Nem is tudtam, hogy lesz új rész.

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. július 20., csütörtök 20:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 20., csütörtök 20:31
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 20., csütörtök 13:43
The Man in the high castle.messideco írta:Tudnátok olyan filmet, akár sorozatot is, sőt, ajánlani ahol alternatív történelem vagy párhuzamos univerzum van bemutatva, pl. mi lett volna a történelem alakulása, ha. Elég tág ez, nagy a merítési kategória, lehet itt scifi, poszt apokaliptikus cucc stb. Ilyenekre gondolok pl. mint a Majmok bolygója, Man in High Castle, Handmaids tale, District 9, Children of men, Man from earth stb stb. Előre is köszönöm, ha veszitek a fáradtságot!
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. július 20., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 19., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 19., szerda 20:47
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 19., szerda 19:48
az interstellar után nem csodálom. flame onziro4vr írta:Új Nolant eléggé szopkodja mindenki, szombaton megnézem, kíváncsi leszek. Ez az első filmje, ami elé 0 elvárással ülök.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 19., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 19., szerda 12:04
Szívesen, bármikor.h3x0r írta: Nem esett neki arccal a foldnek, nem tort be a feje, se a keze vagy a laba es a pillanatnyi csend utan sem kezdett el sirni, hanem meg o is mosolygott rajta. Mozibol kifele jovet haverom beszelt is vele par szot. De koszi a jo kivansagokat.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 19., szerda 12:01
Nem esett neki arccal a foldnek, nem tort be a feje, se a keze vagy a laba es a pillanatnyi csend utan sem kezdett el sirni, hanem meg o is mosolygott rajta. Mozibol kifele jovet haverom beszelt is vele par szot. De koszi a jo kivansagokat.Realista24 írta:Nagyon vicces, remélem, amikor egyszer majd a 10 éves gyereked jár így, ugyanúgy röhögni fogszhogy percekig ezen rohogtunk.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 19., szerda 11:46
Nagyon vicces, remélem, amikor egyszer majd a 10 éves gyereked jár így, ugyanúgy röhögni fogszhogy percekig ezen rohogtunk.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 19., szerda 11:42
Mi olyan helyen ultunk, hogy elottunk nem voltak szekek es siman lehetett jarkalni, de cserebe kinyujthattuk a labunkat. Ugyancsak a film kozepen egy 10-12 eves gyerek ugy gondolta, hogy o ott el fog szaladni. En siman visszahuztam a labam, de haverom epp szakszeruen probalta visszarakni a kolat a tartoba, ezert nem figyelt oda, a gyerek meg akkorat esett az ott felejtett labban, hogy percekig ezen rohogtunk.pheco írta:Mondjuk a legnagyobbat azon röhögtem amikor a 10-12 éves kissrác kiment film közben és amikor visszajött, akkor szaladt fel a lépcsőn és borult egy szépet
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. július 18., kedd 21:19
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Köszi. Én inkább arra gondoltam, hogy már alapból beteg lehetett, csak ugye titkolta. Nem gondoltam,messideco írta:Szóval:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a kislány fertőzött volt az embereket sújtó járványban, a babával aludt így megtelhetett baktériummal az. Mivel a tábornok elvette tőle, ezért nyilvánvaló hogy ő is amiatt lett beszédképtelen. Logikusnak tűnik nek?
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. július 18., kedd 2:03
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. július 17., hétfő 16:54
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vírusos babát kifejtenéd nekem hosszabban, mert azért nem teljesen volt nekem az tiszta. Megköszönném nagyon.messideco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja
Bár nekem úgy tűnt hogy a rossz forgatókönyvet akarták menteni vele kb. Kulcsembernek bizonyult végül is,
mint ahogy a kislány is sejtettem, hogy ez lesz (a vírusos baba... bár ezt más kellett kifejtse nekem.)
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 17., hétfő 16:48
still funny mert most van a nagy comic book lázericco írta:1. Csak az amerikai mozikban, azon kívül még nincsenek infókRaúlCF írta:azért az mindenképp vicces hogy a nyitóhétvégén kevesebbet hozott mint a Spider-man 3 ami finoman szólva nem lett klasszikus
2. Inflációt beleszámítva, ami sosem pontos
3. A válság előtt közvetlenül az amerikaiak minden fosra beültek, gondolkodás nélkül, mivel átlagban jóval több pénzük és szabadidejük volt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 17., hétfő 16:42
1. Csak az amerikai mozikban, azon kívül még nincsenek infókRaúlCF írta:azért az mindenképp vicces hogy a nyitóhétvégén kevesebbet hozott mint a Spider-man 3 ami finoman szólva nem lett klasszikus
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 17., hétfő 16:26
azért az mindenképp vicces hogy a nyitóhétvégén kevesebbet hozott mint a Spider-man 3 ami finoman szólva nem lett klasszikusRemy írta:Póki hazatért!
Könnyed és laza szórakozás 2 órán keresztül. Szerencsére eldobták azokat a jeleneteket, amiket már 10000 ezerszer láttunk az elmúlt években a póki filmekben. Belecsaptak a lecsóba.![]()
Tom Holland remek casting, de ez már a CW-ben is feltűnt. Szóval a Marvel ezt most nagyon jól tette, hogy megküzdött éveken keresztül a Sonyval Pókiért.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 17., hétfő 15:19
Idei év legjobban várt filmje nálam.P. Krisz írta:BLADE RUNNER 2049 – Trailer 2.
Wow.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 17., hétfő 15:03
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem