HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 20., csütörtök 11:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 20., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 20., csütörtök 6:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 19., szerda 15:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 19., szerda 11:23
Nem a statisztika a lényeg hééé!Realista24 írta:whoscored...ne vegyél le az életről ezzel az oldallal kérlek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 19., szerda 10:46
whoscored...ne vegyél le az életről ezzel az oldallal kérlekM1Ö írta:https://www.whoscored.com/Players/14260 ... g%C3%BCerowZoLee7 írta:Nekem annyi a bajom Agueroval mint Bale-el...A meccsek felén sérült, az sem sokat segít, hogy erőltetik, meccs közben sérül le, -1 csere lehetőség. Nem bevethető hetekig. Amikor visszatér rossz formában van és mindenki megmagyarázza azzal, hogy sérülésből jön vissza, de könyörgöm, szinte mindig sérülésből jönnek vissza. Aguero legalább egészségesen viszonylag jó formában tényleg döntő lehet, Baleből már ez is kezd kiveszni, vagy inkább sosincs jó formában. Ugyan ezt pl rálehetne sütni Reusra is, jó játékos, de szerintem nem éri meg a fizetését sem annyit sérült
Tény, hogy nem egy CR, de közel sem olyan sérülékeny, mint amennyire mondják. A góljait is meglövi, játékban meg Karim mellett az egyik legjobb. A Realba már nem igazolnám le, de a Chelsea pl jól járna vele.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 19., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 19., szerda 9:41
https://www.whoscored.com/Players/14260 ... g%C3%BCerowZoLee7 írta:Nekem annyi a bajom Agueroval mint Bale-el...A meccsek felén sérült, az sem sokat segít, hogy erőltetik, meccs közben sérül le, -1 csere lehetőség. Nem bevethető hetekig. Amikor visszatér rossz formában van és mindenki megmagyarázza azzal, hogy sérülésből jön vissza, de könyörgöm, szinte mindig sérülésből jönnek vissza. Aguero legalább egészségesen viszonylag jó formában tényleg döntő lehet, Baleből már ez is kezd kiveszni, vagy inkább sosincs jó formában. Ugyan ezt pl rálehetne sütni Reusra is, jó játékos, de szerintem nem éri meg a fizetését sem annyit sérült
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 19., szerda 9:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 19., szerda 8:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 18., kedd 6:37
Bl címvédők.elmondom írta:ha ő túlértékelt, akkor a mi Moratank vagy Benzemank micsoda?Kerlon írta:Aguero szerintem rendkívül tulertekelt. Plusz sérülekeny.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. július 17., hétfő 23:23
Ezzel nagyon egyet tudok erteni.Kerlon írta:Aguero szerintem rendkívül tulertekelt. Plusz sérülekeny.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 17., hétfő 23:13
Csak senki se mondta, hogy világklasszisok. Morata sosem lesz az, Benzema meg jól aládolgozik CR-nek. A másik meg az, hogy védheted attól még igaz: sérülékeny. Bár nem annyira mint Bale.elmondom írta:ha ő túlértékelt, akkor a mi Moratank vagy Benzemank micsoda?Kerlon írta:Aguero szerintem rendkívül tulertekelt. Plusz sérülekeny.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. július 17., hétfő 22:38
ha ő túlértékelt, akkor a mi Moratank vagy Benzemank micsoda?Kerlon írta:Aguero szerintem rendkívül tulertekelt. Plusz sérülekeny.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 17., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. július 17., hétfő 20:21
Végre valamiben egyet tudunk érteniRealista24 írta:Amúgy meg túl van fújva az argentin, nála Morata jobb.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 17., hétfő 19:31
Nem, de "csak" 4 év van köztük. Agüro sem mit tom én 32, még csak 29. Azért benne is lehet még bőven 3 olyan év amikben segítheti a csapatát. Persze, értem amúgy, hogy Morata a jövő, csak az sem lenne hülyeség a Chelseatől, ha Kunra mennének rá inkább.Realista24 írta:Nem lenne dragabb mint Morata, ez igaz. Csak utóbbinak a jövőjét fizeted meg, előbbinek a múltját. Nem mindegy.
Ez meg szubjektív. Nálam Agüero a legjobbak közt van, de Morata-t semmiképp nem helyezném elé.Realista24 írta:Amúgy meg túl van fújva az argentin, nála Morata jobb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 17., hétfő 19:15
Nem lenne dragabb mint Morata, ez igaz. Csak utóbbinak a jövőjét fizeted meg, előbbinek a múltját. Nem mindegy.M1Ö írta:Nem lenne olcsó, nem is lenne drágább a Morata, Aubameyang, Belotti trió bármelyikénél. Az meg túlzás, hogy annyira sokat lenne sérült, mert az utóbbi 4-5 év legjobb PL góllövője. Azt azért évi 15 körüli meccsel nem hozta volna össze.nzooli93 írta:az a baj ,hogy Kun nem volna olcsó , és hát elég sokat sérült..kockázatos nagyon..ott a bl,bajnokság, meg a kis kupák, nem engedhetnek meg egy méregdrága csatárt, aki hiába kitűnő játékos, ha 5-6 meccset tud lejátszani zsinórba kis túlzással.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 17., hétfő 19:11
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 17., hétfő 18:58
Igen, de pont most a szezon végén volt valami kimutatás, hogy Agüero is milyen komolyan termel. Legyen bármilyen jó, ha annyit lett volna sérült, akkor nem lőtt volna minden szezonjában átlagban 20+ körüli gólokat. Ha jól tudom nála is valami gól/meccs mutató jön ki. Az azért elég komoly.Galacticos írta:Az elmult evekben ez inkabb harry kane mint aguero.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem