Ha már PSG és Neymar. A Don Balon szerint Asensio-ért 150-et ajánlanának.

Kroos-ért meg érdeklődik a Juve és az Inter is. Na azt megnézném, hogy mikor menne el tőlünk, mert per pill nem tudom elképzelni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 17., hétfő 19:50
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 17., hétfő 19:42
wxyz írta:Mondjuk aztán a Bayern ellen a visszavágón megkapta a lehetőséget és nem villogott. Nem beszélve a bl döntőről, ami előtt ment a reklamálás, hogy kezdenie kell, mert ő az aki megtudja bontani a cseleivel a Juventus védelmet. Aztán egy darab 1v1e nem volt és talán a csapat leggyengébbje volt.
Nem hiszem, hogy menni akarna, inkább a fizetése lehet emögött.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 17., hétfő 19:23
Te fix hogy fordítva vagy bekötve.wxyz írta:Mondjuk aztán a Bayern ellen a visszavágón megkapta a lehetőséget és nem villogott. Nem beszélve a bl döntőről, ami előtt ment a reklamálás, hogy kezdenie kell, mert ő az aki megtudja bontani a cseleivel a Juventus védelmet. Aztán egy darab 1v1e nem volt és talán a csapat leggyengébbje volt.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 17., hétfő 19:23
nem tudom eldönteni hogy trollkodsz vagy csak rossz meccset néztélwxyz írta:Mondjuk aztán a Bayern ellen a visszavágón megkapta a lehetőséget és nem villogott. Nem beszélve a bl döntőről, ami előtt ment a reklamálás, hogy kezdenie kell, mert ő az aki megtudja bontani a cseleivel a Juventus védelmet. Aztán egy darab 1v1e nem volt és talán a csapat leggyengébbje volt.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. július 17., hétfő 19:14
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 17., hétfő 18:45
Ez mind mellékes, sajnos. Ez az idei éve sem lett volna ilyen, ha Bale nem sérült ennyit. Tökéletes példa a Bernabeú féle Clásico meg az odavágó a Bayern ellen. Még félig sérült volt Bale, mégis kezdett mindkettőn. Pedig már akkor is mindenki Iscoért sírt, mert már akkor csúcson volt. Nem véletlen könnyebbült meg sok Barca fan, hogy "hál' Istennek Bale kezd és nem Isco". Ezek után jogos a kérdés, hogy jövőre kezdő lesz-e, vagy kulcsjátékos. Mert amíg Bale le nem sérül, addig nem hinném. Az meg végképp kiverheti a biztosítékot nála. Csak összeesküvés elmélet, de lehet nem véletlen nem hosszabbított még és kivárja míg eldől, hogy mégis miként számolnak vele.Steve írta:Isco nyilván nem megy sehova. A szurkolók kedvence, a klub szereti, spanyol és végre megy neki a játék is.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 17., hétfő 18:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 17., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 17., hétfő 16:52
Ezzel kapcsolatban akartam írni, ha hazérek.Realista24 írta: Pluszban eladjátok Neymart, ahogy nézem apuci vett egy párizsi repjegyet
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 17., hétfő 16:47
Pluszban eladjátok Neymart, ahogy nézem apuci vett egy párizsi repjegyetpalesz77 írta:Alakul a gálacsapat, Gomes+pénz=Verratti a katalánok szerint, Isco ingyen. Jó lesz ez.Realista24 írta:Más forrás szerint meg ingyen a Barcába akar menni.![]()
Aztán a valóságban meg Paulinho és ennyi..
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 17., hétfő 15:44
HozzászólásSzerző: cart » 2017. július 17., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 17., hétfő 15:01
Szerintem eleve nincs olyan játékos, aki nem mozdítható, maximum nem akar váltani, lásd pl. Totti.Ladislao Suarez írta: Személy szerint én eladnám Moratát. De akkor csak jön Mbappé nem? Ebben az esetben csakis így lehet. Mit gondolsz Realista24, idén még mozdítható lenne Mbappé?
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. július 17., hétfő 14:57
Realista24 írta:Mourinho is azt mondta, hogy jelenleg nehéz elképzelni, hogy náluk fog kikötni, de nem zárta ki, mint mondjuk Cét.Ladislao Suarez írta:Mata még mindig bízik benne, hogy Morata a United-hez szerződik, annak ellenére is, hogy Lukakut már megvették.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 17., hétfő 14:54
Mourinho is azt mondta, hogy jelenleg nehéz elképzelni, hogy náluk fog kikötni, de nem zárta ki, mint mondjuk Cét.Ladislao Suarez írta:Mata még mindig bízik benne, hogy Morata a United-hez szerződik, annak ellenére is, hogy Lukakut már megvették.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. július 17., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 17., hétfő 14:51
Nem játszom el még egyszer a Pogbás sagátziro4vr írta:És utána végre hozol jó híreket, hogy jön MBappé?Realista24 írta:A Milan igazgatója elismerte, hogy érdeklődnek Morata iránt, korábban is megvolt már ez, de bezavart másik csapat a képbe. Most hogy kikerült a ManU, újra felgyorsulhatnak az események, de csakis az ő feltételeikkel.
Ha áll, akkor majd lenyugszik.Stílust kérdeztem, továbbra is áll.
HozzászólásSzerző: Daffius » 2017. július 17., hétfő 14:49
Ceballost hozták kp-ra akivel szintén versengeni fog. De igazából szerintem onnan indult a pletyka, hogy nem ment el senki aki előtte áll a sorban (James is epizód szereplő volt). Mivel nem írt alá és megint felkapta a pletyka a Hazard-os hírt... voilá.nzooli93 írta:Kinek nem örül? kezdőbe nem igazoltunk senkitmióta itt van most áll a legjobban a szénája úgymond. Alapembernek követeli egész spanyolország. Pont most meg se kellene fordulnia a fejébe, hogy távozzon.
Stílust kérdeztem, továbbra is áll.Realista24 írta:Hülyeséget írtál, kisegítettelek.Daffius írta:
De, olvastam. Mi ez a stílus?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 17., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 17., hétfő 14:44
És utána végre hozol jó híreket, hogy jön MBappé?Realista24 írta:A Milan igazgatója elismerte, hogy érdeklődnek Morata iránt, korábban is megvolt már ez, de bezavart másik csapat a képbe. Most hogy kikerült a ManU, újra felgyorsulhatnak az események, de csakis az ő feltételeikkel.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem