Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
moratanak gyenge a fejjateka?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
BlancoMark írta:Morataval szerintem soha senkinek nem a kepessegeivel volt a problemaja, hanem hogy alkalmatlan a Ronaldoval valo egyuttjatekra. A csapat nem birja el, hogy mindketto allnak bent es varja a kiszolgalast.
Nekem annyira nem jönnek be a "képességei".
Viszont ő sztm nem az a kimondott, állok bent és várom a sült galambot fajta.
Szóval, nem és nem.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Azért ez így nem igaz. Én nem szeretem Moratat, nem egy technikai zseni, de ő nem csak áll és várja, hogy helyzetbe hozzák. Dolgozik mellette rendesen. Helyzet kidolgozasban nem jeleskedik, kicsit ügyetlen, termete ellenére gyenge a fej játéka és a pozíciós játéka is.BlancoMark írta:Morataval szerintem soha senkinek nem a kepessegeivel volt a problemaja, hanem hogy alkalmatlan a Ronaldoval valo egyuttjatekra. A csapat nem birja el, hogy mindketto allnak bent es varja a kiszolgalast.
Lukaku meg egy sima dozer, nekem se kéne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Mutass egy jobb kepessegu cserecsatart Europaban. A celra tokeletesek a kepessegei.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Morataval szerintem soha senkinek nem a kepessegeivel volt a problemaja..."
Jelen!

ZIDANE
- BlancoMark
Morataval szerintem soha senkinek nem a kepessegeivel volt a problemaja, hanem hogy alkalmatlan a Ronaldoval valo egyuttjatekra. A csapat nem birja el, hogy mindketto allnak bent es varja a kiszolgalast.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha ugy alakul hogy marad Morata akkor egyaltalan nincs okunk ketsegba esni. Nem Ronaldo de vannak olyan kvalitasai amit boven kamatoztatni fogunk egy ~70 meccse szezonban. Akar kiegeszitokent akar eg full-benzema-fail eseten kezdokent hasznos lesz. Megrugja a goljait a ligaban a toltelek meccseken es cserekent beallva. Erre is szukseg van. Inkabb o jojjon be mikor eg a haz mint a null kilometeres borja mayoral.Steve írta:Én mem vagyok éppen egy Morata fan és baromira nem tetszik a játékstílusa.
De amikor Lukakut valaki jobb játékosnak tartja az álljon meg egy pillanatra és nézze meg ki hol és milyen szinte lövöldözte a gólokat.
Ráadásul Morata nem volt éppen elhalmozva játékpercekkel.
Szerintem Morata jó játékos.Nekem nem fekszik a játéka, de hasznos és jó játékos.Jobb mint Lukaku.
Néha az az érzésem amikor páran Benzemáról és Morataról beszélnek, mint ha nem lennének tisztában azzal, hogy egy BL duplázó, világ legjobb ligájának győztes csapatáról van szó és annak csatárairól.
Neki kevesbe jo ha marad de a csapatnak ertek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én mem vagyok éppen egy Morata fan és baromira nem tetszik a játékstílusa.
De amikor Lukakut valaki jobb játékosnak tartja az álljon meg egy pillanatra és nézze meg ki hol és milyen szinte lövöldözte a gólokat.
Szerintem Morata jó játékos.Nekem nem fekszik a játéka, de hasznos és jó játékos.Jobb mint Lukaku.
Néha az az érzésem amikor páran Benzemáról és Morataról beszélnek, mint ha nem lennének tisztában azzal, hogy egy BL duplázó, világ legjobb ligájának győztes csapatáról van szó és annak csatárairól.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Morata azert jatszhatott abban a Juveban mert megkuzdott erte. Valamit letett az asztalra az azt megelozo evekben, utanpotlas szinten is. Akar a valogatottban akar a Real Madrid B-ben. Aztan a felnotteknel is lehetett latni, hogy verbeli csatar de pont azon a hataron van, ami meg pont nem eleg egy Realba. De mashova igen. Lukaku tulertekelt, Morata jobb szerintem.elmondom írta:Lukaku mellett azért az szól, hogy ő egy Evertonban hozta a gólokat rendesen Barryk meg Cleverleyk közt. míg moratanak volt szerencséje tolni a juvéban a pogba pirlo vidal kp előtt és Tevez mellett. itt nálunk meg látjuk.. számít azért a körülötte lévő tagok is akik ki szolgálják. talán 1-2 év múlva láthatjuk hogy lukaku valójában tényleg gyenge-e. majd most ki fog derülni.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ha a Milan, akkor mi fizetjük azt az 5+3+2-trealistahuni írta:Majd amikor kiég teljesen perez odaadja a milannak 5+3+2-ért.ericco írta:Olaszok szerint a Chelsea 100 milliót ajánlott Higuaínért. Ezt az ajánlatot megtehetnék Moratáért is, ha már egyszer viszket a zsebük

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Majd amikor kiég teljesen perez odaadja a milannak 5+3+2-ért.ericco írta:Olaszok szerint a Chelsea 100 milliót ajánlott Higuaínért. Ezt az ajánlatot megtehetnék Moratáért is, ha már egyszer viszket a zsebük
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Lukaku mellett azért az szól, hogy ő egy Evertonban hozta a gólokat rendesen Barryk meg Cleverleyk közt. míg moratanak volt szerencséje tolni a juvéban a pogba pirlo vidal kp előtt és Tevez mellett. itt nálunk meg látjuk.. számít azért a körülötte lévő tagok is akik ki szolgálják. talán 1-2 év múlva láthatjuk hogy lukaku valójában tényleg gyenge-e. majd most ki fog derülni.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem senki sem akarna Lukakut a Realban latni vagy legalabbis remelem nem. Viszont nem biztos, h Morata bevallik a PL-ben. Szerintem az olaszoknal sem volt vmi jo...sot.eReMA írta:
Egyetértek. Kíváncsi lennék, hogy bárki hozzáértő boldog lenne-e egy Morata Man.U.- Lukaku Real cserével... Ugyanmár... részemről kössz, de nem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Isco 40, Pogba 75....tm, edes szuz maria
Lukaku jo vétel volt az MUnak. De Morata 90 alatt nálam sem lenne eladó. De mégis mi koze van a pénzhez annak hogy ki mit tesz le a pályán. Benzemat 50ért se vinnék el lehet, aztán ő a kezdőcsatárunk 3 bl győzelem közepette is. Azt hagyjuk hogy idén milyen volt.
Lukaku jo vétel volt az MUnak. De Morata 90 alatt nálam sem lenne eladó. De mégis mi koze van a pénzhez annak hogy ki mit tesz le a pályán. Benzemat 50ért se vinnék el lehet, aztán ő a kezdőcsatárunk 3 bl győzelem közepette is. Azt hagyjuk hogy idén milyen volt.
- RealVazquez
Szerintem nem, miert erne tobbet Lukaku? Sem aranyaiban, sem osszessegeben nem saccol jol az az oldal. Ahogy irtak elottem is, Moratanak nem keves bl rutinja van, es meg fiatalabb is mint a belga.illgner írta:A tm szerinte Morata értéke 40, Lukakué 50 millio. Általában elég reálisan értékelik a játékosokat.

A tm szerinte Morata értéke 40, Lukakué 50 millio. Általában elég reálisan értékelik a játékosokat.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Olaszok szerint a Chelsea 100 milliót ajánlott Higuaínért. Ezt az ajánlatot megtehetnék Moratáért is, ha már egyszer viszket a zsebük

Merci Zizou!
- nzooli93
Hát igen elszálltak az árak. Angliában már a kiscsapatok ajánlgatnak játékosokért 30-40 millákat, szóval egy kiscsapat húzóemberét már nem lehet elvinni 50-60 alatt,mert egyszerűen nincs okuk elfogadni valakiért már 40 milla körüli összeget.
- RealVazquez
Amugy ebbe belegondoltatok rendesen?
Lukaku 86 millio euro, Higuain 90 millio, csak a legmeredekebbeket emlitve, mondjuk Pogba atigazolasa se kutya, de bazzeg. Lukaku ara annyi mint a bl gyoztes aranylabdas CRonaldoe, oriasi szakadek ar-ertek aranyban, meg az inflaciot beleszamolva is...
Jol tettuk, hogy Moratat nem engedtuk el. James mas teszta, ott sajnos nem voltunk partiban...
Lukaku 86 millio euro, Higuain 90 millio, csak a legmeredekebbeket emlitve, mondjuk Pogba atigazolasa se kutya, de bazzeg. Lukaku ara annyi mint a bl gyoztes aranylabdas CRonaldoe, oriasi szakadek ar-ertek aranyban, meg az inflaciot beleszamolva is...
Jol tettuk, hogy Moratat nem engedtuk el. James mas teszta, ott sajnos nem voltunk partiban...

- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Egyetértek. Kíváncsi lennék, hogy bárki hozzáértő boldog lenne-e egy Morata Man.U.- Lukaku Real cserével... Ugyanmár... részemről kössz, de nem.RaúlCF írta:nzooli93 írta:...így így. Lukaku majd szépen megszórja kicsiket és mivel a Man U nagy csapat lesz majd a nagyok ellen is találgat ez nem kérdés, de olyan zéró elefántember a belga hogy rossz nézni. szép dolog mondogatni hogy van pl rutinja de Morata köröket ver rá mint játékos.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga