Ezt értem, és teljesen jogos.rashidm írta:Hát ha a több pénzt választja, akkor így jártunk. Pérezék jól csinálják: egy fiatal srácnak ne adjanak már 7-8 (vagy mennyi) millás fizut. Annyi van Kroosnak is kb. Ő pedig már letett valamit az asztalra...
Viszont emlékszem, Calderon idején nálunk volt fizetési plafon. Raúl keresett nettó 6 milliót. És még létezett a Backhem törvény is. Közben Rooney, Droba, stb Angliában már jóval 10 millió fölött kerestek. A story vége az lett, hogy jött Perez, és fel kellett húzni a fizetéseket az angol szintre, nem volt más választása, mert senkit sem tudtunk volna leigazolni. Most annyival jobb a helyzet, hogy maga a klub sikeresebb, vannak eredmények, jó a csapat. De az ügynökök és panama iratok világában ne csodálkozzunk, ha egy játékos mégis a magasabb fizut választja. A legtöbb esetben az ilyen játékosért nem kár, de MBappé szerintem kiemelkedik, ráadásul a BBC szavatossága is kezd lejárni.
Ja és üdv. Ceballos

Jó, de én akkor is több potenciált látok jelenleg MBappéban, mint Bale-ben valaha is, szóval simán neki adnám a walesi fizetését egy az egyben, ha netán visszaköltözne a csatorna másik feléreKerlon írta:Bale balhatvedbol tört folyamatosan egyre támadóbb pozícióba, utolsó évében kapott lényegében kötetlen szerepet.