Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
nyílván Morata se egy duci Ronaldo de Lukakuhoz képest szerintem szintekkel jobb a technikája. az is érdekes hogy nincs akkora hurráhangulat a United szurkolók között hogy Lukaku megy Morata helyett. nyílván jó hogy vesznek egy plben amúgy jó csatárt ezt nem vitatom de a válogatottban is nulla európában se volt egy hajde érdekes lesz. például ha ugyanezt az összeget leteszik és Kane megy akkor orbitális buli lenne míg Lukaku eléggé megosztja a népet. egy része örül hogy megy egy része meg inkább Moratát akarta.
- RealMadridFanatic
jobban tetszik amit csinál, annál mint amit Lukaku.
Alapvetően én is jobb játékosnak tartom amúgy, csak a technikai képzettség részre értettem a megállapítást.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Aztán majd pislognak, mint hal a szatyorban, hogy a 75 millió fontos csatáruknak megmozdulása sincs a BL-ben.Berti írta:De Lukakunál ott van, hogy bizonyított már a PL-ben.
Igen, nagyon hasonló egyébként a 2 játékos. De fociban azért mégis Morata felé billen a mérleg. Talán többet is dolgozik. Összességében jobb játékos, legalábbis nekem jobban tetszik amit csinál, annál mint amit Lukaku.RealMadridFanatic írta:Mondjuk az is tény, hogy Lukaku ugyanez pepitában. De nagy különbség nincs közöttük szerintem ebben a tekintetben. Morata is inkább az ütemérzékéből, a testi erejéből és a gyorsaságából él.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
egyelore hozzak szoba a chelseavel mert en mar azt erzem hogy marad o is es james is es bappetol elkoszonunk egy eletre.
- RealMadridFanatic
technikailag sokkal jobb
Ezt azért erős kijelentésnek érzem. Jó játékos, vannak nagy erősségei, de technikailag gyenge szerintem. És nem feltétlen arra gondolok, hogy a farkán pörgeti a labdát, eleve suták a mozdulatai.
Mondjuk az is tény, hogy Lukaku ugyanez pepitában. De nagy különbség nincs közöttük szerintem ebben a tekintetben. Morata is inkább az ütemérzékéből, a testi erejéből és a gyorsaságából él.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szerintem kettejük közül Morata a jobb. Lukaku egy faék tank. olyan a labdaérintése hogy rossz nézni. Morata meg csak itt van lenézve de technikailag sokkal jobb és sokkal többoldalú játékos mint Lukaku.
Akkor maradjon az, hogy körülbelül ugyan az a pénz. De Lukakunál ott van, hogy bizonyított már a PL-ben.Realista24 írta: Lukaku elvileg 75 millió font lesz.
Nem tudom, a MU helyett én is inkább Lukakut vinném, még ha 10-15 millióval többet is kell érte adni.
vegulos igy lesz a legjobb a csapatoknak.
nyar eleje ota mondom hogy inkabb norata illik a chelseabe es lukaku a muba. chelsearol is lelehet gombolni 80at. vagyis ezekszerint a murol nem lehet
de ott rooneynak nagy szerepe van abban szerintem.
nyar eleje ota mondom hogy inkabb norata illik a chelseabe es lukaku a muba. chelsearol is lelehet gombolni 80at. vagyis ezekszerint a murol nem lehet

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lukaku elvileg 75 millió font lesz.Berti írta:Szerintem az volt a szitu, hogy a MU tényleg Moratat akarta, fel is vették a kapcsolatot meg minden, aztán mi visszadobtuk az ajánlatot (mert reménykedtünk hogy jön egy nagyobb), aztán Rooney szinte féllábbal az evertonba került, amire a MU csak akkor bólint rá, ha Lukakut inkább nekik adják a Chelsea helyett. A MU valószínüleg így olcsóbban megussza, minthogy 85-öt adjon nekünk, plusz a Morata-Conte couple is egymásra talál. Csak adjon érte a Chelsea 75-80 milliót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem az volt a szitu, hogy a MU tényleg Moratat akarta, fel is vették a kapcsolatot meg minden, aztán mi visszadobtuk az ajánlatot (mert reménykedtünk hogy jön egy nagyobb), aztán Rooney szinte féllábbal az evertonba került, amire a MU csak akkor bólint rá, ha Lukakut inkább nekik adják a Chelsea helyett. A MU valószínüleg így olcsóbban megussza, minthogy 85-öt adjon nekünk, plusz a Morata-Conte couple is egymásra talál. Csak adjon érte a Chelsea 75-80 milliót.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Official, Hivatalos, Oficial, stb... majd mikor ezeket a szavakat látjátok egy cikkben, akkor lehet tényként közölni valamit.
Múltkor is az a Rüdiger Benőtől. Még mindig a Roma játékosa, de már hivatalosan a Chelseaé. Ja ok...
Múltkor is az a Rüdiger Benőtől. Még mindig a Roma játékosa, de már hivatalosan a Chelseaé. Ja ok...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hivatalosan biztos nem.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nzooli93
Costa mar 1 hete atletico jatekos ugy tudom
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én abban bízom ha a MU nem viszi el, akkor majd a Chelsea. Szerintem Lukaku és Morata is a 2 csapat valamelyikében fog kikötni. A kékenél most kiket rebesgetnek előre? Costát gondolom sikerül elzavarniuk majd.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
BBC is lehozta hogy 75m font Lukaku es ok eleg megbizhatoak altalaban.
Rooneyt meg vegre kidobjak ezzel, mar evek ota kellett volna.
Rooneyt meg vegre kidobjak ezzel, mar evek ota kellett volna.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Perezék túltolták. Viszont a MU be fog égni ezzel a méregdrága Lukakuval szerintem.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közben a SkySports írja, hogy már nem kell a ManUnak Morata. Lefosom a falat

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azt olvastam pont most, hogy Lukaku a B terv, vagy a sajtó kreálmánya, vagy nyomásgyakorlás a Realra, hogy ne szarakodjanak 5 millión.palesz77 írta:Ahogy olvasom Twitteren a Lukaku-United házasság egyre biztosabbnak tűnik. Morata így megy a Chelseabe vajon?
De remélem a hétfői hírek az igazak, hogy ma bejelentik.
Ennek margójára
https://pbs.twimg.com/media/DEA39onXoAIxlis.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ahogy olvasom Twitteren a Lukaku-United házasság egyre biztosabbnak tűnik. Morata így megy a Chelseabe vajon?