Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. július 7., péntek 9:22

Tádám írta:Az az Espanyolos az nem gyerek, nem játékos, hanem az egyik utánpótlás gárda vezetője/edzője volt. :)
Csak korareggel még így volt fent:
MARCA | Az Espanyol utánpótláscsapatának kapitánya, David Fernandez a Real Madridhoz igazolt.
Így azt hittem, az utánpótláscsapat csapatkapitányáról van szó :)

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 7., péntek 9:12

Lassan jöhetne már az olyan hír is, hogy Morata ide, James oda távozott.

Mbappe pedig már orvosin van a Realnal.

Danilo annyira nem izgat, ha megy megy, ha nem meg ez van.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 7., péntek 9:08

Most még tökölhetnek, de jó lenne ha beindulnának a dolgok, előszezonra legyen meg a keret. Morata MU, James Chelsea, Danilo Juve és lehet igazolni.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 7., péntek 8:54

Tádám írta:Az az Espanyolos az nem gyerek, nem játékos, hanem az egyik utánpótlás gárda vezetője/edzője volt. :)
Baszki, tenyleg :lol:
Pedig képen nem nez ki meg 18-nak sem :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 7., péntek 8:53

most psg meg a monaco min tudott osszeveszni ? :D

persze nekunk mindegy mert amig morata itt van addig bappe monacoban marad.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 7., péntek 8:42

ericco írta:
Realista24 írta:Mert azt is írják, hogy a ManU Lukakut csak azért használta, hogy levigyék Morata árát.
Az nem csak a cikkíró saját véleménye volt? :D No mindegy, a cikket a chrome automatikusan lefordította angolra, szóval lehet ott volt a hiba :mrgreen:
Másik hírben van benne. Adagolják darabokban ugyanazokat az infókat, csak másképpen leírva :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. július 7., péntek 8:42

Az az Espanyolos az nem gyerek, nem játékos, hanem az egyik utánpótlás gárda vezetője/edzője volt. :)
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 7., péntek 8:41

Realista24 írta:Mert azt is írják, hogy a ManU Lukakut csak azért használta, hogy levigyék Morata árát.
Az nem csak a cikkíró saját véleménye volt? :D No mindegy, a cikket a chrome automatikusan lefordította angolra, szóval lehet ott volt a hiba :mrgreen:
Merci Zizou!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 7., péntek 8:35

A Morata üzlet elvileg azért nem jött létre, mert nem akarták meg kifizetni azt a +10 millat. Ez a plusz pénz akkor járt volna, ha x gólt szerez.

Az Espanyolos gyerekről meg nem tudok semmit.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 7., péntek 8:28

ericco írta:
Nika91127 írta:Akkor most mégse Lukaku? 80 millió azért szép pénz érte. Remélem, ott elegendő percet kap majd. Sajnos ide a kezdőbe nem tudta beverekedni magát.
Én úgy olvastam ma reggel az as.com-on, hogy a Madrid semmiképp sem akarta eladni a játékost 90 millió alatt, a MU pedig max 80-at fizetett volna. A Real bele ment volna, hogy a hiányzó 10 milliót opciókhoz kössék, de a MU inkább elállt az üzlettől. Ez viszont nem jó jel, mivel ha a Chelsea marad az egyelten érdeklődő, lemehet az ár 75 millió € környékére.
Akkor nem voltál elég figyelmes :mrgreen: Mert azt is írják, hogy a ManU Lukakut csak azért használta, hogy levigyék Morata árát. :mrgreen:
Aztán mindenki döntse el, hogy mi az igazság :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 7., péntek 8:26

Nika91127 írta:Akkor most mégse Lukaku? 80 millió azért szép pénz érte. Remélem, ott elegendő percet kap majd. Sajnos ide a kezdőbe nem tudta beverekedni magát.
Én úgy olvastam ma reggel az as.com-on, hogy a Madrid semmiképp sem akarta eladni a játékost 90 millió alatt, a MU pedig max 80-at fizetett volna. A Real bele ment volna, hogy a hiányzó 10 milliót opciókhoz kössék, de a MU inkább elállt az üzlettől. Ez viszont nem jó jel, mivel ha a Chelsea marad az egyelten érdeklődő, lemehet az ár 75 millió € környékére.
Merci Zizou!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 7., péntek 8:21

mi pontosan ez a 10 millios opcio?

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. július 7., péntek 8:18

MARCA | A MU beleegyezett abba, hogy megadják Moratáért a 80 millió eurót, de a 10 milliós opciót nem voltak hajlandóak kifizetni.
Akkor most mégse Lukaku? :mrgreen: 80 millió azért szép pénz érte. Remélem, ott elegendő percet kap majd. Sajnos ide a kezdőbe nem tudta beverekedni magát.
MARCA | Az Espanyol utánpótláscsapatának kapitánya, David Fernandez a Real Madridhoz igazolt.
Róla mit lehet tudni? Mekkora tehetség, milyen poszt, kora, stb? :D
MARCA | Morata távozása után a Real Madrid azonnal ráhajt Mbappéra. Nem akarnak kockáztatni azzal, hogy majd csak jövőre igazolják le.
Nagyon helyes :salute: :salute: :mrgreen: :mrgreen:
AS | A Chelsea egy jelentős összeget készül ajánlani James Rodríguezért.
Még ez is? Realista, nem április 1-e van!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 6., csütörtök 23:54

palesz77 írta:Ez honnan van? Mert a két csapat oldalán még nem írnak dátumot, nekem meg nagyon nagy szívás lenne, ha végül 13.-án játszanák.. Úgyhogy egy forrást megköszönnék, remélem nem úgy van ahogy írod.
Benopress.fail.com

Egyébként a szövetség ezt akarná.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. július 6., csütörtök 22:37

Ez honnan van? Mert a két csapat oldalán még nem írnak dátumot, nekem meg nagyon nagy szívás lenne, ha végül 13.-án játszanák.. Úgyhogy egy forrást megköszönnék, remélem nem úgy van ahogy írod.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 6., csütörtök 20:45

hivatalos: spanyol szuperkupa aug 13-16. kezdes kataloniaban.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 6., csütörtök 19:35

Én ezen csak azért nevetek, mert sokan a válogatottságuk miatt mentek inkább oda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. július 6., csütörtök 19:21

Lehet kicsit túloztam, de szerintem érthető voltam :lol: A helyzetet némileg árnyalja, hogy állítólag Brandttal a nyáron előszerződést kötöttek, és jövőre ő már biztosan náluk játszik majd. Igaz, ő inkább szélső támadóközéppályás, Goretzka viszont box to box kp-ás.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 6., csütörtök 18:47

illgner írta:Goretzkának még egy éve van hátra a szerződéséből. A Schalke egyelőre ragaszkodik hozzá, de egy nagy dohányért, mondjuk 30 millió fölött biztosan elengednék. Kérdés, hogy neki is a Bayern-e az álma, mint a legtöbb németnek, vagy nyitott egy külföldi kalandra. Szerintem a Bayern őt is ingyen szeretné elhozni jövőre.
:| :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. július 6., csütörtök 18:40

Goretzkának még egy éve van hátra a szerződéséből. A Schalke egyelőre ragaszkodik hozzá, de egy nagy dohányért, mondjuk 30 millió fölött biztosan elengednék. Kérdés, hogy neki is a Bayern-e az álma, mint a legtöbb németnek, vagy nyitott egy külföldi kalandra. Szerintem a Bayern őt is ingyen szeretné elhozni jövőre.

Vissza: