Elnézve a középpályás kínálatot:kodo írta:A jobbhátvéd témát én is Nachora bíznám, de ha középen is bajban leszünk, amire volt példa idén, akkor pedig egy Castillás arcot hívnék, Tejero, vagy inkább Hakimi. Ezek úgyis bajnokikra vonatkoznak, azok közül se a rangadókra, szokják csak.
-------------------------------------Casemiro/M.Llorente---------------------------------
-------------Modrić/Kovačić------------------------------------Kroos/Ceballos----------
------------------------------------------Isco/Asensio---------------------------------------
Ebből kifolyólag én úgy gondolom, hogy végre felbomlik a "B-B-C" és alapvetően átállunk a szezon 2. felében látott FourFourTwo-ra. Legalábbis a keret jellege ezt indokolná. Ebben a felállásban a 4-4-2 első kettese a Ronaldo(Mbappé/Agüero?)-Bale(Benzema) kettős lenne. Ergo sajna nem lenne hely sehol sem Lucas Vázquez-nak és nem is igazán játszanánk szélsőkkel! Sajnos... Én semmiképpen nem engedném el, mert igazi madridista, akit bárhová teszünk küzd a címerért becsülettel!
Megoldás: A szezon során kényszerből játszott már szélső védőt, amikor Carvajal és Danilo sem volt bevethető. Danilo valószínű távozása esetén