Ja, van. A 4ből 1 öreg, 1 lusta, 1 gyenge, 1 meg abszolút nem csatár (és én nem hiszem, hogy tudna ott kiemelkedőt nyújtani).

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 13., csütörtök 14:33
Ja, van. A 4ből 1 öreg, 1 lusta, 1 gyenge, 1 meg abszolút nem csatár (és én nem hiszem, hogy tudna ott kiemelkedőt nyújtani).
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 13., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. július 13., csütörtök 14:23
Ja, van. A 4ből 1 öreg, 1 lusta, 1 gyenge, 1 meg abszolút nem csatár (és én nem hiszem, hogy tudna ott kiemelkedőt nyújtani).wZoLee7 írta:Szerintem meg nem marad. 2 csatáros rendszerünk lesz, amire Morata nélkül is van 4 emberünkJim írta:ezek nagyon valószínű, hogy csak jövőre jön Mbappé
így viszont Morata marad még legalább egy évet
ezért nem kellett eladni Jamest végleg
mert nem tudnák kire költeni a pénzt?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 13., csütörtök 14:15
Szerintem meg nem marad. 2 csatáros rendszerünk lesz, amire Morata nélkül is van 4 emberünkJim írta:ezek nagyon valószínű, hogy csak jövőre jön Mbappé
így viszont Morata marad még legalább egy évet
ezért nem kellett eladni Jamest végleg
mert nem tudnák kire költeni a pénzt?
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. július 13., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 13., csütörtök 13:40
Nem tűnik nagy arcú srácnak, és tanulhat a Renato Sanches esetéből. Szerintem simán meglesz ez az egy év múlva fog jönni dolog, ami talán még jobb is, mintha most hoznánk.Realista24 írta:18 éves, csak kibírja valahogy fix bl résztvevőkent.wZoLee7 írta:dannen: Ha idén nem megy MBappe a PSG-be vagy más nagy lóvét ígérő csapatba, akkor az azért lesz, mert ő a Real Madridba akar jönni, ergó képtelenség lenne jövőre lemaradni róla, mert mi is akkor akarjuk hozni, ő is ide akar jönni, a Monaco is inkább adná nekünk, a nagy kérdés, hogy kibírna-e még egy évet a Monacoban
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. július 13., csütörtök 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 13., csütörtök 13:35
18 éves, csak kibírja valahogy fix bl résztvevőkent.wZoLee7 írta:dannen: Ha idén nem megy MBappe a PSG-be vagy más nagy lóvét ígérő csapatba, akkor az azért lesz, mert ő a Real Madridba akar jönni, ergó képtelenség lenne jövőre lemaradni róla, mert mi is akkor akarjuk hozni, ő is ide akar jönni, a Monaco is inkább adná nekünk, a nagy kérdés, hogy kibírna-e még egy évet a Monacoban
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 13., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. július 13., csütörtök 13:05
Ha tényleg így vélekedik a vezetőség, akkor az fasza. Egyre jobban úgy tűnik, hogy az lesz belőle, hogy jövőre jön. De jön.Vasilyev: “A Real Madrid lehet a kulcs ahhoz, hogy Mbappe ne menjen a PSG-be”
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 13., csütörtök 11:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. július 13., csütörtök 10:59
Talán mindkettőjüknek utolsó esély lesz a következő szezon, bár ez nyilván nagyban függ Bappé le(nem) igazolásától, és attól hogyan teljesít majd. Abban lehet reménykedni, hogy az új orvosi stáb + a kopasz erőnlétis barátunk segítségével fizikailag toppon lesznek, az orvosi viziten Benz kifejezetten fitnek nézett ki, és Bale is ledobott izmot, hátha hátha.CS0ki írta:Benzema ilyen gyenge szezont talán nem tud hozni még egyet, de képes a meglepetésekre.
... Bale-t meg hagyjuk is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. július 13., csütörtök 10:52
Az nem lehetőség, hanem már adott.es akkor ott van meg a lehetoseg a klubvilagbajnoksagra is, ami meg ket meccset jelent.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 13., csütörtök 10:33
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. július 13., csütörtök 9:59
Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy egy záradékként szerepel a szerződésében, amit a klubbal kötött. De az meg most nem lesz érvényben, mert a Bayernhez fogja szerződés kötni. Szóval elképzelhetetlennek tartom hogy profitáljunk bármit is a Bayern mezes James marketing bevételeiből.James reklambeveteleinek 50%-a nalunk landol?
Elvegre a mi jatekosunk, de megse mi fizetjuk.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 13., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. július 13., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 13., csütörtök 8:11
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. július 13., csütörtök 8:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 13., csütörtök 8:07
Bajnoksagonkent top 3. Szerintem volt ajánlata, de hagytuk, hogy azzal egyezzen meg, akivel akar és gondolom Amerika előtt le akartuk/akarták tudni a dolgot. Angliába is mehetne, ha még tud élni ott pl Ozil vagy Mata.Realista24 írta:A legtöbb Top3as csapat? A legtöbb Top3 az 3 nálam. Vagy fejezd ki magad kérlek normálisan.Kerlon írta:Attól, mert szerinted fos meg szart sem ér még bőven jó lenne a legtöbb top 3as csapatba. Marketing értéke is bőven van. Ami értékcsökkentő egyedül az esetében, hogy nekünk nincs rá szükségünk. A 45 millió számomra Jamesert csalódás keltő lenne, amit írt a Cope az lenne az elvart.
James szintje a Psg vagy Monaco vagy Inter, esetleg az egycsapatos nemet bajnokság.
De biztos többet ér, hiszen kapkodtak érte.
Jelenlévő fórumozók: 56 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem