Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy egy záradékként szerepel a szerződésében, amit a klubbal kötött. De az meg most nem lesz érvényben, mert a Bayernhez fogja szerződés kötni. Szóval elképzelhetetlennek tartom hogy profitáljunk bármit is a Bayern mezes James marketing bevételeiből.James reklambeveteleinek 50%-a nalunk landol?
Elvegre a mi jatekosunk, de megse mi fizetjuk.

Kommentáld a híreket
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Miért vennétek el játékperceket Modrictól? Oké, pihentetni kell néha, de még midig a legfontosabb elem a KP-n. Gyengébb csapatok ellen nem feltétlenül kell kezdenie, de bizony idegenben és a fontos meccseken ott a helye.
Merci Zizou!
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a Kovacic vagy Ceballos kérdés nem lehet kérdés. Be kell építeni a horvátot a kezdőbe már idén, Modric játékperceit folyamatosan csökkentve.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spanyol Top3? Kevés mindenhova.
Nemet, olasz, francia Top3. Persze hogy jo. Mind középszer a BMet es a Juvet kivéve.
Angol Top3? Besulne mint DM. Özil meg valóban bevált...sikeres lett mint az Arsenal.
Nemet, olasz, francia Top3. Persze hogy jo. Mind középszer a BMet es a Juvet kivéve.
Angol Top3? Besulne mint DM. Özil meg valóban bevált...sikeres lett mint az Arsenal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
A vegere csak kiderul, hogy nem csak sportszakmailag, de anyagilag is jo uzletet kotott az a koklerperez!
Ez a kotelezo hosszabbitas mar teljesen jo, ha meg a magasabb osszegek is igazak, akkor hibatlan.
Akkor elvileg 3 kerdes maradt a nyarra; lehetseges MBappe-Morata csere, ki esik ki a kozeppalyarol, es le lesz-e cserelve Danilo. +voltak egy hir Vasquez Romaba igazolasarol, bar ez elult azota. Ezek kozul igazan fajsulyosnak nekem csak az elso tunik.
Amugy a tegnapi hirhez, mi szerint a Sociedadbol hoznank fiatal jobbhatvedet 50 M€-ert; azert Carvajal meg nem kifele megy, h meg kene talalni a fiatal, lehetseges jovobeni utodjat. Annak az igazolasnak nem orulnek, azt valoban tulzasnak ereznem.

Ez a kotelezo hosszabbitas mar teljesen jo, ha meg a magasabb osszegek is igazak, akkor hibatlan.
Akkor elvileg 3 kerdes maradt a nyarra; lehetseges MBappe-Morata csere, ki esik ki a kozeppalyarol, es le lesz-e cserelve Danilo. +voltak egy hir Vasquez Romaba igazolasarol, bar ez elult azota. Ezek kozul igazan fajsulyosnak nekem csak az elso tunik.
Amugy a tegnapi hirhez, mi szerint a Sociedadbol hoznank fiatal jobbhatvedet 50 M€-ert; azert Carvajal meg nem kifele megy, h meg kene talalni a fiatal, lehetseges jovobeni utodjat. Annak az igazolasnak nem orulnek, azt valoban tulzasnak ereznem.
Bajnoksagonkent top 3. Szerintem volt ajánlata, de hagytuk, hogy azzal egyezzen meg, akivel akar és gondolom Amerika előtt le akartuk/akarták tudni a dolgot. Angliába is mehetne, ha még tud élni ott pl Ozil vagy Mata.Realista24 írta:A legtöbb Top3as csapat? A legtöbb Top3 az 3 nálam. Vagy fejezd ki magad kérlek normálisan.Kerlon írta:Attól, mert szerinted fos meg szart sem ér még bőven jó lenne a legtöbb top 3as csapatba. Marketing értéke is bőven van. Ami értékcsökkentő egyedül az esetében, hogy nekünk nincs rá szükségünk. A 45 millió számomra Jamesert csalódás keltő lenne, amit írt a Cope az lenne az elvart.
James szintje a Psg vagy Monaco vagy Inter, esetleg az egycsapatos nemet bajnokság.
De biztos többet ér, hiszen kapkodtak érte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt is irjak a spanyolok hogy a 10 millio az igazából 15.RealMadridFanatic írta:Realista24 írta:COPE: If Bayern buy James after 2 years, they will have to pay €60m in total. If not, James will renew until 2021 with Real Madrid.
Ez már teljesen korrekt lenne. Még a 10 milliós kölcsönvételi díj, számunkra 0 fizu és 35 milliós ár is rendben lenne szerintem, ha be vagyunk védve egy kötelező hosszabbítással és nem egy utolsó évében lévő játékos marad a nyakunkon, ha nem kell Münchenben. Mondjuk nagyobb esélyt látok rá, hogy élni fognak a vásárlási opcióval, annyira nem kutyaütő azért James, csak ide nem illett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Realista24 írta:COPE: If Bayern buy James after 2 years, they will have to pay €60m in total. If not, James will renew until 2021 with Real Madrid.
Ez már teljesen korrekt lenne. Még a 10 milliós kölcsönvételi díj, számunkra 0 fizu és 35 milliós ár is rendben lenne szerintem, ha be vagyunk védve egy kötelező hosszabbítással és nem egy utolsó évében lévő játékos marad a nyakunkon, ha nem kell Münchenben. Mondjuk nagyobb esélyt látok rá, hogy élni fognak a vásárlási opcióval, annyira nem kutyaütő azért James, csak ide nem illett.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A legtöbb Top3as csapat? A legtöbb Top3 az 3 nálam. Vagy fejezd ki magad kérlek normálisan.Kerlon írta:Attól, mert szerinted fos meg szart sem ér még bőven jó lenne a legtöbb top 3as csapatba. Marketing értéke is bőven van. Ami értékcsökkentő egyedül az esetében, hogy nekünk nincs rá szükségünk. A 45 millió számomra Jamesert csalódás keltő lenne, amit írt a Cope az lenne az elvart.
James szintje a Psg vagy Monaco vagy Inter, esetleg az egycsapatos nemet bajnokság.
De biztos többet ér, hiszen kapkodtak érte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Attól, mert szerinted fos meg szart sem ér még bőven jó lenne a legtöbb top 3as csapatba. Marketing értéke is bőven van. Ami értékcsökkentő egyedül az esetében, hogy nekünk nincs rá szükségünk. A 45 millió számomra Jamesert csalódás keltő lenne, amit írt a Cope az lenne az elvart.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
COPE: If Bayern buy James after 2 years, they will have to pay €60m in total. If not, James will renew until 2021 with Real Madrid.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es 30 millio egy szar játékosert rossz?Kerlon írta:Ha 35 ért viszi a Bayern, akkor szar üzlet. Csak 30 milliót bukunk rajta és más se fog többet adni érte, ha besul a németeknél.BlancoMark írta:Marca szerint James kolcsonadasa elott meg egy evvel megtoldottuk a szerzodeset, hogy ne tudjon olcson tavozni ket ev mulva ha nem veszik meg a nemetek.
Igy mar talan vegre a Perez fikazok is megnyugszanak. Kapunk 10 millat, megsporoljuk a fizeteset, plusz 35(?) milliot ha elegedett vele a Bayern. Ha meg nem, akkor ugyanugy tovabbadhato lesz ennyiert legalabb ha nem serul le, ebben biztos vagyok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha 35 ért viszi a Bayern, akkor szar üzlet. Csak 30 milliót bukunk rajta és más se fog többet adni érte, ha besul a németeknél.BlancoMark írta:Marca szerint James kolcsonadasa elott meg egy evvel megtoldottuk a szerzodeset, hogy ne tudjon olcson tavozni ket ev mulva ha nem veszik meg a nemetek.
Igy mar talan vegre a Perez fikazok is megnyugszanak. Kapunk 10 millat, megsporoljuk a fizeteset, plusz 35(?) milliot ha elegedett vele a Bayern. Ha meg nem, akkor ugyanugy tovabbadhato lesz ennyiert legalabb ha nem serul le, ebben biztos vagyok.
K
K
- Süti
Az év üzlete lenne ha James a Bayernhez köthető Adidasos rendezvényekért járó pénzéből/reklámszerepléseiből a felét felénk utalná.KAG írta:
Ez amúgy egy nagyon jó kérdés.
Erre még nem is gondoltam.

Nem hiszem egyébként. De lehet hogy tévedek, akkor viszont nagyon jár a közgazdasági Nobel díj Pereznek.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BlancoMark
Marca szerint James kolcsonadasa elott meg egy evvel megtoldottuk a szerzodeset, hogy ne tudjon olcson tavozni ket ev mulva ha nem veszik meg a nemetek.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
kodo írta:James reklambeveteleinek 50%-a nalunk landol?
Ez amúgy egy nagyon jó kérdés.
Erre még nem is gondoltam.

ZIDANE
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Azzal tuti meglep mindenkit. De amondo vagyok, hogy a tagabb taktikai repertoar ellenere, egy kapusra azert megiscsak szukseg van.chronic írta: Aztán lehet ZZ mindenkit megfog lepni,hogy maradunk a 4-4-3-on elől a BBC-vel.![]()
James reklambeveteleinek 50%-a nalunk landol?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a korlátozott "nem eus helyek" miatt jó eséllyel nem megy a Juvéba Danilo
de remélem a Chelsea megveszi
nekik több pénzük is van rá
de remélem a Chelsea megveszi
nekik több pénzük is van rá

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mekkora királyság,ezzel az eladással a bayernt gyakorlatilag haza is vágtuk
bundásban eltesz majd pár nagy gólt megy majd a tánc meg az öröm ünnep amíg nem tudatosul bajorékban tavasszal,hogy Chiellini is lespribteli
Juvét is mereszthetjük daniloval,a barsza meg remélem az egész nyarat elcseszi verrattira és végül nem megy

Juvét is mereszthetjük daniloval,a barsza meg remélem az egész nyarat elcseszi verrattira és végül nem megy

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams