link
Jobban is aludtam...

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. július 20., csütörtök 16:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 20., csütörtök 14:11
Majd ha lesz némi fogalmad arról, hogy mi is történik, akkor szóljál bele.Solari írta:Nem a vita folytatasaert, de te voltal az aki elegge kotekedoen, szarkasztikusan tette fel a kerdest/kezdemenyezte a beszelgetest.Realista24 írta:..
Majd tottinho szinten nem honoralhato minosegben rakontrazott.
Veidt reakciojanak hangvetele teljesen ertheto.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. július 20., csütörtök 14:05
Nem a vita folytatasaert, de te voltal az aki elegge kotekedoen, szarkasztikusan tette fel a kerdest/kezdemenyezte a beszelgetest.Realista24 írta:..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 20., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 20., csütörtök 11:01
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 20., csütörtök 10:39
ericco írta:Nem figyelsz. Ha jön Sanchez, akkor Benzema lépSteve írta:Mondjuk Mbappe és Sanchez is és toljuk vagy 5-6 csatárral..haha
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 20., csütörtök 10:34
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 20., csütörtök 9:22
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 20., csütörtök 9:21
Nem figyelsz. Ha jön Sanchez, akkor Benzema lépSteve írta:Mondjuk Mbappe és Sanchez is és toljuk vagy 5-6 csatárral..haha
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 20., csütörtök 9:19
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 20., csütörtök 9:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 20., csütörtök 6:08
Nagyon rossz hangnemet ütöttel meg, gondolom sejted, úgyhogy tedd takarékra magad, mert csak azert elő meg a profilod, mert jo fej vagyok. Nem ez az első ilyen eset, igy kaptál egy egyszerű kérdést, es egy sima válasz helyett flegmazol meg félremagyarázol ezzel a kabbefaszom stílussal. Hat ki vagy te? Johogy nem mar megtiltod, hogy kerdezzunk. A válaszadás meg nem kötelező, de ha mar vagy olyan cukorfalat, hogy válaszolsz, akkor gondolkodj mielőtt elküldöd a hszt.Veidt írta:A nagyon jól értesült Tottinho már válaszolt is, előre megírtam a sablont, kitöltve az egyértelmű (cím, forrás, kezdőkép) mezőket. Persze, ő is csak onnan tudja, hogy felvilágosítást adtam neki néhány hónappal ezelőtt, annak ellenére is, hogy kurvára nincs semmi köze hozzá. Meg lehet nézni, hogy mikor került ki fbre, nyilvánosra is akkor lett rakva a cikk. Feltenném a kérdést, hogy ezt a rendkívül fontos dolgot miért nem lehetett privátban megkérdezni, de a választ szerintem mindenki tudja. Legközelebb majd mindannyian nagyon figyelünk, hogy a dátumot is másodpercre pontosan átállítsuk.Realista24 írta: Figyimá, én kb 5-10 perccel a hivatalos közlemény után lehoztam a cikket, ez 19:40 volt. Te hogy csináltad, hogy már 18:22-kor kitetted a Real közleményét? Taníts már mester.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 20., csütörtök 1:58
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. július 19., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. július 19., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. július 19., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. július 19., szerda 23:28
A nagyon jól értesült Tottinho már válaszolt is, előre megírtam a sablont, kitöltve az egyértelmű (cím, forrás, kezdőkép) mezőket. Persze, ő is csak onnan tudja, hogy felvilágosítást adtam neki néhány hónappal ezelőtt, annak ellenére is, hogy kurvára nincs semmi köze hozzá. Meg lehet nézni, hogy mikor került ki fbre, nyilvánosra is akkor lett rakva a cikk. Feltenném a kérdést, hogy ezt a rendkívül fontos dolgot miért nem lehetett privátban megkérdezni, de a választ szerintem mindenki tudja. Legközelebb majd mindannyian nagyon figyelünk, hogy a dátumot is másodpercre pontosan átállítsuk.Realista24 írta: Figyimá, én kb 5-10 perccel a hivatalos közlemény után lehoztam a cikket, ez 19:40 volt. Te hogy csináltad, hogy már 18:22-kor kitetted a Real közleményét? Taníts már mester.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 19., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. július 19., szerda 21:34
A betanult magyarázata: "Előre megírta már, csak az időt nem frissítette."Realista24 írta:Figyimá, én kb 5-10 perccel a hivatalos közlemény után lehoztam a cikket, ez 19:40 volt. Te hogy csináltad, hogy már 18:22-kor kitetted a Real közleményét? Taníts már mester.Veidt írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 19., szerda 21:25
Figyimá, én kb 5-10 perccel a hivatalos közlemény után lehoztam a cikket, ez 19:40 volt. Te hogy csináltad, hogy már 18:22-kor kitetted a Real közleményét? Taníts már mester.Veidt írta:...
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem