Add meg a címedateeemadrid írta:Kövezzetek meg, de pl Iscot is jóval előbb adnám el, mint a horvátot

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 6., csütörtök 15:20
Add meg a címedateeemadrid írta:Kövezzetek meg, de pl Iscot is jóval előbb adnám el, mint a horvátot
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 6., csütörtök 15:17
HÉHÉHÉ!!!!ateeemadrid írta:Kövezzetek meg, de pl Iscot is jóval előbb adnám el, mint a horvátot
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 6., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. július 6., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 6., csütörtök 15:07
igen, mert Matat és Ozilt sem jatszatta... Főleg úgy, hogy James sokkal eredményesebb a másikaknál. Örmény engem nem győzött még meg. Attól, mert a Bayern nem fizetne ennyit még beferne és ez volt a fő kijelentésed.ericco írta:4231-ben középen szerintem Miki jobb, és James szélen nem tud és nem is szeret játszani. Mourinho nem szokta játszatni a hozzá hasonló játékosokat.Kerlon írta:Mounrho variálta a 4231, 433-at. 4231-ben simán helye lenne.
Bayernbe meg Thiago és Vidal mellett.
Bayernbe talán beférne, főleg ha Robben és Ribery formán kívül lesznek. Viszont a bajorok kétlem, hogy adnának érte annyi pénzt, mint amennyibe kerülne.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 6., csütörtök 14:48
4231-ben középen szerintem Miki jobb, és James szélen nem tud és nem is szeret játszani. Mourinho nem szokta játszatni a hozzá hasonló játékosokat.Kerlon írta:Mounrho variálta a 4231, 433-at. 4231-ben simán helye lenne.
Bayernbe meg Thiago és Vidal mellett.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. július 6., csütörtök 14:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 6., csütörtök 14:16
Mounrho variálta a 4231, 433-at. 4231-ben simán helye lenne.ericco írta:A Bayernben hol lenne helye? Vagy Mourinho MU-jában? Kíváncsi vagyok.Kerlon írta:A felsorolásodban is csak a két spanyolnal nincs helye. Szerinted meg sehol...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 6., csütörtök 13:27
Védő bemutatásakor becsúszást mutatnék deka helyett, Perezen bemutatva. Vagy fosin.h3x0r írta:Vallejo bemutatása holnap 13:00-kor lesz.
Ugyhogy már várom a szokásos dekázást.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 6., csütörtök 13:25
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 6., csütörtök 13:09
A Bayernben hol lenne helye? Vagy Mourinho MU-jában? Kíváncsi vagyok.Kerlon írta:A felsorolásodban is csak a két spanyolnal nincs helye. Szerinted meg sehol...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 6., csütörtök 13:03
A felsorolásodban is csak a két spanyolnal nincs helye. Szerinted meg sehol...ericco írta:James nem akar az Interbe menni. Real, Barca, Bayern, MU vontalban gondolkodik. Ha nem így lenne, már rég az AC Milan játékosa lenne.Kerlon írta:Miért ne lenne posztja.... Bárhol kezdő lenne, ahol tehermentesitik és nem Isco van előtte a sorban. Inter helyében csak őt venném a nyáron kb.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 6., csütörtök 13:01
James nem akar az Interbe menni. Real, Barca, Bayern, MU vontalban gondolkodik. Ha nem így lenne, már rég az AC Milan játékosa lenne.Kerlon írta:Miért ne lenne posztja.... Bárhol kezdő lenne, ahol tehermentesitik és nem Isco van előtte a sorban. Inter helyében csak őt venném a nyáron kb.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 6., csütörtök 12:43
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. július 6., csütörtök 12:41
Realista24 írta:Plusz ezekhez ha hozzáadom, hogy Zidane is alig adott neki játékperceket, akkor tényleg elgondolkodok, hogy talán mindkét fél érdeke a váltás lenne. Mondjuk a Juvéban aranyat érne szerintem, ezért oda nem adnám el.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 6., csütörtök 12:23
Miért ne lenne posztja.... Bárhol kezdő lenne, ahol tehermentesitik és nem Isco van előtte a sorban. Inter helyében csak őt venném a nyáron kb.ericco írta:Jamesnek nem csak nálunk, de máshol sem nagyon van posztja. Túl egydimenziós játékos a mai modern fociba. Nehéz lesz elboltolni, főleg ennyiért. Meg gondolom, ő sem akar eligazlni akárhova.M1Ö írta:Alapból nem értem minek kéne nekik
Szerintem Wenger fog rárepülni az utolsó órákban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 6., csütörtök 12:16
Plusz ezekhez ha hozzáadom, hogy Zidane is alig adott neki játékperceket, akkor tényleg elgondolkodok, hogy talán mindkét fél érdeke a váltás lenne. Mondjuk a Juvéban aranyat érne szerintem, ezért oda nem adnám el.RealMadridFanatic írta:Pontosan ugyanezeken gondolkodtam ma reggel. Nagyon szeretem Kovacic játékát, illetve adottságokra jobbnak is tartom, mint Ceballost, viszont nála meg nagyon érződik a magabiztosság, az éles helyzetekben is. A Barca elleni meccsét anno pont elkaptam és meg is lepett, hogy ilyen fiatalon mennyire pimasz már (jó értelemben), milyen bátran vállalja az 1-1-eket is, sugárzik róla, hogy tisztában van a képességeivel, és fejben erős. Kovacicnál ezt hiányolom, pedig ilyen alapanyagból, mint amit Ő birtokol nagyon nagy játékos lehet idővel, de valahogy gyámoltalannak tűnik még.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. július 6., csütörtök 12:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 6., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. július 6., csütörtök 11:50
Amúgy ja...Mayoral teljesen felesleges, hozni kell Mbappet, aztán így is túl sokan leszünk előre. Mayoral teljesen felesleges, Betis megkaphatja kölcsön Ceballos helyett.De elengedném Mayoralt is. Illetőleg ha megy Danilo, jobb oldali védőt sem igazolnék.
Szerintem nem az.Diego Llorentére van visszavásárlási opciónk, vagy ö nem lesz szint?
Szerintem nem. Kovacic-csal az a a bajom, hogy abszolút nem vezér alapanyag, nincs benne a karmesteri pálcához szükséges skill. Van sok erőssége, de nem olyan típus, aki a középpálya vezére lehet. Ezt bírom Ceballos-ban, hogy igazán tökös (néha túlságosan is), felvállalja a felelőséget. Vezér alapanyag. Aztán lehet tévedek!csak Modric tartozik, az ő helyére pedig Kovacic kopogtat szerintem jogosan.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem