P.csaba, akkor ez nem a legjobb jel.Realista24 írta:Rosszul, most írt alá új szerződést a pipásokkal.Donát írta:
Akkor ennek a folyamatnak nem segitett James tavozasa.Viszont, ha jol tudom MBappe nemreg Adidasra valtott.

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. július 12., szerda 9:11
P.csaba, akkor ez nem a legjobb jel.Realista24 írta:Rosszul, most írt alá új szerződést a pipásokkal.Donát írta:
Akkor ennek a folyamatnak nem segitett James tavozasa.Viszont, ha jol tudom MBappe nemreg Adidasra valtott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 12., szerda 9:04
Rosszul, most írt alá új szerződést a pipásokkal.Donát írta:
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. július 12., szerda 9:02
Akkor ennek a folyamatnak nem segitett James tavozasa.Realista24 írta:Tárgyalások folyamatban, vezérváltás volt az Adidasnál, ezért szakadtak meg elvileg. Legkésőbb jövő nyáron alá kell írni az újat, mert ez az összeg nevetséges.Donát írta:Amugy az Adidas-os szerzodeshosszabbitassal mi a helyzet, az osszejott? Mi is olyan 80-100 korul kapunk mar toluk, mint a tobbi nagy csapat? Vagy kisebb penzek mozognak mezszponzoracio cimen?
szerk.: Kozben olvasom a masik topicban, h meg csak 35 jon, akkor ezek szerint nem. Akkor ebben elegge le vagyunk maradva az elbojhoz kepest, nem? Esetleg van valami a lathataron? (imadnam a Niket)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 12., szerda 8:56
Tárgyalások folyamatban, vezérváltás volt az Adidasnál, ezért szakadtak meg elvileg. Legkésőbb jövő nyáron alá kell írni az újat, mert ez az összeg nevetséges.Donát írta:Amugy az Adidas-os szerzodeshosszabbitassal mi a helyzet, az osszejott? Mi is olyan 80-100 korul kapunk mar toluk, mint a tobbi nagy csapat? Vagy kisebb penzek mozognak mezszponzoracio cimen?
szerk.: Kozben olvasom a masik topicban, h meg csak 35 jon, akkor ezek szerint nem. Akkor ebben elegge le vagyunk maradva az elbojhoz kepest, nem? Esetleg van valami a lathataron? (imadnam a Niket)
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. július 12., szerda 8:47
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 11., kedd 22:40
Csak a magam nevében tudom írni, de egy fullos Bale-t is bottal üldöznék el Madridból, mert olyan játékosoktól veszi el a játékidőt, hogy az valami durvaMickey írta:Felőlem Bale is kezdhet, ha hoz valami állat formát.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 11., kedd 22:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 11., kedd 22:33
Persze, írtam már korábban, hogy semmi sem biztos, csak a halál.Mickey írta:Attól, hogy, esetleg nem jön mbappe, még nem biztos hogy marad a bbc elöl.
Mehet a 4312 vagy a 442 is.
cr+benz kezdővel. ami elöl rendben volt.
mayoral-morata és bale meg majd lesz valahogy, valamikor.
( de még mindig sok sok van hátra a zárásig )
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 11., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 11., kedd 22:01
Na ez a baj. De nem is kicsi. Nem az, hogy James végülis mennyiért fog elmenni. Sőt, az sem feltétlen, hogy Morata marad. Mert amit adott, az bőőőven jó, játszon bárhogy. De akkor ezek szerint jövőre marad minden a régiben elől. Na... ez a baj. Mert az egész BBC halott, pedig olyan k.pálya van mögöttük, hogy az valami hihetetlen. És nem feltétlen fog még egy ilyen eredményes év összejönni egy brutál tavaszi hónappal..
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 11., kedd 21:58
Értem én, hogy mostmár nincs Lahm, vgay előbbről Ballack vagy Kahn mondjuk, meg lehetne sorolni reggelig. De Müller mint egy Bayern arca? Hát az elég szomorú.mia san mia írta:Müller meg a Bayern arca kb.
Na ez a baj. De nem is kicsi. Nem az, hogy James végülis mennyiért fog elmenni. Sőt, az sem feltétlen, hogy Morata marad. Mert amit adott, az bőőőven jó, játszon bárhogy. De akkor ezek szerint jövőre marad minden a régiben elől. Na... ez a baj. Mert az egész BBC halott, pedig olyan k.pálya van mögöttük, hogy az valami hihetetlen. És nem feltétlen fog még egy ilyen eredményes év összejönni egy brutál tavaszi hónappal..Realista24 írta:Kylian Mbappé will stay at AS Monaco for the 2017/18 season.[RMC sport]
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 11., kedd 18:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 11., kedd 18:02
James távozása után meg főleg nem lehet gond.Donát írta:Meg nem, es Zidane-nak sem. Most meg mar elutaztak.MorataMartin írta:Iscónak hivatalosan meg lett hosszabbítva 2022-ig a szerződése?Na mind1, ezekkel nyilvan nem lesz gond.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. július 11., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 11., kedd 17:58
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. július 11., kedd 17:56
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 11., kedd 17:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 11., kedd 17:36
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. július 11., kedd 16:41
Meg nem, es Zidane-nak sem. Most meg mar elutaztak.MorataMartin írta:Iscónak hivatalosan meg lett hosszabbítva 2022-ig a szerződése?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. július 11., kedd 16:31
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem