resz utan nem csoda... :D. Tuti lesz Tobin bell is csak kerdes milyen szerepben

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. július 20., csütörtök 23:34

Én bírtam a Fűrész sorozatot, túl sok elvárásom nincs felé, tartsa a feszültséget a kezdetektől, és legyen benne újdonság/egyediség, ami a betegségeket illeti. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 20., csütörtök 21:50

pheco írta:Dunkirk

Hardyt imadom :sziv:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szegeny Tom Hardy, egesz film alatt 2 alkalommal mutattak a teljes arcat. :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 20., csütörtök 21:23

Dunkirk

Kritikak utan kicsit csalodas, vagy legalabbis tobbet vartam. De azert Nolan es Zimmer nem igazan tudnak hibazni. Nyomaszto film, sok feszult pillanattal, amikhez nagyban hozzajarultak a zenek.
Engem az ev filmje kritikak felrevezettek kicsit. Bar a Halalos iramban, Baywatch, Pokember stb filmek kozul valoban kiemelkedik.
Hardyt imadom :sziv:

Vissza: