HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 19., szerda 22:02
War for the Planet of the Apes
(konkret spoilerek nelkul)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hat, nem is tudom.. Magara a kezdesre nem panaszkodom, mert az a kis harc az elejen jo volt. Majd mikor vartam, hogy ezt az intenzitast vegig fenttartsak, 40 percig olyan vontatott lett a tortenet, hogy hihetetlen. Konkretan levettem a szemuveget es kicsit korbenezve lattam, hogy masok is unjak. Viszont a film masodik reszere felporogtek az esemenyek, egyre jobban elveztem, 1-2 logikai bukfencet leszamitva baromi jol szorakoztam. A CGI, ahogy a majmok arcat kozelrol mutattak, valami nagyon brutalis volt, egy pillanatra tenyleg elhittem, hogy a valosagot latom. A 3D-t pedig meg mindig utalom.
War for the Planet of the Apes
(konkret spoilerekkel)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt talan megertem, hogy a hirtelen jott tamadas heveben egyetlen katonanak tunt fel, hogy a majmok eltuntek. Aludtak, hirtelen megtamadtak oket, nem erre figyeltek, kicsit fura, de azt mondom oke.
Viszont az a kislany hogy a francba jutott be a fobejaraton(!!!) keresztul egy katonakkal orzott eroditmenybe?? (Mert az egyertelmuen latszik, hogy abba az iranyba indul meg es nem a foldalatti alagutat valasztja)