Serie A
Re: Serie A
douglas costa mar torinoban. sajtoinfo szerint hasonlo feltetelekkel ment oda mint jott james.
2 evre kolcsonbe ment. evi 6 millio az ar. a vegen a juve 40ert megveheti.
2 evre kolcsonbe ment. evi 6 millio az ar. a vegen a juve 40ert megveheti.
igen iden fejezte be maxwell. ha jol emlekszem valami 40 koruli kupat szerzett karrierje soran.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Maxvell visszavonult, nem?nzooli93 írta:Maxwell is boven jol megvan ott 35 evesen. Meg hat ott a tobbi brazil haver is.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
egy szoval nem irtam hogy alairt a cityhez....
ellenben o nyalt be rendesen pep nek miutan otthagyta a juvet. senki nem gondolt arra hogy barhol mashol kothet ki. gondolom emogott egy erdekes sztori lehet. nem hiszem hogy a fizun nem tudtak megegyezni.
ellenben o nyalt be rendesen pep nek miutan otthagyta a juvet. senki nem gondolt arra hogy barhol mashol kothet ki. gondolom emogott egy erdekes sztori lehet. nem hiszem hogy a fizun nem tudtak megegyezni.
- nzooli93
Psgbe jol ellesz. Maxwell is boven jol megvan ott 35 evesen. Meg hat ott a tobbi brazil haver is.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Dirr-durr piff-paff.V. Mester 77 írta:BBeno írta: hivatalos. alves szerzodest bontott a juveval. irany a city.
Ma írt alá a PSG-hez
Benő nyári rovata erős képes sport színvonal.

Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Érdekes a D. Alves váltás.
Lehet megy a Juveba Aurier.
Valamerre volt már róla pletyka is.
Lehet megy a Juveba Aurier.

Valamerre volt már róla pletyka is.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak a szokásos beno.fail.com.V. Mester 77 írta:BBeno írta: hivatalos. alves szerzodest bontott a juveval. irany a city.
Ma írt alá a PSG-hez

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
BBeno írta: hivatalos. alves szerzodest bontott a juveval. irany a city.
Ma írt alá a PSG-hez
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Állítólag, van a szerződésében egy kivásárlási ár, ami arra vonatkozik, ha nem jutnának be a BL -be.
Nem tudom pontosan, de ilyen 40-50-60m euro körül olvasgattam.
Nem tudom pontosan, de ilyen 40-50-60m euro körül olvasgattam.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kivasarlasi arrol lehet tudni?

-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
2021ig hosszabbított és a tesot is le igazolták.
Donnarumma hosszabbított, hivatalosan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
azt mondtak par hete hogy ezzel probaljak maradasra birni hogy elhozzak neki a tesot
A Milan nem hogy eladta Donnarummat, hanem vett mellé egy másikat.
Antonio Donnarumma, Gio 27 éves testvére, aki ugyan csak kapus, a Milan játékosa lesz órákon belül.

Antonio Donnarumma, Gio 27 éves testvére, aki ugyan csak kapus, a Milan játékosa lesz órákon belül.
Olaszországban vagy hűséges vagy vagy nem. Ott volt Totti, Di natale, stb, viszont sok nagy játékos körbejárta a milánói klubbokat, vagy Juventus vagy Fiorentina vagy Roma. Tisztelik a csapathűséget de lenyelik azt is, ha vált az ember.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
En ugy olvastam hogy annyit adna a Milan, de a Lazio elnöke (Lotito) minimum harmincat akar. Nagy fogas lenne amugy, durván alulértékelt játékos, de oszinten szolva arrol elkepzelesem sincs, hogy a Lazio csapatkapitánya hogyan bolinthat ra erre az ajánlatra... marmint erteni ertem hogy nagyobb fizetés, de ez valahol azert mégiscsak nagy szégyen ez.BBeno írta:bigliat regota uldozik. ha jol tudom a lazio 20 felett adna csak el.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

bigliat regota uldozik. ha jol tudom a lazio 20 felett adna csak el.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Tavaly robbant be, fiatal szlovák középhátvéd. Stílusra kicsit olyan mint Varane vagy Hummels, azaz inkabb ésszel oldja meg a dolgokat, nem kontaktalapu a játéka, nem nagyon csúszik be. Passzjatekban átlagosan jo. Nagyon tobbet én sem tudok rola, ennyiert kicsit lutri, de alapvetoen egyaltalan nem rossz vétel. Gondolom őt szánja Miranda melle a kezdőbe Spalletti.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8