Elszólta magát, azt Katinka néni kapja ha nyer valamit.Realista24 írta:Szabó Tünde a sportért felelős államtitkár 6 milliárd nézővel számol a vizes VB-n.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 11., kedd 14:06
Elszólta magát, azt Katinka néni kapja ha nyer valamit.Realista24 írta:Szabó Tünde a sportért felelős államtitkár 6 milliárd nézővel számol a vizes VB-n.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 11., kedd 14:05
Akkora elszólás lehetett, mint a népszopás=népszokás.Realista24 írta:Szabó Tünde a sportért felelős államtitkár 6 milliárd nézővel számol a vizes VB-n.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 11., kedd 14:02
Aru is érdekes volt vasárnap, amikor Froome támadott elég látványosan megrogyott, nekem továbbra is Quintana a teljes csalódás, Contadortól kb ezt vártam, ő már túl van a csúcsán.h3x0r írta:Most jon 2 nyugisabb szakasz, de azert vasarnap szepen felporogtek az esemenyek. Contador lassan azert kioregedik ebbol a mezonybol. Porte-ot nagyon sajnalom, mert fizikailag tenyleg toppon volt, viszont ezt az allando balszerencset mar nem lehet csak a sorsa fogni, itt bizony van egy komoly mentalis gat. Quintanaban nem erzem az erot, megint elojott az allergiaja, vagy csak nem pihente ki a Girot? Froome meg mindig a legnagyobb favorit, de a tobbieknel nem annyival erosebb, mint elozo evekben. Poels ugye eleve nincs itt, de Thomas hianyat azert o is megerezheti, persze a Sky meg igy is kiemelkedik. Gyakorlatilag 3 ember maradt, Froome, Aru es Bardet, talan meg Uran is, aki engem mondjuk meglepett. Persze barmikor johet egy bukas vagy egy megzuhanas es borul a papirforma, jon egy neveto harmadik, negyedik, otodik,de jelenleg oket erzem eleg erosnek a gyozelemhez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 11., kedd 13:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 11., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. július 9., vasárnap 20:08
Elvileg beteg azért nem tudta limitidőn belül teljesíteni.ravenite írta:Demare-t meg kizárták...
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. július 9., vasárnap 18:19
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. július 9., vasárnap 17:50
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. július 9., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 9., vasárnap 17:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. július 9., vasárnap 17:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. július 9., vasárnap 16:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 9., vasárnap 12:47
azert podcastban ok is batrabban fogalmaztak, mint tv-ben (4:40-tol kezdodik)Tottinho írta:Épp most említették ezt az összeesküvés elméletet és mondták, hogy azért ne felejtsük nem a végén zárták ki Sagant és az emelkedők pedig ott vannak, azokat mászni kell.h3x0r írta:Persze, hogy vannak erosek, csak Sagan a tobbi sprinterhez kepest konnyebben megbirkozik a hegyekkel, nem is tudom hany olyan esetre emlekszem, amikor siman elment a hegyi menokkel szökni. Ha nem esik ki, vagy nem fog ki valami brutal pocsek format, akkor szinte zsebben is van neki a triko.
Szerintem eleguk lett a Sagan dominanciabol es feltek attol, ha csak sima pontbuntetest kap, akkor is megveri Demare-t, igy meg nagy esely van ra, hogy egy francia huzza be a zold trikot.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. július 9., vasárnap 12:20
Fel is adta. Ahogy Gesink is.Ijj újabb bukás, Manuele Mori
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. július 9., vasárnap 12:08
Épp most említették ezt az összeesküvés elméletet és mondták, hogy azért ne felejtsük nem a végén zárták ki Sagant és az emelkedők pedig ott vannak, azokat mászni kell.h3x0r írta:Persze, hogy vannak erosek, csak Sagan a tobbi sprinterhez kepest konnyebben megbirkozik a hegyekkel, nem is tudom hany olyan esetre emlekszem, amikor siman elment a hegyi menokkel szökni. Ha nem esik ki, vagy nem fog ki valami brutal pocsek format, akkor szinte zsebben is van neki a triko.
Szerintem eleguk lett a Sagan dominanciabol es feltek attol, ha csak sima pontbuntetest kap, akkor is megveri Demare-t, igy meg nagy esely van ra, hogy egy francia huzza be a zold trikot.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 9., vasárnap 11:03
Na de ez a zöld trikó csak ilyen vigaszdíj kábé, nem? Nekem az a benyomásom, hogy ezek csak azért vannak, hogy az unalmas szakaszokon is legyen mit nézni, de a lényeg a sárga. Tévedek?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 9., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: matador » 2017. július 9., vasárnap 10:37
Na de ez a zöld trikó csak ilyen vigaszdíj kábé, nem? Nekem az a benyomásom, hogy ezek csak azért vannak, hogy az unalmas szakaszokon is legyen mit nézni, de a lényeg a sárga. Tévedek?h3x0r írta:Ha osszehasonlitunk egy sprintert meg egy hegyimenot, akkor mar ranezesre is latszik, hogy mig elobbi erosebb testfelepiteso, izmosabb, addig utobbiak nadszal vekonyak. Sagan az elso kategoriaba tartozik. Ha bealdozna egy evet, es nagy aldozatok aran 4-5 kilo mellett az erejebol is sokat veszitene, akkor egy szamara idealisan osszerakott szakaszokkal lehetne eselye egy 3 hetesre. Ra kene menjen az idofutamokra, persze ahhoz az is kene, hogy ne 36 km legyen belole, mint iden, hanem legalabb egy 100-as, a hegyeken pedig ugy ahogy tartana magat a tobbiekkel. Jelenleg 5 zold trikonal jar, a rekordot Zabel tartja 6-al, ugyhogy a kovetkezo 2 evben biztos erre fog ramenni.matador írta:Egy valamit sosem értettem, hátha itt valaki meg tudja magyarázni: ha ez a Sagan gyerek mindenben jó, miért nem megy a sárgáért?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 9., vasárnap 10:31
Ha osszehasonlitunk egy sprintert meg egy hegyimenot, akkor mar ranezesre is latszik, hogy mig elobbi erosebb testfelepiteso, izmosabb, addig utobbiak nadszal vekonyak. Sagan az elso kategoriaba tartozik. Ha bealdozna egy evet, es nagy aldozatok aran 4-5 kilo mellett az erejebol is sokat veszitene, akkor egy szamara idealisan osszerakott szakaszokkal lehetne eselye egy 3 hetesre. Ra kene menjen az idofutamokra, persze ahhoz az is kene, hogy ne 36 km legyen belole, mint iden, hanem legalabb egy 100-as, a hegyeken pedig ugy ahogy tartana magat a tobbiekkel. Jelenleg 5 zold trikonal jar, a rekordot Zabel tartja 6-al, ugyhogy a kovetkezo 2 evben biztos erre fog ramenni.matador írta:Egy valamit sosem értettem, hátha itt valaki meg tudja magyarázni: ha ez a Sagan gyerek mindenben jó, miért nem megy a sárgáért?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 9., vasárnap 9:22
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem