Még mindig az "eredeti" remix viszi a prímet.RaúlCF írta:ez vmi borzalmas. teljesen megöli az egészetSeraf írta:Da Tweekaz - Game of Thrones (2017 Edit)

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. július 19., szerda 1:18
Még mindig az "eredeti" remix viszi a prímet.RaúlCF írta:ez vmi borzalmas. teljesen megöli az egészetSeraf írta:Da Tweekaz - Game of Thrones (2017 Edit)
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 18., kedd 20:10
ez vmi borzalmas. teljesen megöli az egészetSeraf írta:Da Tweekaz - Game of Thrones (2017 Edit)
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. július 18., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 17., hétfő 23:01
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 17., hétfő 22:03
ne hallgass rájuk mondtam, botfuluek.Sierra írta:Sajnálom.ferni írta:Semmi köze nincs a 2nek egymáshoz, nem is értem a felvetést.nem értek én ezekhez.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 17., hétfő 21:56
A Körkorkép albumuk mai napig is rohadt jo. Viszont egyre unalmasabb szerintem a zenejuk. Wolfie rapje is kicsit monoton, de neki jo a flowja. Viszont Rendben Mannek en nagyon meguntam azt a monoton mely, inkabb beszedhez hasonlito rapjet.Solari írta:Punnany underground körökben is letette azt amit le kell, úgy ahogy mainstream szinten is.csabi* írta: sierra mondtam mar, a temaban hozzam fordulj ne hallgass ezekre a botfuluekre. egyebkent a followtheflow meg a punnany is mainstream fos, jol latod a hasonlosagot
Mindig is egyedi volt az alap és a flow, ráadásul minimalizálható a közhely zenéik mennyisége. Persze biztos fos mert hazai viszonylatban sokan hallgatják meg milyen már mainstream zenét hallgatni mikor az underground menőbb és egyedinek/jobbnak képzelhetjük magunkat másoknál.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. július 17., hétfő 21:53
Sajnálom.ferni írta:Semmi köze nincs a 2nek egymáshoz, nem is értem a felvetést.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. július 17., hétfő 21:26
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 17., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. július 17., hétfő 20:32
Punnany underground körökben is letette azt amit le kell, úgy ahogy mainstream szinten is.csabi* írta: sierra mondtam mar, a temaban hozzam fordulj ne hallgass ezekre a botfuluekre. egyebkent a followtheflow meg a punnany is mainstream fos, jol latod a hasonlosagot
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. július 17., hétfő 16:58
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. július 17., hétfő 10:11
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. július 17., hétfő 5:12
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. július 16., vasárnap 23:00
csabi* írta:sierra mondtam mar, a temaban hozzam fordulj ne hallgass ezekre a botfuluekre. egyebkent a followtheflow meg a punnany is mainstream fos, jol latod a hasonlosagot
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 16., vasárnap 22:53
sierra mondtam mar, a temaban hozzam fordulj ne hallgass ezekre a botfuluekre. egyebkent a followtheflow meg a punnany is mainstream fos, jol latod a hasonlosagotSierra írta:Neeem, csak nagyon hasonló a stílusuk, ahogy szövegelnek, a refrént nyomják, az alapja a zenének, a dallama, igazából en bloc a szám. Nekem teljesen Punnany feeling.Seraf írta:már hogy értve? van egy pont ilyen számuk? amióta nagyon nananaa divatok lettek már nem igazán követem őket szóval nem tudom...
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. július 16., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. július 16., vasárnap 22:37
Neeem, csak nagyon hasonló a stílusuk, ahogy szövegelnek, a refrént nyomják, az alapja a zenének, a dallama, igazából en bloc a szám. Nekem teljesen Punnany feeling.Seraf írta:már hogy értve? van egy pont ilyen számuk? amióta nagyon nananaa divatok lettek már nem igazán követem őket szóval nem tudom...
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. július 16., vasárnap 22:22
már hogy értve? van egy pont ilyen számuk? amióta nagyon nananaa divatok lettek már nem igazán követem őket szóval nem tudom...Sierra írta:ez mi?Punnany koppintás?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem