Kommentáld a híreket
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Kinek nem örül? kezdőbe nem igazoltunk senkit
mióta itt van most áll a legjobban a szénája úgymond. Alapembernek követeli egész spanyolország. Pont most meg se kellene fordulnia a fejébe, hogy távozzon.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Más forrás szerint meg ingyen a Barcába akar menni.Daffius írta:Isco még mindíg nem írt alá. Állítólag kivár, mert nem örül az új érkezőknek.
http://bleacherreport.com/articles/2721 ... toni-kroos
Más cikkek szerint 45m fontot ajánlott érte a Spurs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Isco még mindíg nem írt alá. Állítólag kivár, mert nem örül az új érkezőknek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már ha igaz a 75+10 millió, és nem mondjuk 60 millió volt.De csupán arra gondotlam, hgoy az üzleti életben az ilyen döntések nem túl profik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Természetesen az, de mégis közvetlenebbül érintik a klub ügyei.Realista24 írta:A socio nem szurkoló? Vagy nem értem mire gondolsz.
De csupán arra gondotlam, hgoy az üzleti életben az ilyen döntések nem túl profik.
De ismétlem, én totálisan emgértem, és Perez helyében ugyanezt tettem volna.
Jobban belegondolva, a big picturet nézve, talán üzleti szempontból sem teljesen őrültség megmutatni a MU-nak, hogy hiába ugrál, még midnig mi vagyunk akik diktálnak.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A socio nem szurkoló? Vagy nem értem mire gondolsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Én is erre gondoltam. Mint szurkoló, meg is értem. De ha socio lennék, akkor nem biztos, hogy örülnék annak, ha dacból veszítene a klub 15 milliót €-t.Realista24 írta:Szerintem a ManU-nak 120ért sem adná el Pérez, ez nem a pénzről szól. Lásd James esete.ericco írta: Nekem is gyanús. Főleg, hogy a MU-nek 75+10-ért sem akartuk eladni a hírek szerint, a Milan meg 70-ért vinné
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem a ManU-nak 120ért sem adná el Pérez, ez nem a pénzről szól. Lásd James esete.ericco írta: Nekem is gyanús. Főleg, hogy a MU-nek 75+10-ért sem akartuk eladni a hírek szerint, a Milan meg 70-ért vinné
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Nekem is gyanús. Főleg, hogy a MU-nek 75+10-ért sem akartuk eladni a hírek szerint, a Milan meg 70-ért vinnéRealista24 írta:AS-en 70 millióról írnak, meg nettó 10 millióról Moratának. Nem tudom, hogy milyen fizetéseket osztogatnak olaszban, de ez nekem gyanúsan sok.Kerlon írta:Én is olvastam és 90 millióról szól a dolog. Van mit törlesztenie a Milannak, szóval fizessenek csak.

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
AS-en 70 millióról írnak, meg nettó 10 millióról Moratának. Nem tudom, hogy milyen fizetéseket osztogatnak olaszban, de ez nekem gyanúsan sok.Kerlon írta:Én is olvastam és 90 millióról szól a dolog. Van mit törlesztenie a Milannak, szóval fizessenek csak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
bonucci is nagyon partolna ha morata menne oda.
Én is olvastam és 90 millióról szól a dolog. Van mit törlesztenie a Milannak, szóval fizessenek csak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Milan/
Nem értek a lovakhoz, de gondolom a Gazetta nem a nők lapja kategória
Állítólag megy a biznic, hogy Morata Milanoban kössön ki.
Nem értek a lovakhoz, de gondolom a Gazetta nem a nők lapja kategória

