It's Champions League Draw day today, or as sp?rs fans like to call it, Thursday.

Flamini meg jó lesz cserének, szerintem ezzel le is zárták az átigazolásokat!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:29
It's Champions League Draw day today, or as sp?rs fans like to call it, Thursday.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:59
A Besiktas vitte volna a nyár elején, aztán valamiért megszakadtak a tárgyalások, mostanában nem nagyon írtak semmit róla, de nem hiszem, hogy harmadik számú csatárnak (Robbie és JD mögött) maradni fog.torjack írta:Van érdemben kérője?
De, de.Casso írta:Ez nem az a srác aki 2-3 éve valamelyik ifjúsági tornán végig alázott mindenkit?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 29., csütörtök 10:30
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 29., csütörtök 1:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 28., szerda 23:05
De az! Amúgy durva, hogy már így is lecsengetett 82 millió eurót a Spurs. Állni fogjuk a jövőévi keretük 1/5-ét.Casso írta:Ez nem az a srác aki 2-3 éve valamelyik ifjúsági tornán végig alázott mindenkit?GT37 írta: Ettől függetlenül Adebayor szerintem távozni fog, a Soldado-Defoe duóval ki lehet húzni egy idényt, pláne, hogy az ifiben ott van a Coulibaly gyerek is.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 28., szerda 23:02
Van érdemben kérője?Ahogy Kerlon is írta, Lamelát a támadó középpályára vettük. Ettől függetlenül Adebayor szerintem távozni fog, a Soldado-Defoe duóval ki lehet húzni egy idényt, pláne, hogy az ifiben ott van a Coulibaly gyerek is.
15 millió körül elvileg hozható lenne, nyomuljunk rá gyorsan
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. augusztus 28., szerda 23:00
Ez nem az a srác aki 2-3 éve valamelyik ifjúsági tornán végig alázott mindenkit?GT37 írta: Ettől függetlenül Adebayor szerintem távozni fog, a Soldado-Defoe duóval ki lehet húzni egy idényt, pláne, hogy az ifiben ott van a Coulibaly gyerek is.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 28., szerda 22:54
Ahogy Kerlon is írta, Lamelát a támadó középpályára vettük. Ettől függetlenül Adebayor szerintem távozni fog, a Soldado-Defoe duóval ki lehet húzni egy idényt, pláne, hogy az ifiben ott van a Coulibaly gyerek is.Anis írta:GT37
Lamela jött, Soldado jött. Van még Adebayor és Defoe. Elmegy az utóbbi kettőből az egyik?
Mert ez a négyes darabra sok lenne 1-2 posztra.
A brazil Gomes kapus marad harmadiknak vagy elmegy valahova játszani (bár most épp sérült)?
15 millió körül elvileg hozható lenne, nyomuljunk rá gyorsan.mohaola írta:Úgy fest a dolog, hogy Lamela leigazolása után a következő célpont a Tottenham-nek nem más mint az Ajax futballistája Christian Eriksen, ugyanis a holland csapat engedélyt adott az angoloknak, hogy tárgyaljanak a játékossal. Sky Sports
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 28., szerda 20:56
Nem értem, hogy miért az utolsó pillanatban akarnak igazolni.. eddig mi amohaola írta:Úgy fest a dolog, hogy Lamela leigazolása után a következő célpont a Tottenham-nek nem más mint az Ajax futballistája Christian Eriksen, ugyanis a holland csapat engedélyt adott az angoloknak, hogy tárgyaljanak a játékossal. Sky Sports
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 28., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 28., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 28., szerda 18:58
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 28., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: dragostej » 2013. augusztus 28., szerda 17:34
Legfrissebb hírek szerint, ma este repül Londonba, ahol holnap esik át az orvosin.GT37 írta:Lameláról azóta nincs hír, de én már szinte biztos vagyok benne, hogy jönni fog. A Roma Adam Ljajiccsal fogja pótolni valószínűleg.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 28., szerda 17:12
hidd el, hogy Mata maradni fog. 10000%. Mata-Hazard-Willian hármas lesz a kezdő. Oscar csere. Moses elmegy. Schürrle csatárt is tud, és kb akárhol. De Bruyne meg szintén univerzális, eljátszik kb bárhol a középpályán. Továbbá Ba valószínű elmegy a hírek szerint lehet vissza Newcastle-be.GT37 írta:Mata meg szerintem tényleg menni fog, pláne, hogy a Chelsea most Atsura hajt a Portóból. Jöhetne hozzánk.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 28., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 27., kedd 23:50
Nagyon várod már azt a Bale bejelentést.Géci írta:Kinomba kerestem 1 Magyar szurkolói oldalt és szétnéztem... Elvileg nem játszott a bajnokin sem és tényleg Londonba van pontot tenni az átigazolás végére... Remélem ezt nem tökölik el...GT37 írta:Már Londonban van, azt írják. Mondjuk ez azt is jelentheti, hogy a Chelsea-be megy.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 27., kedd 23:21
Kinomba kerestem 1 Magyar szurkolói oldalt és szétnéztem... Elvileg nem játszott a bajnokin sem és tényleg Londonba van pontot tenni az átigazolás végére... Remélem ezt nem tökölik el...GT37 írta:Már Londonban van, azt írják. Mondjuk ez azt is jelentheti, hogy a Chelsea-be megy.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem