Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Lucas, Morata, James el.
Mbappé in.
Asensio kiteljesedésével és a francia érkezésével, valamint a BBC megtartásával Lucas is létszámon felülivé fog válni. Roma lehet a befutó.
Marca.
Mbappé in.
Asensio kiteljesedésével és a francia érkezésével, valamint a BBC megtartásával Lucas is létszámon felülivé fog válni. Roma lehet a befutó.
Marca.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Nem nem, Adinak igaza van, én szabtam el. Az edzőjük jön ide.Nika91127 írta:Csak korareggel még így volt fent:Tádám írta:Az az Espanyolos az nem gyerek, nem játékos, hanem az egyik utánpótlás gárda vezetője/edzője volt.
Így azt hittem, az utánpótláscsapat csapatkapitányáról van szóMARCA | Az Espanyol utánpótláscsapatának kapitánya, David Fernandez a Real Madridhoz igazolt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
na akkor megerte szavaznom ra.Remy írta:Nikolics is ott lesz a Real ellen augusztusban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nikolics is ott lesz a Real ellen augusztusban.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Csak korareggel még így volt fent:Tádám írta:Az az Espanyolos az nem gyerek, nem játékos, hanem az egyik utánpótlás gárda vezetője/edzője volt.
Így azt hittem, az utánpótláscsapat csapatkapitányáról van szóMARCA | Az Espanyol utánpótláscsapatának kapitánya, David Fernandez a Real Madridhoz igazolt.

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Lassan jöhetne már az olyan hír is, hogy Morata ide, James oda távozott.
Mbappe pedig már orvosin van a Realnal.
Danilo annyira nem izgat, ha megy megy, ha nem meg ez van.
Mbappe pedig már orvosin van a Realnal.
Danilo annyira nem izgat, ha megy megy, ha nem meg ez van.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Most még tökölhetnek, de jó lenne ha beindulnának a dolgok, előszezonra legyen meg a keret. Morata MU, James Chelsea, Danilo Juve és lehet igazolni.
- ___Samy___
Baszki, tenylegTádám írta:Az az Espanyolos az nem gyerek, nem játékos, hanem az egyik utánpótlás gárda vezetője/edzője volt.

Pedig képen nem nez ki meg 18-nak sem

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
most psg meg a monaco min tudott osszeveszni ? 
persze nekunk mindegy mert amig morata itt van addig bappe monacoban marad.

persze nekunk mindegy mert amig morata itt van addig bappe monacoban marad.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Másik hírben van benne. Adagolják darabokban ugyanazokat az infókat, csak másképpen leírvaericco írta:Az nem csak a cikkíró saját véleménye volt?Realista24 írta:Mert azt is írják, hogy a ManU Lukakut csak azért használta, hogy levigyék Morata árát.No mindegy, a cikket a chrome automatikusan lefordította angolra, szóval lehet ott volt a hiba

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Az az Espanyolos az nem gyerek, nem játékos, hanem az egyik utánpótlás gárda vezetője/edzője volt.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az nem csak a cikkíró saját véleménye volt?Realista24 írta:Mert azt is írják, hogy a ManU Lukakut csak azért használta, hogy levigyék Morata árát.

Merci Zizou!
- ___Samy___
A Morata üzlet elvileg azért nem jött létre, mert nem akarták meg kifizetni azt a +10 millat. Ez a plusz pénz akkor járt volna, ha x gólt szerez.
Az Espanyolos gyerekről meg nem tudok semmit.
Az Espanyolos gyerekről meg nem tudok semmit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor nem voltál elég figyelmesericco írta:Én úgy olvastam ma reggel az as.com-on, hogy a Madrid semmiképp sem akarta eladni a játékost 90 millió alatt, a MU pedig max 80-at fizetett volna. A Real bele ment volna, hogy a hiányzó 10 milliót opciókhoz kössék, de a MU inkább elállt az üzlettől. Ez viszont nem jó jel, mivel ha a Chelsea marad az egyelten érdeklődő, lemehet az ár 75 millió € környékére.Nika91127 írta:Akkor most mégse Lukaku? 80 millió azért szép pénz érte. Remélem, ott elegendő percet kap majd. Sajnos ide a kezdőbe nem tudta beverekedni magát.

Aztán mindenki döntse el, hogy mi az igazság

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én úgy olvastam ma reggel az as.com-on, hogy a Madrid semmiképp sem akarta eladni a játékost 90 millió alatt, a MU pedig max 80-at fizetett volna. A Real bele ment volna, hogy a hiányzó 10 milliót opciókhoz kössék, de a MU inkább elállt az üzlettől. Ez viszont nem jó jel, mivel ha a Chelsea marad az egyelten érdeklődő, lemehet az ár 75 millió € környékére.Nika91127 írta:Akkor most mégse Lukaku? 80 millió azért szép pénz érte. Remélem, ott elegendő percet kap majd. Sajnos ide a kezdőbe nem tudta beverekedni magát.
Merci Zizou!
mi pontosan ez a 10 millios opcio?
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Akkor most mégse Lukaku?MARCA | A MU beleegyezett abba, hogy megadják Moratáért a 80 millió eurót, de a 10 milliós opciót nem voltak hajlandóak kifizetni.

Róla mit lehet tudni? Mekkora tehetség, milyen poszt, kora, stb?MARCA | Az Espanyol utánpótláscsapatának kapitánya, David Fernandez a Real Madridhoz igazolt.

Nagyon helyesMARCA | Morata távozása után a Real Madrid azonnal ráhajt Mbappéra. Nem akarnak kockáztatni azzal, hogy majd csak jövőre igazolják le.

Még ez is? Realista, nem április 1-e van!!!!AS | A Chelsea egy jelentős összeget készül ajánlani James Rodríguezért.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Benopress.fail.compalesz77 írta:Ez honnan van? Mert a két csapat oldalán még nem írnak dátumot, nekem meg nagyon nagy szívás lenne, ha végül 13.-án játszanák.. Úgyhogy egy forrást megköszönnék, remélem nem úgy van ahogy írod.
Egyébként a szövetség ezt akarná.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez honnan van? Mert a két csapat oldalán még nem írnak dátumot, nekem meg nagyon nagy szívás lenne, ha végül 13.-án játszanák.. Úgyhogy egy forrást megköszönnék, remélem nem úgy van ahogy írod.
hivatalos: spanyol szuperkupa aug 13-16. kezdes kataloniaban.