rvp vicc?wZoLee7 írta:RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívül
életveszély az az ember.
kiváncsi lennék kik a jobb csatárok a pl-ben.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:47
rvp vicc?wZoLee7 írta:RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívül
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:43
Higu is majdnem továbblőtt minket a Lyon ellennekünk is vert majdnem kettőt a bl-ben, nem sokon múlt
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:38
Viszont most tényleg úgy néz ki, hogy elkapta a fonalat. A felkészülések alatt is jól tolta és most a selejtezőben is a csapata legjobbja volt. Érdekes, mert tavaly világ flop volt.MorataMartin írta: Hajjaj Ramsey a legmegosztóbb személyiség Wenger után az Arsenal szurkolók között
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:37
RvP meg a másik nagy vicc...góljai felét lesről szerzi. A PL-ben van jobb csatár is rajtuk kívülCS0ki írta:?? Eto'o 32 évesen kb a legjobb csatár lesz a PL-ben RvP mellett...eto'o egy vicc, minek kellene ő a chelseanek, nem értem
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:35
Hajjaj Ramsey a legmegosztóbb személyiség Wenger után az Arsenal szurkolók közöttozil91 írta:Azért ha hinni lehet Wenger ajánlatainak, amiket az újságok lehoztak, akkor idén ő is áldozott volna elég "komoly" összegeket, szóval nem hiszem hogy itt erről lenne szó azért csak.Remy írta:Mert Levy tudja, hogy nincs normális ár már manapság a piacon, míg Wenger ott él, hogy 5-10 milliókért tud venni minőségi embert. Ha jól tudom az Arsenal csúcsigazolása 20 milliós volt...![]()
Amíg Wengert szemberöhögik, addig a többi csapat megfizeti a játékost.
Múltkor egyik Arsenal meccs után nyilatkozta, hogy azért nem fog játékost igazolni, hogy elmondhassa, hogy igazolt, meg hogy nőjön a kispad. Csak olyan játékosra fog pénzt áldozni, ha áldoz, akire szüksége van. És sztem azért próbálkozik rendesen, csak lehet h az a gond, hogy mozdíthatatlan játékosoknál próbálkozik.Nem tudom...Én személyszerint csípem az öreget, meg sztem a csapata is egész jó. Ramsey sztem nagyon nagy pléjert lett, annak ellenére ami történt szegénnyel ugyebár..
![]()
Nagyon csípem a mostani játékát. Simán elnézném itt is, Modric mellett.
![]()
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:30
Azért ha hinni lehet Wenger ajánlatainak, amiket az újságok lehoztak, akkor idén ő is áldozott volna elég "komoly" összegeket, szóval nem hiszem hogy itt erről lenne szó azért csak.Remy írta:Mert Levy tudja, hogy nincs normális ár már manapság a piacon, míg Wenger ott él, hogy 5-10 milliókért tud venni minőségi embert. Ha jól tudom az Arsenal csúcsigazolása 20 milliós volt...![]()
Amíg Wengert szemberöhögik, addig a többi csapat megfizeti a játékost.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:27
?? Eto'o 32 évesen kb a legjobb csatár lesz a PL-ben RvP mellett...eto'o egy vicc, minek kellene ő a chelseanek, nem értem
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:21
Mert Levy tudja, hogy nincs normális ár már manapság a piacon, míg Wenger ott él, hogy 5-10 milliókért tud venni minőségi embert. Ha jól tudom az Arsenal csúcsigazolása 20 milliós volt...MorataMartin írta:
Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:14
Rohad*ak meg, de hogy tud a Spurs is ilyen jó játékosokat venni, mint Chririches, Paulinho, Soldado, Capoue, Lamela, Chadli. Míg ez a szerencsétlen Arsenal meg eddig Yaya Sanogót hozta meg talán leigazolják most Flaminit.GT37 írta:Még lerendezzük Eriksent, és mehet a buli.Realista24 írta:De ennek mi értelme? Mindenki tudja, hogy Bale Madridba igazol k*rvamagas áron.
Amúgy szerintem Danny Rose eddigi parádés teljesítménye miatt mondta végül azt Levy, hogy ne vonjuk bele az üzletbe Coentraót.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:02
Még lerendezzük Eriksent, és mehet a buli.Realista24 írta:De ennek mi értelme? Mindenki tudja, hogy Bale Madridba igazol k*rvamagas áron.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:00
az utóbbi idő alapján pont ő az akit nem fog befolyásolni a teljesítményében a fizetése...lehet rossz formája, bárkinek lehetpulci írta:Amúgy az feltűnt, hogy eto'o napokon belül aláír chelseahez v. interhez így ha CR7 aláírná új szerződését hivatalosan is ő lenne a világon legjobban kereső játékos![]()
Ha már annyi hír volt arról, hogy ezt szeretné akkor jó lenne ezt is tisztázni és akkor ez a kívánsága is teljesülhet és akkor talán végre lehetne a pályán nyújtott teljesítményre koncentrálni!!!
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:59
Ennek nagyon örülök, mert egy szimpatikus játékosról van szó, és hazai környezetben, a liga egyik legjobb csapatában akár még sokra is viheti. Az oké, hogy nem a legfiatalabb már, de még mindig benne van az hogy berobban és egy nagyon jó játékos válhat belőle. Remélem húzóembere lesz majd a csapatnak és a válogatottnak is.Az orosz sajtó szerint még a héten pont kerülhet Denis Cheryshev ügyére. A fiatal orosz játékos minden bizonnyal a Zenit csapatában fogja folytatni.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:25
ja tényleg hazai drukkerek. elejét olvastam csak el és azt hittem a múltkori ismétlődik meg. attól függetlenül tényleg valaki nyilatkozhatna mert nem tesz jó ez egyiknek sem.Realista24 írta:Péreznek aztán k*rva nagy hatása van az ellenfél szurkolóira, jelen esetben a granadaiakra.ne hagyd magad. perez meg ahelyett hogy egy Bale portré előtt bájolog néha ránézhetne a klubjára hogy mi megy a meccseken és tehetne valami nyilatkozatot.![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:20
jaaa? hát ha nem messi gála, akkor van esélye Ribéry-nek is... elvégre ez az UEFA legjobb játékosnak járó díjátadó ez tényleg a legjobban teljesítő játékosnak adja, nem az köznép és újságírók kedvencénekCS0ki írta:Szerintem Ribery fog nyerni egyébként.Gyerekek, azért az most már tényleg nevetséges lenne, ha Messi vinné ezt a díjat egy CR vagy Ribery előtt.
Coentrao-t jó lenne még elpasszolni legalább egy 20ért.Azért elég komoly védő ő ahhoz, hogy erősítést jelentsen a csapatok nagy részének.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:17
Péreznek aztán k*rva nagy hatása van az ellenfél szurkolóira, jelen esetben a granadaiakra.ne hagyd magad. perez meg ahelyett hogy egy Bale portré előtt bájolog néha ránézhetne a klubjára hogy mi megy a meccseken és tehetne valami nyilatkozatot.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:12
Szerintem Ribery fog nyerni egyébként.Gyerekek, azért az most már tényleg nevetséges lenne, ha Messi vinné ezt a díjat egy CR vagy Ribery előtt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:06
ettől meg még mindig hánynom kell. nevetségesek a spanyol big fat cunt drukkerek.Diego Lópeznek a Granada ellen nem csak a kapuját erő lövésekkel kellett megküzdenie, hanem saját idegeivel is. A hazai drukkerek több ízben is “Iker, Iker!” skandálással próbálták megzavarni a Real Madrid hálóőrét.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem