Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Remélem azért Isco aláírja az új szerződését, látva az érkezőket és (nem) távozókat , és nem megy a Barcához

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kérdésedre válaszolva, egy hírt sem láttam vele kapcsolatban az elmúlt hetekben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
Én úgy tudom, hogy oda, de felröppentek pletykák hogy mi is érdeklődünk.ikarus93 írta: Goretzka nem a Bayern felé kacsingat?
Egy szóval sem mondtam, hogy hiányzik, csak kérdeztem, hogy mennyi a valóságalapja az érdeklődésünknek. Realista azért otthonosabban mozog a nemzetközi sportsajtóban, simán leszűri, hogy melyik hír kacsa.numberone1 írta:Persze meg Goretzka hianyzik, igy is a kp a leggyengebb csapatresz...eleg lesz mar.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Persze meg Goretzka hianyzik, igy is a kp a leggyengebb csapatresz...
eleg lesz mar.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

de. ha van esze oda megy ingyen. lesz ott helye.
- ikarus93
Goretzka nem a Bayern felé kacsingat?ravenite írta:Realista, a Goretzkás pletykáknak mennyi valóságalapjuk volt? Ceballos helyett hoztuk volna?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Nyugi van, leigazoltuk bagóért és kölcsönadjuk a Barcanak 1 évre.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Tavasszal durva volt az a és b csapat eddig ez csak durvább lett. mostmár konkrétan egész évben lehetne nyomatni olyan minőség és mennyiség van. a b csapat kb atma szintet hozhatna a bajnokságban.

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo kis zsugasnak tunik Ceballos. KP-n rendesen elleszunk eresztve, pl egy Llorente-Kova-Ceballos sem hangzik rosszul. Kupaban jok lesznek meg tavaszzal amikor a legjobban szukseg lesz rajuk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- BlancoMark
Nagyon jol intezi a vezetoseg a bizniszeket.
Akkor az felejtos hogy megy kolcsonbe meg egy evre? Vagy errol meg nincs info?

Akkor az felejtos hogy megy kolcsonbe meg egy evre? Vagy errol meg nincs info?
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ceballos nagy húzás lenne. Az u21-es eb-n is egyértelmű volt, hogy Asensio és Saul mellett ő az akiről még sokat fogunk hallani. Mezőnyben, kombinációs játékban meg szerintem a legjobb volt. 18 millió amúgy nevetségesen kevés érte ezen a piacon. Angliában 50-60 lenne legalább.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
GG Ceballos!
Nem ismerem, de állítólag itt azt mondják, jó a faszi.
Nem ismerem, de állítólag itt azt mondják, jó a faszi.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

inkabb itt jatsszon mint a katalanoknal. tudi lehet hogy marad e egy evet a betisben?
- ateeemadrid
Na úgylátszik Ceballos akkor fix, mindig örülök ha hozzá hasonló tehetségeket igazolunk, az is pozitívum, hogy spanyol, és a Barca elől hoztuk, de továbbra is soknak tűnik ennyi ember a KP-ra.
Kíváncsi leszek, hogy ennyi középpályással vágunk-e neki a szezonnak, vagy esetleg még valaki be lesz áldozva.
Gondoltam, hogy arra ugrani fogtok, hogy Kovacic nálam még Isco előtt is van, de tényleg sokra tartom a horvátot, nagyon nem örülnék, ha ő szívná meg ezt a dealt.
Kíváncsi leszek, hogy ennyi középpályással vágunk-e neki a szezonnak, vagy esetleg még valaki be lesz áldozva.
Gondoltam, hogy arra ugrani fogtok, hogy Kovacic nálam még Isco előtt is van, de tényleg sokra tartom a horvátot, nagyon nem örülnék, ha ő szívná meg ezt a dealt.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ceballosért most kellett lépni, mert fél Európa őt akarta a Barcát is beleértve (főleg a Verratti biznisz meghiúsulása után). 18 millió az bagó még akkor is, ha nem válik be. Ráadásul, ha nem idén csatlakozna a csapathoz, hanem csak jövőre, akkor ráérünk még 1 évet azon agyalni, hogy hol lesz helye. Már csak azért is megéri leigazolni, hogy ne a Barcát erősítse, ahol vélhetően a kezdőbe kerülne 21 évesen.volt írta:Ez már kicsit sok lesz szerintem. Szép, hogy jönnek a tehetségek és épül a jövő csapata, de jelenleg nincs helye a keretben.Realista24 írta:Done Deal!
@RealMadrid are expected to announce the signing of Dani Ceballos tomorrow.
Mas azt írja hogy hétfőn orvosi, bejelentés utána.
Jobban örülnék annak ha James és Morata (bale)végre távozna(szerintem egyikük a nyakunkon marad) és jönne mbappe.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ceballos szerintem jobb focista, vagyis inkább jobb focista lesz, mint Kovacic...
Nem szeretnem, hogy Kovacic távozzon, de annak tudatában, hogy Zidane alig játszatta ha mindenki egeszseges volt, lehet egy kölcsön lenne a legjobb opció számára.
Nem szeretnem, hogy Kovacic távozzon, de annak tudatában, hogy Zidane alig játszatta ha mindenki egeszseges volt, lehet egy kölcsön lenne a legjobb opció számára.
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
Realista, a Goretzkás pletykáknak mennyi valóságalapjuk volt? Ceballos helyett hoztuk volna?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez jó hír csak Kovát féltem. kp-ról a legesélyesebb távozó Kovacic és Lucas. persze James után aki fix távozó nálam.Realista24 írta:Done Deal!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ez már kicsit sok lesz szerintem. Szép, hogy jönnek a tehetségek és épül a jövő csapata, de jelenleg nincs helye a keretben.Realista24 írta:Done Deal!
Jobban örülnék annak ha James és Morata (bale)végre távozna(szerintem egyikük a nyakunkon marad) és jönne mbappe.