Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
James menni fog a Bayernbe, de előbb Costat akarják elboltolni a Juvehoz szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ujra? dimariaval ok faztak ra. most tenyleg kiszurtak perezzel de nem ujra hanem eloszor. lukaku sokkal jobban illik az a muba es a PLben is a rutin es a golok mellette allnak. nekem egyertelmu hogy jobban jartak lukakuval mint morataval.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Abban reménykedem, hogy júniusban elég erősek voltak azok a hírek, miszerint még korainak érzi a váltást. Lehet háttérben meg az alku, hogy csak jövőre érkezik, és ezért volt a geciskedés Morata árával is, mivel a spanyol kelleni fog még jövőre. Majd meglátjuk, de kétlem, hogy lesz olyan, aki majd kifizeti érte a 80+10 milliót.BBeno írta:nagyon szep lesz ha nem jon bappe. es elviszi mas.
A MU, főleg szurkolóik most meg happy, mert szerintük újra kitoltak Perezzel

Merci Zizou!
ha nem jon iden akkor maradjon morata. abban nem lehet mindig bizni hogy ramos megmenti a csapatot 90ben. morata meg iden is megmentette parszor a seggunket. o kepes a fontos golokra. viszont ha makacs marad perez es nem tudja eladni akkor bappe nem jon es alair a psghez.
james ugye sem nyugtat meg.
james ugye sem nyugtat meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Moratát el kellene adni akkor is ha idén nem jön bappe. Jövőre kétlem, hogy távozna bale/benzema és morata is és akkor szerintem a francia sem érkezne.BBeno írta:nagyon szep lesz ha nem jon bappe. es elviszi mas.
nagyon szep lesz ha nem jon bappe. es elviszi mas.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én pontosan ezt szeretném látni.Realista24 írta:A Real a sok középpályással egy antiBBC programot kezdett el, úgy fest, hogy végre az lesz, amit itt is sokan akarnak, bika középpálya, elől egy, max két meghatározó játékossal. Persze nem egyből jövőre, hanem lépésről lépésre.
Ezen hírek alapján most úgy gondolom, hogy nem jön idén Mbappé, csak jövőre, ha nem viszi el a PSG. Bale és/vagy Karim jövőre tipli, Cé meg ki tudja. Addigra beérnek a fiatalok jó eséllyel, a rangidősök egy kicsit tovább öregednek és olyan sima lesz az átmenet, hogy fel sem fog tűnni.
Álmodozás off.
Viszont Bappenak mindenképpen idén kellene jönnie és tolni felváltva Karimmal.Jövőre ki tudja mi történik. Le is sérülhet..ezer dolog közbe jöhet.
A legjobbaknak itt a helye.A srác meg szerintem bizonyított elég magas szinten.
- nzooli93
Meg jövőre vb is lesz ám. Mindenkinek fontos, hogy sokat játsszon. Asensio is simán kezdőszint lehetne jövő nyáron spanyoloknál, Mbappe is , Kova is nyílván nem akar még egy szezont végig ülni ,mert akkor vb-n se lesz esélye kezdőbe kerülni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az eg vilagon semmi gond nem lenne, ha nem ragaszkodnank mindenkihez ennyire. Balet mar reg elkellett volna adni, Lucas helye is erosen kerdeses. Az, hogy 3412-t kell jatszani mar mindenkinek vilagos, beprobalnek egy 4321-t is, Asensio es Isco, elottuk CR, vagy akar Benzema. Valoszinuleg ha MBappe jonne, akkor Mayoralt azonnal eladjuk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real a sok középpályással egy antiBBC programot kezdett el, úgy fest, hogy végre az lesz, amit itt is sokan akarnak, bika középpálya, elől egy, max két meghatározó játékossal. Persze nem egyből jövőre, hanem lépésről lépésre.
Ezen hírek alapján most úgy gondolom, hogy nem jön idén Mbappé, csak jövőre, ha nem viszi el a PSG. Bale és/vagy Karim jövőre tipli, Cé meg ki tudja. Addigra beérnek a fiatalok jó eséllyel, a rangidősök egy kicsit tovább öregednek és olyan sima lesz az átmenet, hogy fel sem fog tűnni.
Álmodozás off.
Álmodozás off.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jim írta:van egy probléma![]()
Case helyett Llorentét kellene játszatni
![]()
ezért jött vissza
továbbra is kölcsön kéne adni Kovát/Ceballost
különben valamelyiknek alig lesz meccse a szezonban..
Lehet Llorente, Case helyén, ha ugyan olyan eredményesek leszünk .
Nekem igazából mindegy, csak a csapatnak legyen kóser.
Szerintem Kovacicnak van helye, annyira azért nem játszott keveset most sem, ezzel kell beérni, ez a Real Madrid.
Ceballos...fogós kérdés.

Modricot pihentetni kell.....
Lassan majd a feleslegtől kellene elválni.
Illetve L.Vasq. egészen sokat játszott, ha ez most változik és az ő perceit szétosztják

De akkor ennyi erővel mehetne ő is máshova.
Passz.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Minden fiatal tudta hogy hova jon. Tudtak hogy kik vannak itt. Ha ezek utan reklamalnak, akkor nincs agyuk. Ők a jövő, csak türelem kell, amíg kikopnak az öregek, meg eladjuk a selejtet. Nem lehet egy nyár alatt eladni mindenkit, az túl nagy felfordulást okozna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha a 4312t visszük tovább, akkor szerintem csak Ceballos lesz felesleges. A Kroos, Modric, Case, Kova, Isco, Asensio, Llorrente 7es 4 posztra ideális. Jamesnek kell mennie, illetve Balenek se nagyon van így hely.Remy írta:A probléma ott kezdődik, hogy Case helye beton. Idehoztunk egy Llorrente - Ceballos kettőst úgy, hogy a már itt lévő Kova is alig kapott helyet... hát nem tudom. Kicsit félek, hogy túl sokan vagyunk azon a poszton és ez a teljesítményekre fog kihatni. Fifában jó az ilyen, de itt... háááááát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Egy értelmes lehetőség van és az igazolásaink is a felé mutatnak: idény nyáron robbanni fog a Bale bomba. A többi ott van az aláírásomban

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Idén is túl bő volt a keret, azt pont sikerült 50-60 év után végre duplázni egyet.Remy írta:A probléma ott kezdődik, hogy Case helye beton. Idehoztunk egy Llorrente - Ceballos kettőst úgy, hogy a már itt lévő Kova is alig kapott helyet... hát nem tudom. Kicsit félek, hogy túl sokan vagyunk azon a poszton és ez a teljesítményekre fog kihatni. Fifában jó az ilyen, de itt... háááááát.
Oda kell menni az bizonyítani mindenkinek, mert lehetőséget mindenki megkapja, aztán aki nem szint kussolhat azt dolgozhat keményebben.
Ha egy James-Morata duó nem pampogott csak minimálisan és a teljesítményt azért lerakták, ami kellett tőlük, akkor náluk háromszor kisebb nevek se fognak dumálni meg bomlasztani.
Danilot el kell tüntetni a picsába, elhozni MBappét aztán felhúzni újra mindenkit
pont.
es james perceit ki kapja?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A probléma ott kezdődik, hogy Case helye beton. Idehoztunk egy Llorrente - Ceballos kettőst úgy, hogy a már itt lévő Kova is alig kapott helyet... hát nem tudom. Kicsit félek, hogy túl sokan vagyunk azon a poszton és ez a teljesítményekre fog kihatni. Fifában jó az ilyen, de itt... háááááát.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
van egy probléma
ezért jött vissza

ezért jött vissza
most olvasom hogy a ligaban azok kozul akik legalabb 50szer cseleztek azok kozul kova volt a legsikeresebb. cseleinek a 82%-a fekudt.