Premier League
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
Mertesacker a szezon végén visszavonul
Az utánpótlást fogja vezetni 2018-tól.

"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ámen!CS0ki írta:Vagy esetleg tényleg az MU trollkodott egyet, hátha ezzel csökkentik Morata árát. A végén az lesz szép, ha Lukaku meg Morata árát is a Chelsea meg az MU variálgatása nyomja fel, és a végén a két eladó fog örülni.Everton azt mondja, hogy nincs egyezség a ManUval.
Ugyanúgy a Skysports hozta le. Megbízhatóak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Erős, de tényleg szereti dobálná magát.
De, ha fejben elhatározta, hogy elnyomja a másikat, akkor általában le is nyomt. Ez igaz
De, ha fejben elhatározta, hogy elnyomja a másikat, akkor általában le is nyomt. Ez igaz
ZIDANE
Én ezen röhögtem egész szeonban, hogy mikor háttal állt a kapunak és hátulról zavarta a védő, mindig eldobta magát és ritkán volt tényleges szabálytalanság.
Kár hogy nincs ilyen összeállítás youtubeon.
Kár hogy nincs ilyen összeállítás youtubeon.
morata? nagyon jol fedezi a labdat testtel. olaszban vette fel ezt a jo erenyet. eros lett.Berti írta:Testi ereje?RealMadridFanatic írta: Morata is inkább az ütemérzékéből, a testi erejéből és a gyorsaságából él.
Nekem az van meg, hogy minden második alkalommal a földön végezte, mikor meg kellett tartani egy labdát.
- RealMadridFanatic
Amiknek a nagy részére szabadot is kapott, ha jól rémlik. De alapvetően jó felépítésű és meg is tudja tartani a labdákat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Testi ereje?RealMadridFanatic írta: Morata is inkább az ütemérzékéből, a testi erejéből és a gyorsaságából él.
Nekem az van meg, hogy minden második alkalommal a földön végezte, mikor meg kellett tartani egy labdát.
Vagy esetleg tényleg az MU trollkodott egyet, hátha ezzel csökkentik Morata árát. A végén az lesz szép, ha Lukaku meg Morata árát is a Chelsea meg az MU variálgatása nyomja fel, és a végén a két eladó fog örülni.Everton azt mondja, hogy nincs egyezség a ManUval.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Meg az, hogy ők is elkezdjenek egyezkedni a MU-val, mert tudják, hogy így több pénzt csikarhatnak ki. B tervnek pedig ott van nekik is a Chelsea. A kékek okosan kivárnak, és leigazolják olcsóbban azt, aki marad.RaúlCF írta:Evertonnak ez az érdeke. ha megvan az egyezség minden igazolásuk drágább lesz.
Merci Zizou!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Evertonnak ez az érdeke. ha megvan az egyezség minden igazolásuk drágább lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Everton azt mondja, hogy nincs egyezség a ManUval.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nyílván Morata se egy duci Ronaldo de Lukakuhoz képest szerintem szintekkel jobb a technikája. az is érdekes hogy nincs akkora hurráhangulat a United szurkolók között hogy Lukaku megy Morata helyett. nyílván jó hogy vesznek egy plben amúgy jó csatárt ezt nem vitatom de a válogatottban is nulla európában se volt egy hajde érdekes lesz. például ha ugyanezt az összeget leteszik és Kane megy akkor orbitális buli lenne míg Lukaku eléggé megosztja a népet. egy része örül hogy megy egy része meg inkább Moratát akarta.
- RealMadridFanatic
jobban tetszik amit csinál, annál mint amit Lukaku.
Alapvetően én is jobb játékosnak tartom amúgy, csak a technikai képzettség részre értettem a megállapítást.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Aztán majd pislognak, mint hal a szatyorban, hogy a 75 millió fontos csatáruknak megmozdulása sincs a BL-ben.Berti írta:De Lukakunál ott van, hogy bizonyított már a PL-ben.
Igen, nagyon hasonló egyébként a 2 játékos. De fociban azért mégis Morata felé billen a mérleg. Talán többet is dolgozik. Összességében jobb játékos, legalábbis nekem jobban tetszik amit csinál, annál mint amit Lukaku.RealMadridFanatic írta:Mondjuk az is tény, hogy Lukaku ugyanez pepitában. De nagy különbség nincs közöttük szerintem ebben a tekintetben. Morata is inkább az ütemérzékéből, a testi erejéből és a gyorsaságából él.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
egyelore hozzak szoba a chelseavel mert en mar azt erzem hogy marad o is es james is es bappetol elkoszonunk egy eletre.
- RealMadridFanatic
technikailag sokkal jobb
Ezt azért erős kijelentésnek érzem. Jó játékos, vannak nagy erősségei, de technikailag gyenge szerintem. És nem feltétlen arra gondolok, hogy a farkán pörgeti a labdát, eleve suták a mozdulatai.
Mondjuk az is tény, hogy Lukaku ugyanez pepitában. De nagy különbség nincs közöttük szerintem ebben a tekintetben. Morata is inkább az ütemérzékéből, a testi erejéből és a gyorsaságából él.
- RaúlCF
szerintem kettejük közül Morata a jobb. Lukaku egy faék tank. olyan a labdaérintése hogy rossz nézni. Morata meg csak itt van lenézve de technikailag sokkal jobb és sokkal többoldalú játékos mint Lukaku.
Akkor maradjon az, hogy körülbelül ugyan az a pénz. De Lukakunál ott van, hogy bizonyított már a PL-ben.Realista24 írta: Lukaku elvileg 75 millió font lesz.
Nem tudom, a MU helyett én is inkább Lukakut vinném, még ha 10-15 millióval többet is kell érte adni.
vegulos igy lesz a legjobb a csapatoknak.
nyar eleje ota mondom hogy inkabb norata illik a chelseabe es lukaku a muba. chelsearol is lelehet gombolni 80at. vagyis ezekszerint a murol nem lehet
de ott rooneynak nagy szerepe van abban szerintem.
nyar eleje ota mondom hogy inkabb norata illik a chelseabe es lukaku a muba. chelsearol is lelehet gombolni 80at. vagyis ezekszerint a murol nem lehet