Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

BBeno

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 12., szerda 16:10

o a legnezettebb sportolo a youtuben es a legkeresettebb sportolo a googlen. legenda.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 12., szerda 9:51

https://www.instagram.com/p/BWSwikoFSct ... =cristiano

A múltkor téma volt, hogy a szponzorált képek után kap 400.000 eurót. Ez is annak számít akkor gondolom és hát van neki egy pár ilyenje. Ha pluszba bónuszként kapná, a világ egyik leggazdagabb embere lenne. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 7., péntek 23:50

Kerlon írta:Nem érted a lényeget. A csajnak el kell fogadni a másik két picit, amikor ő is gyereket fog szülni a szerelmének. Lesz egy közös gyermek meg két számára kívülálló, akit épp úgy kéne szeretni (elfogadni), mint a sajátját. De garantálom, hogy ez nem működik.
De az ikrek már megvannak, ha akarja a csaj, ha nem. Ezen miért ront az, ha ő is szül egy közös gyereket? Ha szorult belé valamennyi intelligencia meg érzelem, akkor így is, úgy is el kell fogadja mind a három kölyköt. Csak örülnie kell, hogy lesz egy közös is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 7., péntek 22:16

Gyerekkorában a gyerek ehhez van szocializálódva, majd sok év elteltével visszanéz, és talán elgondolkodik, hogy ez volt a normális, ahogy ő felnőtt, vagy sem. Oldalakat lehetne erről írni, de nincs értelme.
Ez egyértelmű. Fel lehet nőni apucival és anyucival is, de nem sokat ér, ha nincsenek rendben a dolgok. Mindkét helyzetnél van jó és rossz példa is. Ezt majd utólag lehet tisztán látni.

De sztem ha megkérdeznek egy fiatalt, senki nem fogja azt mondani, hogy ő úgy képzeli el, hogy "más" gyerekét fogja neveli.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 7., péntek 13:17

Nem hiszem, hogy ezzel bármi gond lenne. Teljesen okés, hogy olyan ember vállalja több gyerek felnevelését aki megteheti ezt. Pénz van, egy őszinte, példaképnek is alkalmas emberről van itt szó. Kétlem, hogy ebből bármi gond lenne, irigységből biztos betámadják majd őt is meg később a gyerekeit is, de ha a srácok úgy lesznek nevelve amilyennek a fater, akkor ők ezt félresöprik majd.
Angelina is örökbefogadott már lassan egy focicsapatot, tudom hogy más a kettő, de na, az én szememben tiszteletre méltó mind a kettő

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 7., péntek 13:05

Kerlon írta:Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, hanem hogy elég cinkesnek tűnik. De bocsánat, hogy leirtam valamiről a véleményem.
Kerlon írta:
De garantálom, hogy ez nem működik.
Aztán most már tedd takarékra magad a témában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 7., péntek 13:01

Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, hanem hogy elég cinkesnek tűnik. De bocsánat, hogy leirtam valamiről a véleményem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 7., péntek 12:54

___Samy___ írta:
Az már más kérdés, hogy gyerekkorában senki nem így képzeli el a családot.
Gyerekkorában a gyerek ehhez van szocializálódva, majd sok év elteltével visszanéz, és talán elgondolkodik, hogy ez volt a normális, ahogy ő felnőtt, vagy sem. Oldalakat lehetne erről írni, de nincs értelme.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 7., péntek 12:51

Attól, hogy te meg csak ezt hallottad nem jelenti azt, hogy nincs olyan ember a világon, akinek ez semmilyen problémát nem jelent. Az anyagi helyzet adott, nem neki kell megdolgozni azért, hogy "más" gyerekét felnevelje. Szóval sztem nem egy lehetetlen dologról van szó.

Az már más kérdés, hogy gyerekkorában senki nem így képzeli el a családot.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 7., péntek 12:45

Továbbra is úgy beszélsz a gyereknevelésről, mintha lenne akár saját, akár mástól. Engedd el, nem a te asztalod.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 7., péntek 12:45

Realista24 írta:
Kerlon írta: De garantálom, hogy ez nem működik.
Nem is tudtam, hogy ilyen nagy a tapasztalatod gyereknevelésből, főleg "vendégjátékosokból".
Még nem tudok róla, hogy lenne, de eddig senkitől se hallottam, hogy annyira örülne más gyerekének a felnevelesehez.

Az a módszer tök személytelen. Mintha otthonba adná. Mindegy, nem az én bajom. Én csak örülnék neki, ha a gyerekeim anyjával lehetnék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 7., péntek 12:42

Kerlon írta:Junior már viszonylag nagy, nem kell vele annyit foglalkozni, a picikkel meg muszáj.
Miért lenne muszáj? Juniort is Cé anyja intézte többségében, meg gondolom némi személyzet, a kicsiknél sem lesz másképpen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 7., péntek 12:41

Kerlon írta: De garantálom, hogy ez nem működik.
Nem is tudtam, hogy ilyen nagy a tapasztalatod gyereknevelésből, főleg "vendégjátékosokból".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 7., péntek 12:38

Junior már viszonylag nagy, nem kell vele annyit foglalkozni, a picikkel meg muszáj.
K

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. július 7., péntek 12:22

Igazából 3 gyerek sem az övé lesz.

De mivel hogy már volt tèma valoszinuleg koztuk a béranyás téma ha nem tetszene neki a dolog akkor már offolta volna.

Igy neki csak egy babyt kell szulnie CR nek. Megmarad a summerbody van 4 gyerek egy kozos mindenki happy.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 7., péntek 12:14

El Unico írta:
Kerlon írta:Georgina vagy belesedik vagy tényleg jön a 4.gyerek is. Mondjuk azt írják októberben jön a gyerek és lány lesz. Nekem kicsit cinkes ez így, hogy szinte egyszerre jönnek az ikrekkel és nem irigylem a csajt se. De még Ronaldot se. 3 bér gyerekre hirtelen jön egy szerelem baba.
Mas kisebb csaladokban is meg tudjak oldani 4 gyerek neveleset, nem azt mondom hogy konnyu, de megoldhato. Anyagi hatter megoldott, hianyt szenvedni nem fog egyik gyerek sem :D legyenek boldogok, azt kivanom, CR szerintem 2-3 evig nyomja meg, aztan visszavonul es a csaladjanak fog elni. :)
Nem érted a lényeget. A csajnak el kell fogadni a másik két picit, amikor ő is gyereket fog szülni a szerelmének. Lesz egy közös gyermek meg két számára kívülálló, akit épp úgy kéne szeretni (elfogadni), mint a sajátját. De garantálom, hogy ez nem működik.
K

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 7., péntek 11:52

Kerlon írta:Georgina vagy belesedik vagy tényleg jön a 4.gyerek is. Mondjuk azt írják októberben jön a gyerek és lány lesz. Nekem kicsit cinkes ez így, hogy szinte egyszerre jönnek az ikrekkel és nem irigylem a csajt se. De még Ronaldot se. 3 bér gyerekre hirtelen jön egy szerelem baba.
Mas kisebb csaladokban is meg tudjak oldani 4 gyerek neveleset, nem azt mondom hogy konnyu, de megoldhato. Anyagi hatter megoldott, hianyt szenvedni nem fog egyik gyerek sem :D legyenek boldogok, azt kivanom, CR szerintem 2-3 evig nyomja meg, aztan visszavonul es a csaladjanak fog elni. :)
:goat:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 7., péntek 8:34

BBeno írta:ha oktoberben mar tudni lehetett ezeket akkkor mar reg megkellett volna szuletnie a gyereknek.
ja sorry baszki :S komasan multidoben olvastam.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 7., péntek 7:49

BBeno írta:ha oktoberben mar tudni lehetett ezeket akkkor mar reg megkellett volna szuletnie a gyereknek.
Olvasd el ujra amit Kerlon irt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 7., péntek 6:56

ha oktoberben mar tudni lehetett ezeket akkkor mar reg megkellett volna szuletnie a gyereknek.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Vissza: