Ha Aranylabdás lesz, az összes mezét beszerzem eredetibenZsombor írta:Ugyan, 25 év múlva egy vagyont fog érni, ha egy triplázó, újdonsült Aranylabdás nem hivatalos meze lesz meg. Még ha dhgate-es is.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 12., szerda 9:29
Ha Aranylabdás lesz, az összes mezét beszerzem eredetibenZsombor írta:Ugyan, 25 év múlva egy vagyont fog érni, ha egy triplázó, újdonsült Aranylabdás nem hivatalos meze lesz meg. Még ha dhgate-es is.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. július 12., szerda 9:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 12., szerda 9:20
Most rendeltem mezt, kiütök valakit, ha tízesre váltZsombor írta:Ha nem is ő vált, de elképzelhetőnek tartom, hogy neki adja a klub, vagy valaki másnak, akinek a mezeladásai CR-en kívül a legjobbak. Ezzel is szednének némi pénzt, ha a sok szurkoló mondjuk Benzema 10-est venne, vagy Isco 10-est, mondván a 9-es és a 22-es már elavult.Galacticos írta:benzema váltott már mezszámot egyszer.
én legalábbis nem értem hogy 9ről miért váltana 10-sre mikor már vagy 6 éve abba van.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. július 12., szerda 9:16
Ha nem is ő vált, de elképzelhetőnek tartom, hogy neki adja a klub, vagy valaki másnak, akinek a mezeladásai CR-en kívül a legjobbak. Ezzel is szednének némi pénzt, ha a sok szurkoló mondjuk Benzema 10-est venne, vagy Isco 10-est, mondván a 9-es és a 22-es már elavult.Galacticos írta:benzema váltott már mezszámot egyszer.
én legalábbis nem értem hogy 9ről miért váltana 10-sre mikor már vagy 6 éve abba van.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. július 12., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 12., szerda 8:53
Igen, a cikkre gondoltam én is. Ha már Adidas. Ez nem jelenthet "előnyt" Karimnak? Lehet inkább rá rakatnák akkor és nem egy nike-s Asensiora.Realista24 írta:Modric elmondta, hogy nem fog váltani. A tízes nem fog üresen maradni, az Adidasnál fel is kötik magukat....bár, az évi 35 millióért cserébe, megérdemelnék
Elhappoljuk a Milan elől és megköttetjük a nyár bizniszét!ericco írta:vagy még érkezik valaki (Biglia ).
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 12., szerda 8:47
Özil eligazolása után és James ideigazolása közt, ha jól emlékszem, volt egy szezon, amikor nem volt gazdája a 10-es meznek.Realista24 írta:Modric elmondta, hogy nem fog váltani. A tízes nem fog üresen maradni, az Adidasnál fel is kötik magukat....bár, az évi 35 millióért cserébe, megérdemelnék
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 12., szerda 8:32
Modric elmondta, hogy nem fog váltani. A tízes nem fog üresen maradni, az Adidasnál fel is kötik magukat....bár, az évi 35 millióért cserébe, megérdemelnékM1Ö írta:Modric is szereti a 19est, ő nem fog váltani, ha csak nem erőltetik rá. Asensio meg csak csere lesz, rá biztos nem nyomják. Nincs mese, hozni kell M'Bappét, mert a végén feladat lesz embert találni a 10es meznek.RaúlCF írta:Modric, Asensio vagy új igazolás lesz 10es
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 12., szerda 8:20
Modric is szereti a 19est, ő nem fog váltani, ha csak nem erőltetik rá. Asensio meg csak csere lesz, rá biztos nem nyomják. Nincs mese, hozni kell M'Bappét, mert a végén feladat lesz embert találni a 10es meznek.RaúlCF írta:Modric, Asensio vagy új igazolás lesz 10es
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 12., szerda 7:19
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. július 12., szerda 2:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 12., szerda 1:18
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 11., kedd 21:27
Karim, mint vérbeli 9es?El Unico írta:Benzemanak a 10-es? na ne. O kilences, verbeli kilences, amig itt van, az is marad.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. július 11., kedd 15:49
Pont ezen gondolkoztam én is, ha Morata maradna, akkor végképp nem kapná meg a játéklehetőséget. Bírom nagyon meg minden, de azért messze ő a leggyengébb láncszem elől.Galacticos írta:En amugy elengednem lucast is.
Szep hogy hajt, kuzdd de benne nincs tobb ennel mar es igeretes fiatalok elol fogja elvenni a perceket.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. július 11., kedd 15:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 11., kedd 15:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. július 11., kedd 15:08
___Samy___ írta:Egyre inkább kezdem azt érezni, hogy Ceballos érkezésével Llorente fog távozni. Pedig ő a posztja miatt rettentő fontos lenne.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 11., kedd 14:17
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 11., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 11., kedd 14:06
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem