BlancoMark írta:Semedo a Barcae.
Csabi mint portugal szurkolo, mit kell tudni rola? Nagyot huztak vele?
Én nemtudom de hát katalán nevelés mostantól. Onnan meg ugye zsenik folynak csak ki.

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. július 13., csütörtök 21:05
BlancoMark írta:Semedo a Barcae.
Csabi mint portugal szurkolo, mit kell tudni rola? Nagyot huztak vele?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 13., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 11., kedd 22:05
La Masia bameg, a csapból is ez folyik... Kineveltek egy Aranygenerációt, meg 3 klasszis játékost, azt' előtte se, meg azóta sem volt annál nagyobb akadémia, csak a La Masia...h3x0r írta:Sergi Roberto: "Real Madrid are signing young players from Spain, but we are known by our La Masia."
Legalabb jo a hangulat a Barca edzotaboraban.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 11., kedd 19:14
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. július 11., kedd 10:55
Gondolom ez valami vicc lehet.Realista24 írta:Jöhet a nap híre?![]()
Barca were waiting for a call from Ceballos to explain his decision to sign for Real Madrid, but the player didn't call.[MD]
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 10., hétfő 15:44
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/fac ... /be4.36628 Wat?????Realista24 írta:Jöhet a nap híre?![]()
Barca were waiting for a call from Ceballos to explain his decision to sign for Real Madrid, but the player didn't call.[MD]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 10., hétfő 15:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 9., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 9., vasárnap 20:33
Írhat alá újat.Realista24 írta:Benne van, de szezonokat alapozni ra elég necces. Szerintem. Mondjuk Coutinhotol sem vagyok elájulva.donor írta:Pupákok, aztán nehogy az ismeretlen zs-kat Paulinho zörgesse a hálónkat a klasszikuson. Volt már ilyen...
A kupa megint Messin fog múlni. Kerdes, hogy szezon közben mivel fogjak motiválni, ha mar most aláírtak a szerződést.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 9., vasárnap 20:01
Azert Ceballosal sem jartak volna rosszul...sot. Annyit melozik egy meccsen, h Buszkeccel jo parost alkothasson..de ez a hajo is szerencsere elment.chronic írta:Felőlem vághat hármat is klasszikuson.donor írta:Pupákok, aztán nehogy az ismeretlen zs-kat Paulinho zörgesse a hálónkat a klasszikuson. Volt már ilyen...
Kizárt,hogy megfelelően teljesítsen az ember, nem hiába van kínában..
Mondjuk Verrattin kívül tényleg nincs sok "A" kategóriájú játékos aki valóban előrelépést jelentene a Barcának, ő pedig úgy tűnik marad párizsban, hálisten.
Jó érzés azért,hogy a Pablo Garciákat mostanában ők igazolják.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 9., vasárnap 19:18
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. július 9., vasárnap 19:11
Felőlem vághat hármat is klasszikuson.donor írta:Pupákok, aztán nehogy az ismeretlen zs-kat Paulinho zörgesse a hálónkat a klasszikuson. Volt már ilyen...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 9., vasárnap 18:42
Benne van, de szezonokat alapozni ra elég necces. Szerintem. Mondjuk Coutinhotol sem vagyok elájulva.donor írta:Pupákok, aztán nehogy az ismeretlen zs-kat Paulinho zörgesse a hálónkat a klasszikuson. Volt már ilyen...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 9., vasárnap 15:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 9., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 9., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. július 9., vasárnap 13:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 9., vasárnap 13:13
Neymarnak kell haver.___Samy___ írta:Én csak azt nem értem, hogy ki dobta be a nevét, vagy honnan jött most elő a katalánoknál Paulinho? Komolyan fel nem foghatom.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 9., vasárnap 13:09
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 9., vasárnap 12:58
Jelenlévő fórumozók: 50 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem