Ha már annyi hír volt arról, hogy ezt szeretné akkor jó lenne ezt is tisztázni és akkor ez a kívánsága is teljesülhet és akkor talán végre lehetne a pályán nyújtott teljesítményre koncentrálni!!!
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:25
ja tényleg hazai drukkerek. elejét olvastam csak el és azt hittem a múltkori ismétlődik meg. attól függetlenül tényleg valaki nyilatkozhatna mert nem tesz jó ez egyiknek sem.Realista24 írta:Péreznek aztán k*rva nagy hatása van az ellenfél szurkolóira, jelen esetben a granadaiakra.ne hagyd magad. perez meg ahelyett hogy egy Bale portré előtt bájolog néha ránézhetne a klubjára hogy mi megy a meccseken és tehetne valami nyilatkozatot.![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:20
jaaa? hát ha nem messi gála, akkor van esélye Ribéry-nek is... elvégre ez az UEFA legjobb játékosnak járó díjátadó ez tényleg a legjobban teljesítő játékosnak adja, nem az köznép és újságírók kedvencénekCS0ki írta:Szerintem Ribery fog nyerni egyébként.Gyerekek, azért az most már tényleg nevetséges lenne, ha Messi vinné ezt a díjat egy CR vagy Ribery előtt.
Coentrao-t jó lenne még elpasszolni legalább egy 20ért.Azért elég komoly védő ő ahhoz, hogy erősítést jelentsen a csapatok nagy részének.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:17
Péreznek aztán k*rva nagy hatása van az ellenfél szurkolóira, jelen esetben a granadaiakra.ne hagyd magad. perez meg ahelyett hogy egy Bale portré előtt bájolog néha ránézhetne a klubjára hogy mi megy a meccseken és tehetne valami nyilatkozatot.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:12
Szerintem Ribery fog nyerni egyébként.Gyerekek, azért az most már tényleg nevetséges lenne, ha Messi vinné ezt a díjat egy CR vagy Ribery előtt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:06
ettől meg még mindig hánynom kell. nevetségesek a spanyol big fat cunt drukkerek.Diego Lópeznek a Granada ellen nem csak a kapuját erő lövésekkel kellett megküzdenie, hanem saját idegeivel is. A hazai drukkerek több ízben is “Iker, Iker!” skandálással próbálták megzavarni a Real Madrid hálóőrét.
HozzászólásSzerző: hugo » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:00
Géci írta:Látom előre, hogy nyilatkozik majd CR, és azt fogja mondani, hogy nem látta értelmét elmenni, mert ő úgy volt vele, hogy Ribery maximálisan megérdemli a triplázással és úgy gondolta, hogy inkább a csapattal tart...BBeno írta:majd délután kiderül milyen gála is ez. midenesetre nagyon adom hogy bojkottálta anno josé is az aranylasztit és most ronci is ezt az év játékosát.![]()
Ez valahol szép gesztus Riberynek főleg akkor, ha Messi kapja. Mekkora fricska lenne
:Đ
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:56
Látom előre, hogy nyilatkozik majd CR, és azt fogja mondani, hogy nem látta értelmét elmenni, mert ő úgy volt vele, hogy Ribery maximálisan megérdemli a triplázással és úgy gondolta, hogy inkább a csapattal tart...BBeno írta:majd délután kiderül milyen gála is ez. midenesetre nagyon adom hogy bojkottálta anno josé is az aranylasztit és most ronci is ezt az év játékosát.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:46
>>Állítólag Ronci nem fog ma elutazni a messi gálára. inkább megy a többiekkel a depor elleni meccsre.
Illetve ez nem a Messi gála, ennyire nem kell nyomatni a hülyeséget.Cristiano nem utazik a díjátadóra
Realista24, 2013.08.28, 21:14
Az AS szerint Cristiano Ronaldo nem utazik el Zürichbe, az UEFA gálára. A portugál játékos a díjátadó helyett inkább a csapattal tart a Deportivo elleni mérkőzésre.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42
Na látod ez egy jó kérdés; ezt csak Levy tudja (vélhetően az amíg nem hivatalos a miénk és bármi megtörténhet kártyát próbálja kijátszani), de abszolút értelek; nekem is ez volt az első gondolatom. :ĐDe ennek mi értelme? Mindenki tudja, hogy Bale Madridba igazol k*rvamagas áron.
Illetve ez sem rossz felvetés.Egyedül azt tudom elképzelni, hogy az árát nem akarják közölni, mert nem mindegy, hogy 80 milliód vagy 120 milliód van igazolni
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:40
Ez az amit én sem értek... A csapból is Bale folyik, már konkrétan 2-3 hónapja + 4 nap múlva vége az átigazolási időszaknak, és már Lamela is hivatalos...Vagy most azt hiszik, hogy az Ajax nem olvas sport híreket, vagy ott nem néznek tv-t?Realista24 írta:De ennek mi értelme? Mindenki tudja, hogy Bale Madridba igazol k*rvamagas áron.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:21
De ennek mi értelme? Mindenki tudja, hogy Bale Madridba igazol k*rvamagas áron.A cikk szerint a Bale ügy le van zárva; csupán az Ajax-szal való kedvezőbb tárgyalási feltételek (vételár) miatt kér Levy a Madridtól türelmet (a mez buli, pódiumépítés, hírek kiszivárogtatása, Bale "lázadása" után szerintem már belefér és nem oszt, nem szoroz).
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:21
Azért a Madridnál is voltak kemény bakik; de mint mondtam nem oszt, nem szoroz; a Real vezetői is full nyugodtak, tudják, hogy a játékos a spanyol gigászt erősíti majd!![]()
![]()
Van pofája....
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. augusztus 29., csütörtök 9:17
türelmet.
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem