Iscotól én dupla duplát várok. 2számjegyű gól és assist termést. tavasszal mutatta hogy megy akkor menjen is. Benzemától 20+ gól a minimum. mezőnymunka meg összjáték nem érdekel idén, 20+ minimum. ezt még megfejelném Kroos+Modric képességeivel és kettejüktől egy 10es jöhetne. Ramosnak nagy éve volt de reálisan egy 3-4et idén is várnék tőle. ezek nálam fixek ha Morata meg James megy.M1Ö írta:Jönni fognak az Isco-Asensio gólok is. Tavasszal azért Isco is megmutatta, hogy gólpontokban is erős, nem csak mezőnyben. Asensio meg ilyen kevés játéklehetőség mellett is, ha játszott, kb borítékolható volt tőle a gól. Persze költői túlzás, de mindig benne volt. Szerintem ő is gólerősebb lesz, bőven hoznia kell azt a 10 gól, 10 gólpasszt amit James hozott. Isco szintén javulhat, pontrúgásokból ugyanúgy erősek leszünk. Egyedül akkor leszünk bajban, ha M'Bappe-t tényleg megfűzik, hogy jobb lesz neki Párizsban, mert Bale meg Benzema nem fog annyit javulni, hogy Morata kb 25 gólját hozzák pluszba. Mayoral-lal meg teljesen felesleges számolni.

Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Enzo ingyen ment el. A Lyont pedig szeretjük, és jó helyre került a játékos.MorataMartin írta:Enzo Zidanért kaphattunk pénzt? És Marianoért miért csak 8 milliót kaptunk?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Enzo Zidanért kaphattunk pénzt? És Marianoért miért csak 8 milliót kaptunk?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Morata még anno az ifiből felhozva, Mou alatt is 2x jobb volt, mint amikor Mayoralt hoztuk fel.
Semmi extra tényleg a gyerek és mellé még ilyen tesze-tosza puhány is.
Semmi extra tényleg a gyerek és mellé még ilyen tesze-tosza puhány is.
ZIDANE
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jönni fognak az Isco-Asensio gólok is. Tavasszal azért Isco is megmutatta, hogy gólpontokban is erős, nem csak mezőnyben. Asensio meg ilyen kevés játéklehetőség mellett is, ha játszott, kb borítékolható volt tőle a gól. Persze költői túlzás, de mindig benne volt. Szerintem ő is gólerősebb lesz, bőven hoznia kell azt a 10 gól, 10 gólpasszt amit James hozott. Isco szintén javulhat, pontrúgásokból ugyanúgy erősek leszünk. Egyedül akkor leszünk bajban, ha M'Bappe-t tényleg megfűzik, hogy jobb lesz neki Párizsban, mert Bale meg Benzema nem fog annyit javulni, hogy Morata kb 25 gólját hozzák pluszba. Mayoral-lal meg teljesen felesleges számolni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
itt van nekunk mayoral ha kell a gol
oszinten semmit nem varok tole. szetintem flop lesz de cafoljon meg.
moratanal legalabb tudtam hogy a fontos golokat o meglovi ha kell. de mayoral 1 eve meccsben sincs.

oszinten semmit nem varok tole. szetintem flop lesz de cafoljon meg.
moratanal legalabb tudtam hogy a fontos golokat o meglovi ha kell. de mayoral 1 eve meccsben sincs.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
___Samy___ írta:Egyébként sokat veszíthetünk még ezzel, hogy Morata és James is lelép. James bármekkora szar is, a bal lába világszínvonalú, oda teszi bárhová, és ez óriási taktikai fegyver volt idén szar állásnál. Akárcsak Morata, aki a kolumbiaival együtt tepert, mint állat, és jó befejezővé nőtte ki magát. Ezek nagyon fognak hiányozni jövőre. Nagy fegyverek voltak ők a padon, kár, hogy ekkora nevük van manapság.
Viszont legalább sok lóvé jön be az eladásukból.
Karimtól meg egyértelműen több kell, ott lehet még fejlődni a gólok számában, illetve ha Bale nem lenne ennyit sérült, akkor ott is lenne mit behozni. A középpálya és a védelem is nagyon gólerős volt idén.
Jaja!
Benzema meg a vadló jobban kell teljesítsen gólok terén, meg úgy általánosan.
Egy megfelelő képességű gólfelelős pedig jöhetne, ha mindkettő távozik, kelleni fog a plusz minőség és megfelelő pótlás, elnézve 1-2 játékosunk formáját és kapacitását.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- ___Samy___
Egyébként sokat veszíthetünk még ezzel, hogy Morata és James is lelép. James bármekkora szar is, a bal lába világszínvonalú, oda teszi bárhová, és ez óriási taktikai fegyver volt idén szar állásnál. Akárcsak Morata, aki a kolumbiaival együtt tepert, mint állat, és jó befejezővé nőtte ki magát. Ezek nagyon fognak hiányozni jövőre. Nagy fegyverek voltak ők a padon, kár, hogy ekkora nevük van manapság.
Karimtól meg egyértelműen több kell, ott lehet még fejlődni a gólok számában, illetve ha Bale nem lenne ennyit sérült, akkor ott is lenne mit behozni. A középpálya és a védelem is nagyon gólerős volt idén.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Iborra a Leicesterhez igazolt! Hála a jó istennek. Annyira nem bírtam azt az embert.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Így igaz, Morata és James góljai igen csak kellettek a bajnokságban.CS0ki írta:Morata és James góljairól nem is beszélve... Több gól reálisan Benzemában lehet az előző idényéhez képest, meg ha Bale nem sérült éppen. Majoraltól nem várok sokat őszintén szólva.Ez nem kérdés. Elöl erősödni kell. A bajnokságot tk így is Ramosnak és az őszi góllövő formájának köszönhetjük.
Nem biztos, hogy a csapat nem támadó része ennyi gólt fog tudni szerezni a következő idényben is.
Ha Mbappe elmegy a PSG-be, akkor én lemondtam róla, nem hinném, hogy el fogjuk hozni onnét. Nyilván fiatal meg minden, de akkor se.
Őket valahogy pótolni kell és nem biztos hogy Benz meg Bale elég lesz.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
azt en sem tudnam elkepzelni, h atmenetileg elmenne a PSGbe amig a BBC nalunk lesz...ez mar tul komplikalt lenne. Azt viszont igen, h maradna a Monacoban esetleg 1 evet. De lehet meglehetne gyozni arrol, h kapna elegendo percet...en inkabb az elobbire latok nagyobb eselyt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Morata és James góljairól nem is beszélve... Több gól reálisan Benzemában lehet az előző idényéhez képest, meg ha Bale nem sérült éppen. Majoraltól nem várok sokat őszintén szólva.Ez nem kérdés. Elöl erősödni kell. A bajnokságot tk így is Ramosnak és az őszi góllövő formájának köszönhetjük.
Nem biztos, hogy a csapat nem támadó része ennyi gólt fog tudni szerezni a következő idényben is.
Ha Mbappe elmegy a PSG-be, akkor én lemondtam róla, nem hinném, hogy el fogjuk hozni onnét. Nyilván fiatal meg minden, de akkor se.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez nem kérdés. Elöl erősödni kell. A bajnokságot tk így is Ramosnak és az őszi góllövő formájának köszönhetjük.
Merci Zizou!
- nzooli93
Kelleni fog a francia elore. Elore muszaj mostmar frissiteni. Bale kitudja mennyire lesz serult megint,aztan ha nem is serult,kerdes a csapat hasznara valo formaban tud e jatszani majd. Benzema megint csak lutri ,hogy melyik arcat mutatja a szezon nagy reszeben. Crnek meg ugye sokat kell mar pihennie,es o inkabb mar a nagy meccsekre fog kelleni ,hogy felszivja magat. Szoval kell elore mindenkepp Mbappe.
El kell adni Moratat, a perceit neki adni + több Ronaldo és Benzema rotációt odaígérni neki. Mivel 100+ milliós játékos, ezért muszáj is lesz játszatni.
Perez szerintem őt biztosan nem engedi ki a markából.
Perez szerintem őt biztosan nem engedi ki a markából.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezt azért te se gondolod komolyan, hogy a PSG ebbe belemenne. Az valószínűbb, hogy megvesszük és 1-2 évig még marad Monaco-ban. Bár ahogy elmentek az emberek, szerintem inkább jönne hozzánk.ravenite írta:Én eleve úgy számolok hogy Mbappe ide akar jönni és a PSG csak egy kis kitérő lenne neki, amíg a BBC-ből le nem lép valaki. Úgy képzelem el hogy előre tájékoztatja a PSG-t, hogy csak 4 éves szerződést köt, külön Realos záradékkal.(Tudom, hihetetlennek hangzik, de a PSG nyomulását elnézve, szerintem még ebbe is simán belemennének) Ezzel lényegében a szüleinek és magának is kedvez az állandó játéklehetőség miatt. Én nem igazán hiszem el hogy Zidane a BBC-t megbontaná miatta, legalábbis idén még biztos nem. A legjobb valszeg az lenne, ha megvesszük de marad még egy évet a franciáknál.ericco írta:Pedig ha jól fog teljesíteni, a PSG bebetonozza. Szinte lehetetlen lenne őt onnan elhozni.
Vagy jöjjön ide, vagy maradjon a Monacoban még egy évet, ha itt nem tudják számára biztosítani a kezdő tagságot, de nagy klubba ne igazoljon el, mert akkor elbúcsúzhatunk tőle.
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
Én eleve úgy számolok hogy Mbappe ide akar jönni és a PSG csak egy kis kitérő lenne neki, amíg a BBC-ből le nem lép valaki. Úgy képzelem el hogy előre tájékoztatja a PSG-t, hogy csak 4 éves szerződést köt, külön Realos záradékkal.(Tudom, hihetetlennek hangzik, de a PSG nyomulását elnézve, szerintem még ebbe is simán belemennének) Ezzel lényegében a szüleinek és magának is kedvez az állandó játéklehetőség miatt. Én nem igazán hiszem el hogy Zidane a BBC-t megbontaná miatta, legalábbis idén még biztos nem. A legjobb valszeg az lenne, ha megvesszük de marad még egy évet a franciáknál.ericco írta:Pedig ha jól fog teljesíteni, a PSG bebetonozza. Szinte lehetetlen lenne őt onnan elhozni.
Vagy jöjjön ide, vagy maradjon a Monacoban még egy évet, ha itt nem tudják számára biztosítani a kezdő tagságot, de nagy klubba ne igazoljon el, mert akkor elbúcsúzhatunk tőle.
a media probal jol kijonnni a dolgokbol:
az AS szerint ronaldo a kepviseloin keresztul informalta a realt hogy megvaltozott az allaspontja es maradna.
mossak a sajat szennyesuket a patakban.
az AS szerint ronaldo a kepviseloin keresztul informalta a realt hogy megvaltozott az allaspontja es maradna.

zizounak lehet a szulokkel kene leulni es elmeselni nekik hogy anno o is elhagyta a bordeauxot
es a tobbi tortenelem.
es a tobbi tortenelem.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igen ám, csak míg Neymarnak a Santos volt a nevelő egyesülete meg a fizetése is esetleg pár millió lehetett, addig M'Bappe-ért világrekord összeget kell majd lecsengessen a PSG meg olyan szerződést elé nyomni amivel túl licitálják a Real-t is, hogy legyen meg apuci meg anyuci igénye is. Tehát az is valami beteg szám lesz. Plusz erre rájön, hogy ha kijön belőle az a potenciál ami van, akkor mindezt szorozd meg kettővel. Nyílván nem szó szerint, de érted.ravenite írta:Az meg hogy a PSG-ből nem jöhetne ide hülyeség, 4 év múlva is csak 22 éves lesz, pont annyi amennyi Neymar volt amikor a Barcához került.

Tehát először tesz egy párizsi kitérőt?numberone1 írta:csak megvarja amint a BBCbol tavozik CR v Bale.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero