Szerk. ez tipszmiksz volt.
Formula-1
- P. Krisz
Re: Formula-1
Az oszt igen.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Tessék csak összehozzák, azt hittem már totál idióták.ferni írta:Így nem lesz világbajnok a Ferrari, ha nem áldozzák be Kimit 100%ig.
Vissza kellett volna maradnia, Vettelnek beelőzni Kimit, a finn meg védhette volna a német seggét.
Jobb a Merci, nem lehet itt mást csinálni, csak ha ezeket meghúzza a Ferrari.
Ehelyett Bottas hozza Hamiltonnak a pontokat, Kimi meg veszi el Vettel elől, bármilyen hülyén is hangzik ez.
Hát rohadtul nem mindegy a kettő.
Na nem mintha rajtuk múlott volna.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ilyen létezik? ILYEN LÉTEZIK?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Így nem lesz világbajnok a Ferrari, ha nem áldozzák be Kimit 100%ig.
Vissza kellett volna maradnia, Vettelnek beelőzni Kimit, a finn meg védhette volna a német seggét.
Ehelyett Bottas hozza Hamiltonnak a pontokat, Kimi meg veszi el Vettel elől, bármilyen hülyén is hangzik ez.
igaza van grojeannak. mentik hamiltont mostanaban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Grat Red Bull.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Remy írta:Ez verseny. Ilyen kell a népnek.morientes írta:Verstappen Vettel mi meccs...![]()
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Remy
- Kapcsolat:
Ez verseny. Ilyen kell a népnek.morientes írta:Verstappen Vettel mi meccs...![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Verstappen Vettel mi meccs...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
inkább vettel rajtolt retek szarulRemy írta:Hopp, mi rajt. Verstappen kicsit odarakta.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Remy
- Kapcsolat:
Hopp, mi rajt. Verstappen kicsit odarakta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ne vicceljünk már, őrült nagy baromság lenne a Vb-címet azért kockáztatni, hogy a kedvencednek összejöjjön egy futamgyőzelem. Itt csak a VB cím számít és azt már 10éve nem nyert a ferrari, most itt a hatalmas esélyük, Vettelt tolni kell, amikor csak lehet, 2x annyi pontja van mint a finnek, nincs is miről beszélni, egyértelműen alá kell dolgozni, amikor csak lehetőség adódik rá.alexoxladjackoxi írta: Értem én, hogy kell a bajnoki cím, de ha alapból Hamilton előtt van Seb, az egyébként uccsó bajnoki címüket szerző Raikkönentől pedig elvennék a győzelmet, holott 4 éve nem nyert... hát... És most tényleg nem csak a Kimi-fan beszél belőlem. Ez szimplán erkölcstelen húzás lenne. Egyébként meg, ha a realitás talaján maradunk, Raikkönen picit beragad a rajtnál, és kiüti valaki.![]()
Lehet pont azon a pár ponton fog múlni a világbajnokság...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az utolsó előtti bekezdésedre reagálva, ha Raikkönen Vettel Hamilton lenne a sorrend, és a Ferrari megnyeretné Vettelel a futamot, szintén elég csúnya húzás lenne. Értem én, hogy kell a bajnoki cím, de ha alapból Hamilton előtt van Seb, az egyébként uccsó bajnoki címüket szerző Raikkönentől pedig elvennék a győzelmet, holott 4 éve nem nyert... hát... És most tényleg nem csak a Kimi-fan beszél belőlem. Ez szimplán erkölcstelen húzás lenne. Egyébként meg, ha a realitás talaján maradunk, Raikkönen picit beragad a rajtnál, és kiüti valaki.Santi írta:Szerintem ha azt kisakkoznák 3. helyről, hogy megnyerje, akkor az nem undorító, hanem zseniális húzás lenne. Ötletem sincs hogy lehetne megoldani taktikával, mert ha Vettel alá akarna vágni mind a kettőnek, akkor sztem inkább kinnmaradna a másik kettő, mert rögtön kijönni nem lenne értelme, Vettel mögé jönnének már vissza. Megnyújtanák az első szakaszt, majd a végén frissebb gumin a pályán visszaelőznék Vettelt, persze csak Hamilton, mert Kiminek nyilván nem engednék, így beérnének úgy, hogy Hamilton-Vettel-Kimi, ami a Ferrarinak nem jó, mert 7 pontot verne Vettelre Hamilton így.
Ha Hamilton jön egy alávágással és ezzel elékerül Kiminek, akkor a legjobb, ha Vettel a kinnmaradással próbálkozik és a végén megpróbálja elkapni Hamiltont, Kimi nem tanusítana ellenállást, de semmi garancia nincs arra, hogy a német elkapná Lewist, mert a Merci még mindig erősebb, így sanszosan megint a Hamilton-Vettel-Kimi végeredmény jönne ki, ami ugye nemjó.
A Ferrari ebben szituációban (RAI-HAM-VET) sztem akármennyire is furcsa, a legjobb lenne ha Kimi győzelmére koncentrálna, közben megpróbálni Vettellel elkapni Hamiltont, mert ha nem is sikerül és marad a sorrend, akkoris Hamilton max 3 pontot ver Vettelre, ami még mindig kisebb veszteség, mint az előzőek. Ha pedig sikerül, akkor nyilván Kimi elengedné Vettelt a győzelemért és 10 pontot verne Hamiltonra.
Persze ez mind csak teória és fejben lejátszott szituációk, csak kicsit eljászottam a gondolattal ha már felhoztad.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Szerintem ha azt kisakkoznák 3. helyről, hogy megnyerje, akkor az nem undorító, hanem zseniális húzás lenne. Ötletem sincs hogy lehetne megoldani taktikával, mert ha Vettel alá akarna vágni mind a kettőnek, akkor sztem inkább kinnmaradna a másik kettő, mert rögtön kijönni nem lenne értelme, Vettel mögé jönnének már vissza. Megnyújtanák az első szakaszt, majd a végén frissebb gumin a pályán visszaelőznék Vettelt, persze csak Hamilton, mert Kiminek nyilván nem engednék, így beérnének úgy, hogy Hamilton-Vettel-Kimi, ami a Ferrarinak nem jó, mert 7 pontot verne Vettelre Hamilton így.
Ha Hamilton jön egy alávágással és ezzel elékerül Kiminek, akkor a legjobb, ha Vettel a kinnmaradással próbálkozik és a végén megpróbálja elkapni Hamiltont, Kimi nem tanusítana ellenállást, de semmi garancia nincs arra, hogy a német elkapná Lewist, mert a Merci még mindig erősebb, így sanszosan megint a Hamilton-Vettel-Kimi végeredmény jönne ki, ami ugye nemjó.
A Ferrari ebben szituációban (RAI-HAM-VET) sztem akármennyire is furcsa, a legjobb lenne ha Kimi győzelmére koncentrálna, közben megpróbálni Vettellel elkapni Hamiltont, mert ha nem is sikerül és marad a sorrend, akkoris Hamilton max 3 pontot ver Vettelre, ami még mindig kisebb veszteség, mint az előzőek. Ha pedig sikerül, akkor nyilván Kimi elengedné Vettelt a győzelemért és 10 pontot verne Hamiltonra.
Persze ez mind csak teória és fejben lejátszott szituációk, csak kicsit eljászottam a gondolattal ha már felhoztad.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Azon nem igazán lehetne sakkozni, mert ha tempóból nem is menne el Hamilton Kimi mellett, kerékcseréknél alávágással próbálkozna, akkor viszont egyből reagálni kéne Kimivel. A verseny második szakaszában igazítanák Vettelhez a taktikot szerintem.alexoxladjackoxi írta:Én arra lennék kíváncsi, hogy mi történne, ha mondjuk rajt után egy Kimi Hamilton Vettel sorrend alakulna ki. Na, azt ha kisakkoznák Vettelnek, tényleg nagyon undorítóak lennének...
