Premier League

Foci a Real Madridon túl...
BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:29

It's Champions League Draw day today, or as sp?rs fans like to call it, Thursday.
:lol: :lol:
:mrgreen:

Flamini meg jó lesz cserének, szerintem ezzel le is zárták az átigazolásokat! :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:59

"Yes, Levy was here and Eriksen has been given permission to speak to Tottenham," Ajax director of football Marc Overmars told De Telegraaf.
Nagyon örülnék neki, Vertonghen régi ajaxos haverként segíthetne neki a beilleszkedésben is. :D
torjack írta:Van érdemben kérője?
A Besiktas vitte volna a nyár elején, aztán valamiért megszakadtak a tárgyalások, mostanában nem nagyon írtak semmit róla, de nem hiszem, hogy harmadik számú csatárnak (Robbie és JD mögött) maradni fog.
Casso írta:Ez nem az a srác aki 2-3 éve valamelyik ifjúsági tornán végig alázott mindenkit?
De, de. B-)
http://www.youtube.com/watch?v=f7wzuLZjaL0
http://www.youtube.com/watch?v=jwZHQxa0Hck
Pure talent.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:30

most nézem Flamini visszament az Arsenalba.

ezekszerint tényleg lett Wengernek egy bombaigazolása :D idén is tartotta a szavát. :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 29., csütörtök 1:05

Vlad Chiriches (Steaua Bucarest) ----> Tottenham
végre ez is hivatalos. remélem beválik a védelemben Vertonghen mellett.

- Demichelis meg lehet a Cityben folytatja... holott most ment az Atleticoba (forrás: Cadena COPE radio station)
- Newcastle-t továbbra is érdekli Gomis (Lyon). Vagy ő vagy Ba szerintem jöhet még a nyáron.
- Anelka döntése még úgy tűnik nem végleges, a napokban derülhet ki mi lesz vele
- West Brom vinné a Marseille két játékosát: Jordan Ayew & Morgan Amalfitano.
- Joey Barton is távozhat a QPR-tól, lehet a Crytal Palaceba megy
- Eriksen lehet a következő a Tottenham számára.
- Oussama Assaidi (Liverpool) ----> Stoke City kölcsönbe
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 28., szerda 23:05

Casso írta:
GT37 írta: Ettől függetlenül Adebayor szerintem távozni fog, a Soldado-Defoe duóval ki lehet húzni egy idényt, pláne, hogy az ifiben ott van a Coulibaly gyerek is.
Ez nem az a srác aki 2-3 éve valamelyik ifjúsági tornán végig alázott mindenkit?
De az! Amúgy durva, hogy már így is lecsengetett 82 millió eurót a Spurs. Állni fogjuk a jövőévi keretük 1/5-ét. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 28., szerda 23:02

Ahogy Kerlon is írta, Lamelát a támadó középpályára vettük. Ettől függetlenül Adebayor szerintem távozni fog, a Soldado-Defoe duóval ki lehet húzni egy idényt, pláne, hogy az ifiben ott van a Coulibaly gyerek is.
Van érdemben kérője?

15 millió körül elvileg hozható lenne, nyomuljunk rá gyorsan

Gondolom, Bale bejelentése ezért is húzódik a Spurs részéről...Ha úgy mennek az Ajaxhoz, hogy a legjobbjuk dobbantott, ugyanakkor befigyel a kasszába közel 100 milla, akkor a hollandok sem lesznek restek egy szép nagy összeget kérni.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. augusztus 28., szerda 23:00

GT37 írta: Ettől függetlenül Adebayor szerintem távozni fog, a Soldado-Defoe duóval ki lehet húzni egy idényt, pláne, hogy az ifiben ott van a Coulibaly gyerek is.
Ez nem az a srác aki 2-3 éve valamelyik ifjúsági tornán végig alázott mindenkit?

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 28., szerda 22:54

Anis írta:GT37
Lamela jött, Soldado jött. Van még Adebayor és Defoe. Elmegy az utóbbi kettőből az egyik?
Mert ez a négyes darabra sok lenne 1-2 posztra.
A brazil Gomes kapus marad harmadiknak vagy elmegy valahova játszani (bár most épp sérült)?
Ahogy Kerlon is írta, Lamelát a támadó középpályára vettük. Ettől függetlenül Adebayor szerintem távozni fog, a Soldado-Defoe duóval ki lehet húzni egy idényt, pláne, hogy az ifiben ott van a Coulibaly gyerek is.
mohaola írta:Úgy fest a dolog, hogy Lamela leigazolása után a következő célpont a Tottenham-nek nem más mint az Ajax futballistája Christian Eriksen, ugyanis a holland csapat engedélyt adott az angoloknak, hogy tárgyaljanak a játékossal. Sky Sports
15 millió körül elvileg hozható lenne, nyomuljunk rá gyorsan. :agree:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 21:15

Szerintem azért mert végig bíztak, hogy megtudják tartani bale-t. A helyzet szépen nehezedett,és lassan rájöttek,hogy bale megy. Most pótolni akarják gyorsba,de azt hagyjuk,nincs olyan játékos aki pótolná,ezt levy is tudja.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Ewr
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 28., szerda 20:56

mohaola írta:Úgy fest a dolog, hogy Lamela leigazolása után a következő célpont a Tottenham-nek nem más mint az Ajax futballistája Christian Eriksen, ugyanis a holland csapat engedélyt adott az angoloknak, hogy tárgyaljanak a játékossal. Sky Sports
Nem értem, hogy miért az utolsó pillanatban akarnak igazolni.. eddig mi a :cens: ra vártak?! Így nemcsak, hogy Bale-nek de Lamelanak és Eriksennek is nehéz lesz a szezonkezdet. Remélem ezek után messzire elkerüljük a Tottenhamet igazolások terén.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 28., szerda 20:40

Úgy fest a dolog, hogy Lamela leigazolása után a következő célpont a Tottenham-nek nem más mint az Ajax futballistája Christian Eriksen, ugyanis a holland csapat engedélyt adott az angoloknak, hogy tárgyaljanak a játékossal. Sky Sports
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 28., szerda 20:10

Lamela tkp, többnyire a jobb oldalon, de középen is jól nyomja... Ő nem csatár.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 19:56

GT37
Lamela jött, Soldado jött. Van még Adebayor és Defoe. Elmegy az utóbbi kettőből az egyik?
Mert ez a négyes darabra sok lenne 1-2 posztra.
A brazil Gomes kapus marad harmadiknak vagy elmegy valahova játszani (bár most épp sérült)?

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 28., szerda 18:58

Ljajiccal pótolják azt is bejelentették. Lamelara kíváncsi vagyok, hogy mit tud majd nyújtani a PL-ben, mert a Rómában igazán jól focizott. Gondolom átmegy az orvosin és robban a világszenzáció is. :/ :)
K

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 28., szerda 18:45

Lamela átigazolását a Roma bejelentette

dragostej

HozzászólásSzerző: dragostej » 2013. augusztus 28., szerda 17:34

GT37 írta:Lameláról azóta nincs hír, de én már szinte biztos vagyok benne, hogy jönni fog. A Roma Adam Ljajiccsal fogja pótolni valószínűleg.
Legfrissebb hírek szerint, ma este repül Londonba, ahol holnap esik át az orvosin.

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 17:12

GT37 írta:Mata meg szerintem tényleg menni fog, pláne, hogy a Chelsea most Atsura hajt a Portóból. Jöhetne hozzánk.
hidd el, hogy Mata maradni fog. 10000%. Mata-Hazard-Willian hármas lesz a kezdő. Oscar csere. Moses elmegy. Schürrle csatárt is tud, és kb akárhol. De Bruyne meg szintén univerzális, eljátszik kb bárhol a középpályán. Továbbá Ba valószínű elmegy a hírek szerint lehet vissza Newcastle-be.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 28., szerda 13:58

Lameláról azóta nincs hír, de én már szinte biztos vagyok benne, hogy jönni fog. A Roma Adam Ljajiccsal fogja pótolni valószínűleg.

Mata meg szerintem tényleg menni fog, pláne, hogy a Chelsea most Atsura hajt a Portóból. :hmmm: Jöhetne hozzánk. :coffee:

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 27., kedd 23:50

Géci írta:
GT37 írta:Már Londonban van, azt írják. Mondjuk ez azt is jelentheti, hogy a Chelsea-be megy.
Kinomba kerestem 1 Magyar szurkolói oldalt és szétnéztem... Elvileg nem játszott a bajnokin sem és tényleg Londonba van pontot tenni az átigazolás végére... Remélem ezt nem tökölik el... :mrgreen:
Nagyon várod már azt a Bale bejelentést. :lol:
Kíváncsi leszek holnap mit hoznak le a lapok, már annyira nevetséges, hogy mindig biztosra állítják a következő napot, aztán még sincs semmi. :roll: Mondjuk mostmár kb. mindegy, hogy 28-án vagy 2-án jön...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 27., kedd 23:21

GT37 írta:Már Londonban van, azt írják. Mondjuk ez azt is jelentheti, hogy a Chelsea-be megy.
Kinomba kerestem 1 Magyar szurkolói oldalt és szétnéztem... Elvileg nem játszott a bajnokin sem és tényleg Londonba van pontot tenni az átigazolás végére... Remélem ezt nem tökölik el... :mrgreen:

Vissza: