Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Én ezen csak azért nevetek, mert sokan a válogatottságuk miatt mentek inkább oda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Lehet kicsit túloztam, de szerintem érthető voltam
A helyzetet némileg árnyalja, hogy állítólag Brandttal a nyáron előszerződést kötöttek, és jövőre ő már biztosan náluk játszik majd. Igaz, ő inkább szélső támadóközéppályás, Goretzka viszont box to box kp-ás.

illgner írta:Goretzkának még egy éve van hátra a szerződéséből. A Schalke egyelőre ragaszkodik hozzá, de egy nagy dohányért, mondjuk 30 millió fölött biztosan elengednék. Kérdés, hogy neki is a Bayern-e az álma, mint a legtöbb németnek, vagy nyitott egy külföldi kalandra. Szerintem a Bayern őt is ingyen szeretné elhozni jövőre.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Goretzkának még egy éve van hátra a szerződéséből. A Schalke egyelőre ragaszkodik hozzá, de egy nagy dohányért, mondjuk 30 millió fölött biztosan elengednék. Kérdés, hogy neki is a Bayern-e az álma, mint a legtöbb németnek, vagy nyitott egy külföldi kalandra. Szerintem a Bayern őt is ingyen szeretné elhozni jövőre.
Elvileg a Bayern meg mi érdeklődünk igazán. Itt Modric, Kroos, Kovacic, ott Thiago, Vidal, Tolisso, a kihívója. Egy év múlva lejár a szerződése.
Engem a konfkupan nem vett meg,de van benne potenciál. Lehet Ceballos tényleg nem jön és alternatívat keresünk? Mondjuk minek.
Engem a konfkupan nem vett meg,de van benne potenciál. Lehet Ceballos tényleg nem jön és alternatívat keresünk? Mondjuk minek.
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jim írta:Kovacicot kölcsön kéne adni egy évre, akkor kiderülne, mennyi van benne
pl a Sevillába
Bizonyítja itt is.
Amikor Casemiro sérült volt, nagyon jót hozott.
ZIDANE
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Kovacicot kölcsön kéne adni egy évre, akkor kiderülne, mennyi van benne
pl a Sevillába
pl a Sevillába
olvastam en is de tuti a bayenbe kot ki.
A németek szerint beszálltunk a küzdelembe Goretzkaért. Elméletileg az Arsenal, Spurs és Juventus is akarja, bár én azt hittem, hogy már a Bayern lecsapott rá. Valaki témában van?
Morata ugy egy héten belül lezárul szerintem, igy hogy Lukaku a Unitedbe megy, a Chelseat mondanám valoszinunek. Csatar nélkül vannak, gondolom Conte szeretne ha együtt lenne a csapat az eloszezonban.
James augusztus masodik felénél előbb nem fog távozni, en is úgy látom, hogy olyan csapatba menne ahova nem kéne, szóval kis kompromisszummal eligazol egy alacsonyabban jegyzett klubhoz. Mendes biztos talál rá vevőt, helye itt nem lesz, már ev végén is feszült volt, bl döntőben se játszott, mennie kell.
James augusztus masodik felénél előbb nem fog távozni, en is úgy látom, hogy olyan csapatba menne ahova nem kéne, szóval kis kompromisszummal eligazol egy alacsonyabban jegyzett klubhoz. Mendes biztos talál rá vevőt, helye itt nem lesz, már ev végén is feszült volt, bl döntőben se játszott, mennie kell.
James vagy megy "kiscsapatba", vagy a nyakunkon marad. Szerintem nem véletlen, hogy nem kapkod érte sem a Bayern, sem a MU. A Bayern hemzseg a középpályásoktól, most igazolták le Tolissot, lassan Javi Martineznek is helyet kéne találni, a jövő szupersztárjának tartott Kimmich játék híján "elmenekül" szélsővédőnek, szóval ott ő erősen felejtős, pláne ennyi pénzért. De a MU-nál is tele a padlás középpályásokkal, ráadásul szerintem dél-amerikaival nem akarják ismét megégetni magukat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Chelsea, szerintem.Jim írta:hova fog elmenni Morata??
a Manu-ba Lukaku megy, ők nem fogják megvenni...
nagy hiba lenne, emiatt nem igazolnánk le most Mbappét
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hova fog elmenni Morata??

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Miért nem? Nálunk sincs posztja.Kerlon írta:Ezek nem érvek, hogy nincs helye
Ancelotti 433-ban sincs.
A MU-ba talán elmenne, talán be is férne a kezdőbe, de Mourinho valamiért nem igazán kapkod utána.
Merci Zizou!
Távoznia kellene Kovacicnak, az lenne neki a legjobb. Zidane nem fog neki több lehetőséget adni, ami érthetetlen.
Thiago szerintem nem tkp, ahogy szerinted jobb az örmény úgy szerintem gyengébb. Ezek nem érvek, hogy nincs helye. Szerintem pl Mourinho pont ki tudná maxolni, ha betenne mögé melózni Herrarat meg Pogbat és két gyors szélsőt. Jobban osztogat, veszélyesebb távolról, az örmény meg csak gyorsasagban jobb szerintem.ericco írta:Azt mondtam, hogy nincs posztja, és amíg Thiago ott van és egészséges, ez igaz is. Lehet neki helyet találni minden csapatban, Mourinho is berakhatja Miki kárára, csak sokat lassulna a csapat.Kerlon írta: Attól, mert a Bayern nem fizetne ennyit még beferne és ez volt a fő kijelentésed.
Tessék egy kis statisztika hozzá:
Örmény :24 bajnoki, 1350 perc 4 gól, 1 gólpassz
James : 22, 1180, 8, 6...
James központi szerepben sokat adhat bármelyik csapatnak.
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azt mondtam, hogy nincs posztja, és amíg Thiago ott van és egészséges, ez igaz is. Lehet neki helyet találni minden csapatban, Mourinho is berakhatja Miki kárára, csak sokat lassulna a csapat.Kerlon írta: Attól, mert a Bayern nem fizetne ennyit még beferne és ez volt a fő kijelentésed.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Add meg a címedateeemadrid írta:Kövezzetek meg, de pl Iscot is jóval előbb adnám el, mint a horvátot

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
HÉHÉHÉ!!!!ateeemadrid írta:Kövezzetek meg, de pl Iscot is jóval előbb adnám el, mint a horvátot

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
ha kroos tobbet pihenne lehetne tolni a modric kova kettost siman. lattuk mire kepes.