Most hogy ledobta a páncéltestet ő is, lehet hogy kevesebbet lesz sérült. De észt meg Zizou sem adhat...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 14., péntek 9:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 14., péntek 9:15
Ez csak maszlag. Közel 1 Mrd elköltött euró utan sem tudnak semmit felmutatni. Utánpótlásrendszer a legmodernebb? Minek? Úgyis mindenkit csak megvesznek. Fiatalokra épül az igazoláspolitika? Előbb mennek el a Dortmundba akkor mar, ott van foci es koncepció is.nzooli93 írta:Peptol elvonatkoztatva Angliabol city tunnik a legszimpibbnek. Persze a penztokebol epitenek mindent,de az utanpotlasba is rengeteget beleinvesztaltak, egyik legmodernebb utanpotlas rendszeruk van, es az igazolasaik is fiatalokra epul,a csapat jateka meg evek ota az egyik leglatvanyosabb Angliaba. Sajnos ezek a sok love mellett biztato ervek egy 18 eves jatekosnak. Annyi tehetseges fiataljuk van ,hogy ha egy angliai csapat szintet lephet a kovetkezo evekben,akkor az a city lesz. Peppel vagy massal,az mindegy.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 14., péntek 9:08
Ez is igaz:)numberone1 írta:Az akkori Robben sokkal gyengebb csapatban jatszhatott, mint most James. Kozel sem tudta kihozni magabol a maxot, nagy fejetlenseg volt akkoriban, rossz edzo, menedzsent stb.El Unico írta:
Nem ment at a lenyeg amire gondoltam, lehet szarul is fogalmaztam. Nem a ket jatekost akartam osszehasonlitani, hanem a helyzetuket a csapatban. A regi madridos robben nem jobb jatekos mint a mostani James, ugyanakkor miutan befutott a holland, valoban nincsenek egy szinten. Csak a helyzetukre gondoltam, hogy Madridban nem tudtak megvetni a labukat.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. július 14., péntek 8:57
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 14., péntek 8:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 14., péntek 8:11
Vagy inkább azért, mert annyit volt sérült, mint Bale.miVida írta:Robbent is leginkább azért adtuk el anno h CR-nek legyen helye (Sneijder helyett jött Kaká) és h finanszírozza a mozdulatot... Ha jól emlékszem
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. július 14., péntek 6:17
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 13., csütörtök 23:01
Az akkori Robben sokkal gyengebb csapatban jatszhatott, mint most James. Kozel sem tudta kihozni magabol a maxot, nagy fejetlenseg volt akkoriban, rossz edzo, menedzsent stb.El Unico írta:
Nem ment at a lenyeg amire gondoltam, lehet szarul is fogalmaztam. Nem a ket jatekost akartam osszehasonlitani, hanem a helyzetuket a csapatban. A regi madridos robben nem jobb jatekos mint a mostani James, ugyanakkor miutan befutott a holland, valoban nincsenek egy szinten. Csak a helyzetukre gondoltam, hogy Madridban nem tudtak megvetni a labukat.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 13., csütörtök 22:50
Nem ment at a lenyeg amire gondoltam, lehet szarul is fogalmaztam. Nem a ket jatekost akartam osszehasonlitani, hanem a helyzetuket a csapatban. A regi madridos robben nem jobb jatekos mint a mostani James, ugyanakkor miutan befutott a holland, valoban nincsenek egy szinten. Csak a helyzetukre gondoltam, hogy Madridban nem tudtak megvetni a labukat.numberone1 írta:El Unico, made my day.James kanyarban nincs Robbenhez kepest. Nem sirom vissza a regi Robbent, de a o is a legmagasabb szinten tolta az mellett, h komoly serulesek hatraltattak. O nem ugy tert vissza a csapatba egy egy serules utan mint a mi Belank, kemenyen tolta meg a kis csapatok ellen is. James soha nem lesz ezen a szinten. Kore epithetik a Bayernt, majd meglatjuk, h mennyire fog tetszeni a tobbi jatekosnak amikor majd lassan setalgat vissza, mint ha a kolumbiai valogatottban lenne...ott megteheti a Realban nem tehette, a Bayernben sem sokaig fogja.
Vissza Robbenre kicsit...lehet, h a leamortizalt Kaka helyett jobb lett volna inkabb megtartani.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 13., csütörtök 20:40
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. július 13., csütörtök 20:33
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 13., csütörtök 20:30
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 13., csütörtök 19:31
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 13., csütörtök 18:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 13., csütörtök 18:36
Szerintem ez nagy reszben az elvartnal alacsonyabb atigazolasi osszegnek is szol. Amig 70 milliorol szoltak a hirek, egy jo jatekos volt, aki hozzank nem fer be, de ennel tobbet erdemel. A 10+35 millio utan viszont egy szar jatekos lett, aki senkinek sem kell, de legalabb megszabadultunk tole.pheco írta:Amit nem ertek, hogy miert kap ekkora utalatot itt a forumon.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. július 13., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 13., csütörtök 14:33
Ja, van. A 4ből 1 öreg, 1 lusta, 1 gyenge, 1 meg abszolút nem csatár (és én nem hiszem, hogy tudna ott kiemelkedőt nyújtani).
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 13., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 13., csütörtök 14:23
Ja, van. A 4ből 1 öreg, 1 lusta, 1 gyenge, 1 meg abszolút nem csatár (és én nem hiszem, hogy tudna ott kiemelkedőt nyújtani).wZoLee7 írta:Szerintem meg nem marad. 2 csatáros rendszerünk lesz, amire Morata nélkül is van 4 emberünkJim írta:ezek nagyon valószínű, hogy csak jövőre jön Mbappé
így viszont Morata marad még legalább egy évet
ezért nem kellett eladni Jamest végleg
mert nem tudnák kire költeni a pénzt?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 13., csütörtök 14:15
Szerintem meg nem marad. 2 csatáros rendszerünk lesz, amire Morata nélkül is van 4 emberünkJim írta:ezek nagyon valószínű, hogy csak jövőre jön Mbappé
így viszont Morata marad még legalább egy évet
ezért nem kellett eladni Jamest végleg
mert nem tudnák kire költeni a pénzt?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem