én elég sok más meccsen is láttam már gánykodni...de amit igen és nem ellenünk volt, ott nem szokott ilyen szemétkedéssel kitűnni, persze ez nem menti fel semmi alól.
Megy a meccs!
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Megy a meccs!
-
Mestiboy
- Kedvenc játékosaid: CR7, RV2,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid; FTC
ezek a kontrák Cé és Özil nélkül szart se érnek
i Aquellos que luchan hasta su último aliento son los verdaderos campeones !
-
realfan91
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Mért nem lehet jesét már kipróbálni? komolyan mondom hülyét kapok.
-
Corleone
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ez az egyik, a másik meg, hogy azért még így is sikerült neki kiosztani egy gólpasszt.Realista24 írta:Amíg ilyen a középpályánk és a szélső védőink, lehetne Falcao is elől. Pénzkidobás csatár igazolása, ha nem rendezzük a közepét.Benzema se jobb... Ma sem csinált semmit. Tökmindegy ki van elől, mind a kettővel csak egyel többen vagyunk a pályán...
#happyshitting
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
de adott egy gólpaszt. és ezzel be is zárult a kör,finito.Benzema se jobb... Ma sem csinált semmit. Tökmindegy ki van elől, mind a kettővel csak egyel többen vagyunk a pályán...
ezt viszont adom,de kell csatár is.Amíg ilyen a középpályánk és a szélső védőink, lehetne Falcao is elől. Pénzkidobás csatár igazolása, ha nem rendezzük a közepét.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Nem láttam sok atma meccset láttam a szezonban, de amit igen és nem ellenünk volt, ott nem szokott ilyen szemétkedéssel kitűnni, persze ez nem menti fel semmi alól.r9fenomeno írta:Látszik a fején, hogy csak a baromságain gondolkodik egész meccsen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amíg ilyen a középpályánk és a szélső védőink, lehetne Falcao is elől. Pénzkidobás csatár igazolása, ha nem rendezzük a közepét.Benzema se jobb... Ma sem csinált semmit. Tökmindegy ki van elől, mind a kettővel csak egyel többen vagyunk a pályán...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én egyedül azt nem értem, hogy ha már lejött Di Maria, akkor minek hozza be Modricot, aki nem képes a szélen játszani. Behozhatta volna Callejónt, legalább 20 percet elszerencsétlenkedne... Még a végén megint lesérülne Bodrika...
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Benzema se jobb... Ma sem csinált semmit. Tökmindegy ki van elől, mind a kettővel csak egyel többen vagyunk a pályán...El Flaco írta:Azt se fogom megnézni, az odavágót se láttam. Úgy is kiesünk szégyenteljesen a gec.be.CS0ki írta:Mourinho meg gratula, ezek szerint Higu kezd kedden!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Remélem Callejón jegelése nem azért van ma, mert kedden kezdő lesz. Pont itt az idő, hogy rájöjjön Mou, hogy gyenge ő ide és fele annyi játékidőt érdemel max, mint amennyit megkap.
-
r9fenomeno
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(bra),Ramos,Marcelo,Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futbol, Selecao Brasileira
Látszik a fején, hogy csak a baromságain gondolkodik egész meccsen.Nzedge írta:De Csotány ez a Diego Costa..
"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez 
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ez a nacho gyerek..komolyan mondom katasztrófa,most is középre fejelte vissza a zsugát...nem igazán erőltetném,olyan "javi garcia jelenségnek" érzem őt..
röviden,kurva kevés ide.
röviden,kurva kevés ide.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Albiol azért hátul is színezi emberek.
Amúgy szerintem jól játszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Matyas
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
ennél a Diego Costánál nem sok undorítóbb csatár van a mezőnyben...
-
Mestiboy
- Kedvenc játékosaid: CR7, RV2,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid; FTC
Teljesen igaz... az egy kis féreg..BBeno írta:costánál nem sok undorítóbb focistát láttam már
i Aquellos que luchan hasta su último aliento son los verdaderos campeones !
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Azt se fogom megnézni, az odavágót se láttam. Úgy is kiesünk szégyenteljesen a gec.be.CS0ki írta:Mourinho meg gratula, ezek szerint Higu kezd kedden!
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
De Csotány ez a Diego Costa..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. április 27., szombat 21:37-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Falcao ezt is hogy beverte...Még szerencse hogy le miatt nem adták meg...a kirugást.
Mourinho meg gratula, ezek szerint Higu kezd kedden!
Mourinho meg gratula, ezek szerint Higu kezd kedden!