Akkor az felejtos hogy megy kolcsonbe meg egy evre? Vagy errol meg nincs info?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 8., szombat 14:34
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. július 8., szombat 13:57
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 8., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 8., szombat 13:37
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. július 8., szombat 13:37
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. július 8., szombat 13:34
Ceballosért most kellett lépni, mert fél Európa őt akarta a Barcát is beleértve (főleg a Verratti biznisz meghiúsulása után). 18 millió az bagó még akkor is, ha nem válik be. Ráadásul, ha nem idén csatlakozna a csapathoz, hanem csak jövőre, akkor ráérünk még 1 évet azon agyalni, hogy hol lesz helye. Már csak azért is megéri leigazolni, hogy ne a Barcát erősítse, ahol vélhetően a kezdőbe kerülne 21 évesen.volt írta:Ez már kicsit sok lesz szerintem. Szép, hogy jönnek a tehetségek és épül a jövő csapata, de jelenleg nincs helye a keretben.Realista24 írta:Done Deal!
@RealMadrid are expected to announce the signing of Dani Ceballos tomorrow.
Mas azt írja hogy hétfőn orvosi, bejelentés utána.
Jobban örülnék annak ha James és Morata (bale)végre távozna(szerintem egyikük a nyakunkon marad) és jönne mbappe.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. július 8., szombat 13:33
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. július 8., szombat 13:31
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 8., szombat 13:24
ez jó hír csak Kovát féltem. kp-ról a legesélyesebb távozó Kovacic és Lucas. persze James után aki fix távozó nálam.Realista24 írta:Done Deal!
HozzászólásSzerző: volt » 2017. július 8., szombat 13:01
Ez már kicsit sok lesz szerintem. Szép, hogy jönnek a tehetségek és épül a jövő csapata, de jelenleg nincs helye a keretben.Realista24 írta:Done Deal!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 8., szombat 12:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 8., szombat 12:13
15-16 minőségi, kezdő szintű játékossal is végig lehet verni mindenkit. Kb az a tökéletes szám. Most ha itt lenne 20 olyan játékos, akiknek folyamatosan játszani kéne, meg még 5 akinek lesz vagy 100 perce, azzal nem leszünk beljebb. Ezt még FMben se nagyon lehetne kezelni, nemhogy a valóságban.El Unico írta:Most oszinten... kit erdekel? Csak a csapat szamit, ha ugy huzzuk Europat falloszra, hogy ki-ki maradnak minosegi jatekosok, es szezon vegeztevel amikor 3-4-5 trofea kerult a vitrinbe, erdekelni fog barkit is ha x y lelep? A klub es a sikeresseg a fo szempont.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 8., szombat 12:10
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 8., szombat 11:54
a keret szép de hány olyan meccs volt amikor jó játékosok még a padra se fértek oda, nemhogy játszanak is. ezt sokáig nem nyeli le senki. és azt ne felejtsük el hogy tavaly Bale sérült volt ergó a helye felszabadult. hiába van sok meccs ez akkor is már kicsit a ló másik oldala ez a keret. tavaly is Kova keveset játszott, Morata se játszott annyit mint kellett volna, Asensionak idén még több idő kellene, ha Mbappé akkor neki is egy 2000-2500 perc kellene, Theo, Vallejo, Nacho, Llorrente, Kova, Isco mind mind játszani akar és akkor ott van még a fix csere Lucas.és még nem tudni mi lesz Ceballos-al. szerintem ez sok. innen onnan 1-1 ember nyugodtan mehetne.El Unico írta:...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 8., szombat 11:54
El Unico
Ezert nem ertem miert problema a "bő keret".
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 8., szombat 11:42
Igen, de akkor az a védekezőbb arc legyen Kovacic vagy Llorrente. Mert Modric baromi hasznos védekezésben, Kroos is megoldja ésszel, Isco meg Asensio pedig ahhoz képest, hogy eredetileg inkább tkp-k, igen sokat melóznak, ott vannak mindenhol. Abszolút nem aggódnék, hogy összedőlne a rendszer, ha Casemiro kiválna a gálakezdőből. Mondjuk az, hogy én ezt érzem nem jelent semmit.El Maestro írta:Szóval még oda is kellett egy védekezőbb arc és nem lehetett csak művészekkel kupákat nyerni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. július 8., szombat 11:35
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. július 8., szombat 11:29
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. július 8., szombat 11:18
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 8., szombat 11:05
Barca 2015, triplázás. Mert Busquets igaz, hogy vkp poszton játszik, de minden, csak nem Casemiro féle játékos. Főleg egy 4-4-2-ben meg lehetne oldani a védekezés részét, sokat jelentene az a +1 ember középre.El Maestro írta:Mutass egy olyan sikeres csapatot ahol az efféle vonal valósult meg mostanában.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem