palesz77 írta:A legjobb, Paulinho!Realista24 írta:Palesz, ki maradt nektek középre opcióként?![]()
Amúgy Pjanicról tavaly már volt pletyka, egyszer idén is, neki még örülnék is jelen helyzetben szerintem. Rakiticnél szerintem azért jobb játékos, ellenetek is pl a legjobb Juvés volt talán. De a kérdésedre a választ passzolom, őszintén. Volt szó Herreráról, de a MU nem engedi el, Eriksen, de őt se fogják, Coutinho, szintén nem. Ezek közül ráadásul egyik se túl nyerő megoldás a jelenlegi bajokra. Volt szó Seriről, aki stílusra jó lenne, csak tudásra nem szerintem, de ő se megy sehova az edzőjük szerint, mert sok kezdő távozott már. Konkrétan az lenne a tippem, hogy az előszezon megkezdése után Valverde belátja, hogy milyen jó a keret, és "nem kell senki"..
Én amúgy elfogadnám azt, ha most megpróbálnánk beépíteni Samperéket, még ha az eredmény rovására is menne. Gomesekkel sok reményem nincs jelenleg, főleg ha Ini megint sokat lesz sérült, akkor meg már inkább próbáljuk meg a jövőt megalapozni legalább. De ilyen Paulinho meg Lima féle arcok.. Előre ráz a hideg, hogy ilyen embereket fogok életem első Barca meccsén látni a középpályán.
Köszi, akkor azért kijelenthetjük, hogy csúnyán levadásztuk a lehetőségeket tavaly és idén

Egyébként mindentől függetlenül tetszik, hogy nem az van, hogy a Real és/vagy a Barca, bárkit, bármikor meg tud szerezni. Mert nekem nem tetszik az NBA féle emberkereskedelem.