Állítólag megy a biznic, hogy Morata Milanoban kössön ki.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Ez lehet, hogy így van, de azon a poszton, nem ez a legfontosabb, hogy mennyire dinamikus valaki (pl Kroos). Videók alapján mondom csak, de Ceballos sokkal tökösebbnek tűnik. Kova nagyon sokszor csak a tutit játsza, mert szerintem nincs meg a kellő önbizalma. Ezért is kéne neki egy év kölcsön, hogy összekapja magát, aztán jövőre jöhet vissza. A spanyol mer előre fele játszani és ahogy néztem egész jól. Szóval bármennyire is bírom Kovát, mert a megindulásai nagyon látványosak, de a pálya utolsó harmadába nem nagyon találja fel magát és így Modric helyére se tartom a megfelelő játékosnak.Sierra írta:Videók alapján nem rossz ez a Ceballos gyerek, bár nem tűnik túl dinamikus focistának, inkább olyan darabosnak láttam abban a hosszú videóban, ellenben Kovacic-csal... én egyértelműen őt preferálom, rászolgált most már a kezdőtagságra is akár, állandó kezdőként még többet fejlődhetne, idén őt nyomatnám Modric-csal felváltva kb.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Lucast én mindenképpen megtartanám. Sokoldalú, alázatos játékos, és amit Bale produkált az elmúlt két idényben, annak ő is lehozza a 80%-t. Ha kettejük közül kell választani, akkor egyértelműen a walesit küldeném el (pedig nincs vele bajom, sőt még potenciált is látok benne). Eggyel kevesebb sztár, "megszabadulunk" a BBC egyik tagjától, végre átállhatunk a 4-4-2-re, stb...
Nyilván nem kérdés, hogy melyikük a jobb, de a körülmények rengeteget változtatnak a dolgokon.
Nyilván nem kérdés, hogy melyikük a jobb, de a körülmények rengeteget változtatnak a dolgokon.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Videók alapján nem rossz ez a Ceballos gyerek, bár nem tűnik túl dinamikus focistának, inkább olyan darabosnak láttam abban a hosszú videóban, ellenben Kovacic-csal... én egyértelműen őt preferálom, rászolgált most már a kezdőtagságra is akár, állandó kezdőként még többet fejlődhetne, idén őt nyomatnám Modric-csal felváltva kb.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
- Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)
Galacticos írta:En amugy elengednem lucast is.
Szep hogy hajt, kuzdd de benne nincs tobb ennel mar es igeretes fiatalok elol fogja elvenni a perceket.
Pont ezen gondolkoztam én is, ha Morata maradna, akkor végképp nem kapná meg a játéklehetőséget. Bírom nagyon meg minden, de azért messze ő a leggyengébb láncszem elől.
Pont ezen gondolkodtam én is a napokban, elnézve a középpályás kínálatot:TheBull6 írta:Valószínűbb, hogy Kovacic lesz kiszórva, mint hogy Llorente. Téltől kezdbe Mateo hét hónap alatt nem kapott 10 meccsnyi játékidőt összesen, amikor játszottunk 35-40 meccset. Llorente marad, ez szerintem tuti, kap egy 10 meccset a szezonban, így Casemirot nem 65 meccsen kell majd néznünk, hanem csak 55-ön. Modric helyett jön majd Ceballos pihentetés céljából, Kroos meg német, ő bírja.![]()
De szerintem maradunk a 4-3-3-nál, alapból a BBC-vel, de Bale sérülései és Ronaldo pihentetése miatt, bőven kap majd lehetőséget Asensio és Isco is, ezen esetekben fogunk 4-4-2-zni vagy 4-3-1-2-zni.
Továbbra is Lucas-t érzem feleslegesnek itt tartani. Most a padon is lesz már bőven olyan játékos, aki többet tud adni a meccshez, de szerintem úgyis marad.
-------------------------------------Casemiro/M.Llorente---------------------------------
-------------Modrić/Kovačić------------------------------------Kroos/Ceballos----------
------------------------------------------Isco/Asensio---------------------------------------
Ebből kifolyólag én úgy gondolom, hogy végre felbomlik a "B-B-C" és alapvetően átállunk a szezon 2. felében látott FourFourTwo-ra. Legalábbis a keret jellege ezt indokolná. Ebben a felállásban a 4-4-2 kettese a Ronaldo(Morata)-Bale(Benzema) kettős lenne. Ergo sajna nem lenne hely sehol sem Lucas Vázquez-nak és nem is igazán játszanánk szélsőkkel! Én semmiképpen nem engedném el, mert igazi madridista, akit bárhová teszünk küzd a címerért becsülettel!
Megoldás: A szezon során kényszerből játszott már szélső védőt, amikor Carvajal és Danilo sem volt bevethető. Danilo valószínű távozása esetén

2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
Morata nem áll és várja a labdát. Mozog ő rengeteget, kéri a labdát, viszont passzolni, na azt nem. Ha kell 40ről is rálövi, csak le ne kelljen adnia.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Szerintem arra gondolt BlancoMark, hogy rengeteg olyan szitu volt, mikor mindketten pályán voltak, hogy húzodtak be egymás mellé és ment az ívelés rájuk a szélső védőktől. Sőt, ha még Bale is játszott, akkor ő is ment közéjük. Na, azt tényleg nem bírja el a csapat, mert amúgy Morata is elég sűrűn járt vissza. Persze nem olyan feladattal mint Karim.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
moratanak gyenge a fejjateka?