Kommentáld a híreket
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Az az Espanyolos az nem gyerek, nem játékos, hanem az egyik utánpótlás gárda vezetője/edzője volt.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az nem csak a cikkíró saját véleménye volt?Realista24 írta:Mert azt is írják, hogy a ManU Lukakut csak azért használta, hogy levigyék Morata árát.

Merci Zizou!
- ___Samy___
A Morata üzlet elvileg azért nem jött létre, mert nem akarták meg kifizetni azt a +10 millat. Ez a plusz pénz akkor járt volna, ha x gólt szerez.
Az Espanyolos gyerekről meg nem tudok semmit.
Az Espanyolos gyerekről meg nem tudok semmit.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor nem voltál elég figyelmesericco írta:Én úgy olvastam ma reggel az as.com-on, hogy a Madrid semmiképp sem akarta eladni a játékost 90 millió alatt, a MU pedig max 80-at fizetett volna. A Real bele ment volna, hogy a hiányzó 10 milliót opciókhoz kössék, de a MU inkább elállt az üzlettől. Ez viszont nem jó jel, mivel ha a Chelsea marad az egyelten érdeklődő, lemehet az ár 75 millió € környékére.Nika91127 írta:Akkor most mégse Lukaku? 80 millió azért szép pénz érte. Remélem, ott elegendő percet kap majd. Sajnos ide a kezdőbe nem tudta beverekedni magát.

Aztán mindenki döntse el, hogy mi az igazság

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én úgy olvastam ma reggel az as.com-on, hogy a Madrid semmiképp sem akarta eladni a játékost 90 millió alatt, a MU pedig max 80-at fizetett volna. A Real bele ment volna, hogy a hiányzó 10 milliót opciókhoz kössék, de a MU inkább elállt az üzlettől. Ez viszont nem jó jel, mivel ha a Chelsea marad az egyelten érdeklődő, lemehet az ár 75 millió € környékére.Nika91127 írta:Akkor most mégse Lukaku? 80 millió azért szép pénz érte. Remélem, ott elegendő percet kap majd. Sajnos ide a kezdőbe nem tudta beverekedni magát.
Merci Zizou!
mi pontosan ez a 10 millios opcio?
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Akkor most mégse Lukaku?MARCA | A MU beleegyezett abba, hogy megadják Moratáért a 80 millió eurót, de a 10 milliós opciót nem voltak hajlandóak kifizetni.

Róla mit lehet tudni? Mekkora tehetség, milyen poszt, kora, stb?MARCA | Az Espanyol utánpótláscsapatának kapitánya, David Fernandez a Real Madridhoz igazolt.

Nagyon helyesMARCA | Morata távozása után a Real Madrid azonnal ráhajt Mbappéra. Nem akarnak kockáztatni azzal, hogy majd csak jövőre igazolják le.

Még ez is? Realista, nem április 1-e van!!!!AS | A Chelsea egy jelentős összeget készül ajánlani James Rodríguezért.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Benopress.fail.compalesz77 írta:Ez honnan van? Mert a két csapat oldalán még nem írnak dátumot, nekem meg nagyon nagy szívás lenne, ha végül 13.-án játszanák.. Úgyhogy egy forrást megköszönnék, remélem nem úgy van ahogy írod.
Egyébként a szövetség ezt akarná.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez honnan van? Mert a két csapat oldalán még nem írnak dátumot, nekem meg nagyon nagy szívás lenne, ha végül 13.-án játszanák.. Úgyhogy egy forrást megköszönnék, remélem nem úgy van ahogy írod.
hivatalos: spanyol szuperkupa aug 13-16. kezdes kataloniaban.
Én ezen csak azért nevetek, mert sokan a válogatottságuk miatt mentek inkább oda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Lehet kicsit túloztam, de szerintem érthető voltam
A helyzetet némileg árnyalja, hogy állítólag Brandttal a nyáron előszerződést kötöttek, és jövőre ő már biztosan náluk játszik majd. Igaz, ő inkább szélső támadóközéppályás, Goretzka viszont box to box kp-ás.

illgner írta:Goretzkának még egy éve van hátra a szerződéséből. A Schalke egyelőre ragaszkodik hozzá, de egy nagy dohányért, mondjuk 30 millió fölött biztosan elengednék. Kérdés, hogy neki is a Bayern-e az álma, mint a legtöbb németnek, vagy nyitott egy külföldi kalandra. Szerintem a Bayern őt is ingyen szeretné elhozni jövőre.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Goretzkának még egy éve van hátra a szerződéséből. A Schalke egyelőre ragaszkodik hozzá, de egy nagy dohányért, mondjuk 30 millió fölött biztosan elengednék. Kérdés, hogy neki is a Bayern-e az álma, mint a legtöbb németnek, vagy nyitott egy külföldi kalandra. Szerintem a Bayern őt is ingyen szeretné elhozni jövőre.
Elvileg a Bayern meg mi érdeklődünk igazán. Itt Modric, Kroos, Kovacic, ott Thiago, Vidal, Tolisso, a kihívója. Egy év múlva lejár a szerződése.
Engem a konfkupan nem vett meg,de van benne potenciál. Lehet Ceballos tényleg nem jön és alternatívat keresünk? Mondjuk minek.
Engem a konfkupan nem vett meg,de van benne potenciál. Lehet Ceballos tényleg nem jön és alternatívat keresünk? Mondjuk minek.
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jim írta:Kovacicot kölcsön kéne adni egy évre, akkor kiderülne, mennyi van benne
pl a Sevillába
Bizonyítja itt is.
Amikor Casemiro sérült volt, nagyon jót hozott.
ZIDANE
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Kovacicot kölcsön kéne adni egy évre, akkor kiderülne, mennyi van benne
pl a Sevillába
pl a Sevillába
olvastam en is de tuti a bayenbe kot ki.
A németek szerint beszálltunk a küzdelembe Goretzkaért. Elméletileg az Arsenal, Spurs és Juventus is akarja, bár én azt hittem, hogy már a Bayern lecsapott rá. Valaki témában van?
Morata ugy egy héten belül lezárul szerintem, igy hogy Lukaku a Unitedbe megy, a Chelseat mondanám valoszinunek. Csatar nélkül vannak, gondolom Conte szeretne ha együtt lenne a csapat az eloszezonban.
James augusztus masodik felénél előbb nem fog távozni, en is úgy látom, hogy olyan csapatba menne ahova nem kéne, szóval kis kompromisszummal eligazol egy alacsonyabban jegyzett klubhoz. Mendes biztos talál rá vevőt, helye itt nem lesz, már ev végén is feszült volt, bl döntőben se játszott, mennie kell.
James augusztus masodik felénél előbb nem fog távozni, en is úgy látom, hogy olyan csapatba menne ahova nem kéne, szóval kis kompromisszummal eligazol egy alacsonyabban jegyzett klubhoz. Mendes biztos talál rá vevőt, helye itt nem lesz, már ev végén is feszült volt, bl döntőben se játszott, mennie kell.