Jó ez a 2.-3. a ferkának csak az a baj,hogy tényleg látszik a lemaradás, év elején tudták tartani a Merci tempóját gond nélkül, az elmúlt 3-4 futamon viszont sokkal jobb versenytempóban is az ezüst nyíl.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én arra lennék kíváncsi, hogy mi történne, ha mondjuk rajt után egy Kimi Hamilton Vettel sorrend alakulna ki. Na, azt ha kisakkoznák Vettelnek, tényleg nagyon undorítóak lennének...
- Santi
Nem büntették meg Hamiltont a stewardok, úgyhogy szerencsére holnap nyílt a csata.
A Ferrari elnöke meg sok mindenben egy pöcs, de spec Kimivel kapcsolatban igaza van, teljesíteni kell. Mert az hogy Vettelnek kell Kimi előtt lennie az oké, hogy a finn ekkora hátrányból mostmár álljon be a csapattársa mögé nyilvánvaló, de az nem jelenti azt, hogy akkor szarok bele módon begurítom az autót valahol a 4.-5. helyen oszt' jóvan.
Jöjjön be Vettel mögött, rabolja a pontokat a Merciktől, ez lenne a feladata, de egyszerűen (Monaco-t kivéve) nem képes rá, ezt láthatjuk egész évben. Kimi akármekkora figura meg név, jövőre már nem számolnék vele, egyszerűen már nincs meg a teljesítmény.
A Ferrari elnöke meg sok mindenben egy pöcs, de spec Kimivel kapcsolatban igaza van, teljesíteni kell. Mert az hogy Vettelnek kell Kimi előtt lennie az oké, hogy a finn ekkora hátrányból mostmár álljon be a csapattársa mögé nyilvánvaló, de az nem jelenti azt, hogy akkor szarok bele módon begurítom az autót valahol a 4.-5. helyen oszt' jóvan.
Jöjjön be Vettel mögött, rabolja a pontokat a Merciktől, ez lenne a feladata, de egyszerűen (Monaco-t kivéve) nem képes rá, ezt láthatjuk egész évben. Kimi akármekkora figura meg név, jövőre már nem számolnék vele, egyszerűen már nincs meg a teljesítmény.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Persze, egyértelmű hogy Vettel hamar Kimi előtt lesz, és ezt szerintem mostanra már meg is beszélték a felek, addig kell pontokat gyűjteni amíg lehet, a végére nagyobb lesz a merci előnye. Csak aztán a ferrari elnöke lakatot tehetne a szájára, mert ő konkrétan mindenkit kritizál, és vele senki sem jön ki jól, gondolom nem lehet véletlen
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
wZoLee7 írta:Na, holnap megint kiügyeskedheti a ferrari, hogy Vettel Kimi előtt végezzen, aztán lehet ekézni a finnt
Ahogy mostanában rajtol Kimi azon sem csodalkoznèk ha nemkéne ügyeskedni
De remélem elkapja Lewist mindkét ferrari.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Santi
Nincs azon mit ügyeskedni, vagy lerajtolja és nincs miről beszélni vagy a boxban megoldják.
Hamilton viszont nagyon odarakta ezt a kört, remélem nem büntetik meg Grosjean miatt, faszság lenne ilyenért hátrasorolni, kapjon egy 10ezer euro büntetést vagy egy büntetőpontot aztán holnap hadd szóljon, nem akarom, hogy elvegyék a Vettel-Hamilton csata lehetőségét, bár sztem most előrébb tart a Merci, nem lesz valós sansz megfogni Hamiltont, max a rajtnál.
Hamilton viszont nagyon odarakta ezt a kört, remélem nem büntetik meg Grosjean miatt, faszság lenne ilyenért hátrasorolni, kapjon egy 10ezer euro büntetést vagy egy büntetőpontot aztán holnap hadd szóljon, nem akarom, hogy elvegyék a Vettel-Hamilton csata lehetőségét, bár sztem most előrébb tart a Merci, nem lesz valós sansz megfogni Hamiltont, max a rajtnál.