Egyéb bajnokságok
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
potenciális PSG 11
Azért kemény. Lehet nem lenne nekik hülyeség meglepni azt, hogy di María menjen egyel hátrébb, mint Ancelotti Madridjába. Középen úgy is kevesebben vannak minőségben, meg Mottát már épp ideje lenne, hogy elfelejtsék. Előre valami brutálisak.
Azért kemény. Lehet nem lenne nekik hülyeség meglepni azt, hogy di María menjen egyel hátrébb, mint Ancelotti Madridjába. Középen úgy is kevesebben vannak minőségben, meg Mottát már épp ideje lenne, hogy elfelejtsék. Előre valami brutálisak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
Nem tudtam, hogy a humor topicba tegyem, vagy ide de így mennek az átigazolások a Besiktas-nál

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
Pirés
Kicsit elküldte Puyolt.
Nem mostanában lesz még egy olyan Arsenal, mint a Campbell-Vieira-Pires-Bergkamp-Henry féle.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Marcelo megvehetetlen. ha ezek a jómadarak 50-60ért mennek akkor Marcelo 90-100 annyit meg senki nem ad egy bhvért.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Hihetetlen, 57.5€ egy Mendyért
Tenyleg nem tudom elkepzelni, ha esetleg váltanának a poszt topjai, mennyiért mennének(Carvajal, Marcelo, stb..)

Tenyleg nem tudom elkepzelni, ha esetleg váltanának a poszt topjai, mennyiért mennének(Carvajal, Marcelo, stb..)
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Úgy fest, a City megállapodott a Monacoval.
57.5m ojróról ír a https://www.lequipe.fr/Football/Article ... ire/819955
Nem tudom, ez mennyire érintheti a Danilo üzletet.
57.5m ojróról ír a https://www.lequipe.fr/Football/Article ... ire/819955
Nem tudom, ez mennyire érintheti a Danilo üzletet.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- nzooli93
Huuu Morientes milyen jo
ot sajnos nagyon keveset lattam mar nalunk. Pont akorul lettem real drukker mikor monacoban volt. Valaki tud rola meselni ,hogy milyen volt nalunk? Poolban lattam jatszani,de az a kaland nem jott be neki aztan onnan lefele ment mindig.

Inkább azt mondanám rá, hogy a legokosabb.TheBull6 írta:Jutubon is fenn van az összes, vállalható minőségben.BBeno írta:na ez k. jol hangzik. letoltom majd.
Amúgy Laudrup tesók itt sincsenek aztán messze a legjobb focit a dánok tolják egesz tornán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jutubon is fenn van az összes, vállalható minőségben.BBeno írta:na ez k. jol hangzik. letoltom majd.
Amúgy Laudrup tesók itt sincsenek aztán messze a legjobb focit a dánok tolják egesz tornán.
- nzooli93
Akit erdekel most jon meg ezutan a bronzmeccs meg a donto is eloben a sport1en. 10 perc mulva jon kb a 3 helyert aztan majd a donto. Szegeny Roby Carlos nem ogen jatszik, elvileg nagyon rosdz volt egesz tornar mert lofa@sz kondija nincs mar

na ez k. jol hangzik. letoltom majd.
- nzooli93
Nezitek ezt a star sixes tornat sport1en? Elvileg hagyomany lesz belole. Nagyon jo. Kispalyas torna par valogatott kozt, visszavonult focistakkal. Ncoren fenn vannak a fordulok akiket erdekel. Most megy elobe a 2 elodonto mar , brazil dan 0 3jelenleg. Braziloknal juninho,baptista,g.silva,rivaldo,rcarlos. Spanyolok kikaptak franciaktol a masik elodontobe. Lesz majd 3.helyert is meccs. Olyan jatekosok jatszottak a tornan mint owen gerrard ballack morientes salgado puyol mendieta pires giuly stb stb..eleg jo nezni oket. Es hajtos foci van nem ilyen lotyogos alibi bari meccsek

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én csak igyekszem beilleszkedni a közösségbe.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szokás szerint tudatlan és felszínes voltál, semmi baj.sebydani írta:Azért így már kicsit árnyaltabb meg érdekesebb a kép, köszi Zsombi. Kíváncsi vagyok, lesz-e végül belőle valami.

Nem illik.
- sebydani
Azért így már kicsit árnyaltabb meg érdekesebb a kép, köszi Zsombi. Kíváncsi vagyok, lesz-e végül belőle valami.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Francia Guyanában született, 2012-ben lépett pályára utoljára a francia válogatottban és ha nem mondok nagy marhaságot 2013-ban alakult meg a FG futball szövetsége.sebydani írta:Malouda 80x pályára lépett korábban a francia válogatottban, erre tegnap játszott az Arany Kupán Francia Guyana színeiben. SWAG
FG meg még néhány válogatott nem tagja a FIFA-nak így rájuk elviekben nem vonatkoznak a tipikus szabályok, hanem ha egy játékos 5 éve nem lépett már pályára egy másik válogatottban, akkor utána engedélyt kap a játékra.
Eddig az Arany Kupán is így volt, pl 10 éve Guadeloupe válogatottjában szerepelt egy korábbi francia játékos. Ám új szabályt hoztak, és most már nem szerepelhet így senki a kupán. És mikor hozták ezt a szabályt? Torna kezdete előtt két nappal, nem pedig az előzetes, vagy a végleges keretek kihirdetése előtt.
A hab a tortán, hogy mivel FG nem FIFA tag, ezért nem kötelesek a klubok a FG válogatott játékosait tornákra elengedni, így ők 20 emberrel vágtak neki az egésznek.
- sebydani
Malouda 80x pályára lépett korábban a francia válogatottban, erre tegnap játszott az Arany Kupán Francia Guyana színeiben. SWAG

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Dani Alves megy a PSG-hez? De minek? Igy is van ket jobbhatveduk a belga Meunier es az elefan Aurier...

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Teljesen közepes játékos.BBeno írta:azt a ginter transzfert en sem ertem. lehet az uj edzo elkepzelesiben mincs benne.
Nem illik.
Iborra idén sem volt stabil kezdő most meg visszavitték Banegat is a posztjára. Szerintem ez áll a háttérben még az anyagiak mellett.RaúlCF írta:Sevillából a Leicesterbe elég fura. csak az a fránya pénz lehet más értelme nincs. mondjuk a Dortmundból a Gladbachba is érdekes irány
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K