Premier League
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Hat alapbol nem egy ugyes technikas jatekos, masreszt evertonban mindefele nyomas nelkul jatszhatott. Egy unitedban meg ha jelenleg nem is a jobb korszakukat elik,azert teljesiteni kell. Leirtuk paran, hogy keves lesz oda jatektudas alapjan,de lehet fejben se fogja birni.
Jóégericco írta:Lukaku vs LA Galaxy![]()

Azért ilyen szintű balfaszkodásra szerintem senki sem számított. Ennyire összeszarta volna magát ettől a klubváltástól, hogy egy Galaxy ellen ilyen szintet hoz?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Góljai meglesznek izomból de elég langyos lesz. Egy man u 9esnek rossz vicc. Persze arrafele világsztárnak nézik mert kapaszkodnak mindenbeericco írta:Lukaku vs LA Galaxy![]()
Múltkor volt hír a Chelsea is van igazolná.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Bakayokoval nem veszt sokat a Monaco. Ilyen tipusu jatekos minden sarkon talalhato a francia szegenynyegyedekben.
Szerintem az mar tulzas a Bakayoko-Kante, nekem mar tul izmos egyutt.
Szerintem az mar tulzas a Bakayoko-Kante, nekem mar tul izmos egyutt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

azert a monaconal probalnak mindenkit potolni. persze meghatarozo emberek mennek el de igy is meglehet a 2. hely nekik. persze mariano diaz golkiraly lesz.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Az érdekes, hogy marad-e ha eladják mögüle a csapatot, de a másik oldalon meg pont, hogy így egyre kevésbé akar majd a Monaco megválni tőle.Remy írta:Hivatalos: Bakayoko -> Chelsea. 40 misi font körül.
Csak nem marad Bappe... mindenkit elvisznek onnan.
de a city attol meg vihetne meg a mu is. naluk is betonkezdo lenne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mert csesznek eladni a Poolnak. Naby Keitaért is 65 misit ajánlott a Pool, de a Lipcse elutasította.BBeno írta:azon csodalkozom hogy ilyen arak mellett van dijk meg mindig a sotonban van. szertintem mocskos jo vedo. ha nem allnank ennyire jol vedosorban tuti hoznam a kezdobe.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
De vittek is. Egyedül Silva nincs még potolva. Amúgy jó ez a Bakayoko is, tényleg izmos lesz az a Chelsea, ha még odavisznek egy jó Morata Danilo kettőst.Remy írta:Hivatalos: Bakayoko -> Chelsea. 40 misi font körül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
azon csodalkozom hogy ilyen arak mellett van dijk meg mindig a sotonban van. szertintem mocskos jo vedo. ha nem allnank ennyire jol vedosorban tuti hoznam a kezdobe.
- nzooli93
Jó kis izom szag lesz ott a chelsea kp-n

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hivatalos: Bakayoko -> Chelsea. 40 misi font körül.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
kettojuk kozul azert nekem egyertelmu hogy kinek van sutnivaloja...
"Beszéltünk Pep Guardiolával, mielőtt aláírtam. De inkább máshogy fogalmaznék, én beszéltem hozzá… Nem tudom, értett-e bármit abból, amit mondtam neki. A PSG olyan jövőképet vázolt fel nekem, amire nem tudtam nemet mondani. Nem egy évre jöttem Párizsba, segíteni akarok a PSG-nek, hogy igazi sztárcsapattá váljon, amelyet az egész világon elismernek” – tette hozzá.
igen. de pep maganak nehezitette meg a dolgat. zabalete siman maradhatott volna tehetmentesitesre. most meg meg mindig kell egy vedo. de walker sem lett volna ennyi ha alves nem csinalja ezt a tole egyaltalan nem szokatlan cselekedetet.
- nzooli93
Elég nehéz is amúgy szerintem top védőt igazolni.
Nálunk eléggé belenyúltak a tutiba, ugye Varanet is bedobták a mélyvízbe azt hozta a worldclass szintet. De tényleg nem tudnék mondani senkit. Mi lenne,ha nekünk a kezdőbe kellene védőt igazolni? Kit hoznátok? Nagyon kevés védő van akiben ott az extra jelenleg szerintem. Mármint aki mozdítható. Laporte talán.
Nálunk eléggé belenyúltak a tutiba, ugye Varanet is bedobták a mélyvízbe azt hozta a worldclass szintet. De tényleg nem tudnék mondani senkit. Mi lenne,ha nekünk a kezdőbe kellene védőt igazolni? Kit hoznátok? Nagyon kevés védő van akiben ott az extra jelenleg szerintem. Mármint aki mozdítható. Laporte talán.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
chronic írta: Átlag agyatlan angol. Soha nem ér 50-et.
A mai arak mellett ez egy jo ar. En se adnam olcsobban.
Amugy nem atlag. A pl egyik legjobb szelso vedoje. Nem veletlenul volt itt is tema parszor.