Kommentáld a híreket
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ezzel az egész Levy huzavonával az a baj, hogy ebből csak rosszul jöhetünk ki. Nagyon emlékeztet a tavalyi esethez a kis horváttal, mikor utolsó pillanatban érkezett csak. Egész őszön próbálta találni a helyét a csapatban. Ráadásul erőnlétileg ki tudja milyen lesz Bale, de ami a nagyobb gond, nem edzett együtt a csapattal, nem ismeri a struktúrát, stb... Idő kell még a legjobbaknak is hogy belerázódjanak. Neymar szezon elején jött, de még mindíg építik be a csapatba a Barcánál.
Szóval egyáltalán nem mindegy mikor jön (ha jön) Bale. Ha holnap jönne már akkor is késő, mivel egy hónapot eleve buktunk. Nagy butaság lenne Szeptemberbe kezdőként bepakolni és várni a csodát... Perez helyébe, közölném hogy mivel veszítettünk 1 hónapot a 10-ből, így minusz €10m az árból is.
(ps: könnyen beszélek mert én nem dőlnék a kardomba ha nem jönne, továbbra is tartom hogy csak egy jó luxus de nem hiány poszt)
Szóval egyáltalán nem mindegy mikor jön (ha jön) Bale. Ha holnap jönne már akkor is késő, mivel egy hónapot eleve buktunk. Nagy butaság lenne Szeptemberbe kezdőként bepakolni és várni a csodát... Perez helyébe, közölném hogy mivel veszítettünk 1 hónapot a 10-ből, így minusz €10m az árból is.
(ps: könnyen beszélek mert én nem dőlnék a kardomba ha nem jönne, továbbra is tartom hogy csak egy jó luxus de nem hiány poszt)
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Gondolom közvetlenül a sorsolás előtt....
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
A tavalyi szezonja azért nem úgy sikerült, sokat volt mellőzve is, de úgy néz ki marad végül a vörösöknél. Pedig ha megtalálná Moyes a helyét a csapatban RvP mellett, akkor az eléggé büntetne. Kicsit fura volt számomra, hogy megszerezték tavaly a hollandot úgy, hogy közben volt egy Kagawa-juk is, aki meg a legjobban a csatár mögött tud játszani, így Rooney-nak nem nagyon maradt helye a csapatban. Bár állítólag összerúgta már a port párszor az öreggel, szóval ez is lehetett a háttérben többek között, amikor odavitték a hollandot.Rooney évek óta nagyon jó formában van. Csak a legtöbben azt nem veszik észre, hogy már jó ideje nem csatárt játszik
Más: Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy pontosan mikor van ez a díjátadó?
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Erre egyszerű a válasz. A Tottenham anyagilag eléggé megerősödött és ott a pénzt visszaforgatják a csapat. Az Arsenalnál viszont a tulaj Kroenke, amit tud az elszedi a klubtólWertz írta:MorataMartin írta: Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit.
Az Arsenalnak idén 70-80 millió euróért igazolhattak. Ez az összeg körülbelül megvolt tavaly is.
Az már más kérdés hogy Wenger egyszerűen nem tudja felfogni hogy változik a világ és egy közepes játékosért is ki kell fizetni 20 millákat

Illetve már nem tudja azt megcsinálni mint régen hogy vesz egy fiatal játékost és beépíti a csapatba mert mire kiteljesedik a játékos addigra elviszi egy másik klub aki 2-3X akkora fizetést add neki.
Erre egyszerű a válasz. A Tottenham anyagilag eléggé megerősödött és ott a pénzt visszaforgatják a csapat. Az Arsenalnál viszont a tulaj Kroenke, amit tud az elszedi a klubtólMorataMartin írta: Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit.
Rooney évek óta nagyon jó formában van. Csak a legtöbben azt nem veszik észre, hogy már jó ideje nem csatárt játszikRvP mellé max Rooney férne oda (ha csúcsformában van)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Nem értem azt az embert. Még az Atleticoban a legnagyobb csatártehetség volt és a Poolban úgy nézett ki, be is váltja a hozzá fűzött reményeket. Számomra érhetetlen mi történt vele, ráadásul a legnagyobb poén, hogy egy vb, eb, bl még így is összejött neki.Torres

RvP mellé max Rooney férne oda (ha csúcsformában van), de valamiért idén Suarez a nagy sláger itt az emberek 90%-nál.
A Bale üzlet pedig nem úgy volt, hogy már nyélbe ütötték, csak várnak a bejelentéssel, amíg ez a kedves londoni alakulat hivatalosan is gondoskodik a pótlásáról?
-
Ami Bale árát illeti, az angolok azért mondogatják a 100 millió eurót, mert a Tottenham nagyjából ennyit költött játékosokra, ezt az árat akarja viszont látni Levy Bale eladásából, én még mindig azt mondom, hogy nem lesz rekord az ára.
Coentrao-t nagyon áron alul fogjuk eladni, senki nem tolong érte, mindenki tisztában van vele, hogy távozni akar és emiatt az utolsó pillanatig ki fognak várni és elviszik olcsón.
Coentrao-t nagyon áron alul fogjuk eladni, senki nem tolong érte, mindenki tisztában van vele, hogy távozni akar és emiatt az utolsó pillanatig ki fognak várni és elviszik olcsón.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- h3x0r
Torresmocsok írta:rvp vicc?wZoLee7 írta:RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívül
életveszély az az ember.
kiváncsi lennék kik a jobb csatárok a pl-ben.

(hozzateszem, mindig is birtam a spanyolt.. remelem egyszer meg olyan lehet mint regen)
- mocsok
rvp vicc?wZoLee7 írta:RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívül
életveszély az az ember.
kiváncsi lennék kik a jobb csatárok a pl-ben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Higu is majdnem továbblőtt minket a Lyon ellennekünk is vert majdnem kettőt a bl-ben, nem sokon múlt

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Viszont most tényleg úgy néz ki, hogy elkapta a fonalat. A felkészülések alatt is jól tolta és most a selejtezőben is a csapata legjobbja volt. Érdekes, mert tavaly világ flop volt.MorataMartin írta: Hajjaj Ramsey a legmegosztóbb személyiség Wenger után az Arsenal szurkolók között
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívülCS0ki írta:?? Eto'o 32 évesen kb a legjobb csatár lesz a PL-ben RvP mellett...eto'o egy vicc, minek kellene ő a chelseanek, nem értem

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hajjaj Ramsey a legmegosztóbb személyiség Wenger után az Arsenal szurkolók közöttozil91 írta:Azért ha hinni lehet Wenger ajánlatainak, amiket az újságok lehoztak, akkor idén ő is áldozott volna elég "komoly" összegeket, szóval nem hiszem hogy itt erről lenne szó azért csak.Remy írta:Mert Levy tudja, hogy nincs normális ár már manapság a piacon, míg Wenger ott él, hogy 5-10 milliókért tud venni minőségi embert. Ha jól tudom az Arsenal csúcsigazolása 20 milliós volt...![]()
Amíg Wengert szemberöhögik, addig a többi csapat megfizeti a játékost.
Múltkor egyik Arsenal meccs után nyilatkozta, hogy azért nem fog játékost igazolni, hogy elmondhassa, hogy igazolt, meg hogy nőjön a kispad. Csak olyan játékosra fog pénzt áldozni, ha áldoz, akire szüksége van. És sztem azért próbálkozik rendesen, csak lehet h az a gond, hogy mozdíthatatlan játékosoknál próbálkozik.Nem tudom...Én személyszerint csípem az öreget, meg sztem a csapata is egész jó. Ramsey sztem nagyon nagy pléjert lett, annak ellenére ami történt szegénnyel ugyebár..
![]()
Nagyon csípem a mostani játékát. Simán elnézném itt is, Modric mellett.
![]()

- ozil91
- Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany
Azért ha hinni lehet Wenger ajánlatainak, amiket az újságok lehoztak, akkor idén ő is áldozott volna elég "komoly" összegeket, szóval nem hiszem hogy itt erről lenne szó azért csak.Remy írta:Mert Levy tudja, hogy nincs normális ár már manapság a piacon, míg Wenger ott él, hogy 5-10 milliókért tud venni minőségi embert. Ha jól tudom az Arsenal csúcsigazolása 20 milliós volt...![]()
Múltkor egyik Arsenal meccs után nyilatkozta, hogy azért nem fog játékost igazolni, hogy elmondhassa, hogy igazolt, meg hogy nőjön a kispad. Csak olyan játékosra fog pénzt áldozni, ha áldoz, akire szüksége van. És sztem azért próbálkozik rendesen, csak lehet h az a gond, hogy mozdíthatatlan játékosoknál próbálkozik.

These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
-
Egy Arsenal-os fórumon olvastam, hogy nekik még mindig Di Maria a fő célpont, aki nem egyszer kijelentette, nem akar távozni Madrid-ból, ők mindig olyan játékosokra hajtanak akik vagy megfizethetetlenek vagy nem akarnak távozni az adott klubjukból.
Mindenesetre nehéz dolga lesz Ancelotti-nak rendszeres játéklehetőséget biztosítani a játékosoknak, csak ne legyen ebből majd gond a későbbiekben,
ha ma vagy legkésőbb holnapig nem jelentik be Bale-t akkor le kell bontani a pódiumot amit építettek, mivel hétvégén hazai meccs, ezért legkésőbb hétfőn lehet bemutatni.
Mindenesetre nehéz dolga lesz Ancelotti-nak rendszeres játéklehetőséget biztosítani a játékosoknak, csak ne legyen ebből majd gond a későbbiekben,
ha ma vagy legkésőbb holnapig nem jelentik be Bale-t akkor le kell bontani a pódiumot amit építettek, mivel hétvégén hazai meccs, ezért legkésőbb hétfőn lehet bemutatni.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
?? Eto'o 32 évesen kb a legjobb csatár lesz a PL-ben RvP mellett...eto'o egy vicc, minek kellene ő a chelseanek, nem értem
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mert Levy tudja, hogy nincs normális ár már manapság a piacon, míg Wenger ott él, hogy 5-10 milliókért tud venni minőségi embert. Ha jól tudom az Arsenal csúcsigazolása 20 milliós volt...MorataMartin írta:
Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit.GT37 írta:Még lerendezzük Eriksent, és mehet a buli.Realista24 írta:De ennek mi értelme? Mindenki tudja, hogy Bale Madridba igazol k*rvamagas áron.
Amúgy szerintem Danny Rose eddigi parádés teljesítménye miatt mondta végül azt Levy, hogy ne vonjuk bele az üzletbe Coentraót.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Még lerendezzük Eriksent, és mehet a buli.Realista24 írta:De ennek mi értelme? Mindenki tudja, hogy Bale Madridba igazol k*rvamagas áron.
Amúgy szerintem Danny Rose eddigi parádés teljesítménye miatt mondta végül azt Levy, hogy ne vonjuk bele az üzletbe Coentraót.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az utóbbi idő alapján pont ő az akit nem fog befolyásolni a teljesítményében a fizetése...lehet rossz formája, bárkinek lehetpulci írta:Amúgy az feltűnt, hogy eto'o napokon belül aláír chelseahez v. interhez így ha CR7 aláírná új szerződését hivatalosan is ő lenne a világon legjobban kereső játékos![]()
Ha már annyi hír volt arról, hogy ezt szeretné akkor jó lenne ezt is tisztázni és akkor ez a kívánsága is teljesülhet és akkor talán végre lehetne a pályán nyújtott teljesítményre koncentrálni!!!
eto'o egy vicc, minek kellene ő a chelseanek, nem értem