Nem érted.kodo írta: Aha, es ha Hamiltont is megbuntetik ott ahogy kellett volna?

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 5., szerda 12:34
Nem érted.kodo írta: Aha, es ha Hamiltont is megbuntetik ott ahogy kellett volna?
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. július 4., kedd 11:57
Aha, es ha Hamiltont is megbuntetik ott ahogy kellett volna?Remy írta:Mondjuk érdekesség ebben a helyzetben, hogy a büntetés ellenére, Vettel növelte az előnyét a pontversenyben... Bár gondolom ez nem számít.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 4., kedd 9:07
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. július 4., kedd 9:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. július 3., hétfő 22:09
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. július 3., hétfő 21:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 3., hétfő 19:34
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 3., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. július 3., hétfő 19:11
Ez meg hülyeség. Ha nem vagy tisztában a szabályokkal, akkor legalább böszmeségeket ne írjál már légyszíves.BlancoMark írta:azt csinal a SC mogott inditasnal amit akar, ahogy ericco is irta, a koveto felelossege a baleset elkerulese.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 3., hétfő 19:04
Senki nem irta, hogy Vettel nem erdemelte meg a 10 masodperces stop and go buntetest, sot a legtobb ferrari szurkolo szerint a kizaras is jogos lett volna, de csak akkor, ha kozben Hamiltont is elmeszelik, legalabb egy sima athajtasos buntetessel az "iskolai csinytevesert".BlancoMark írta:Vettel akkor is taplo alap amatorseget kovetett el ami siman megeri a legkomolyabb buntetesek egyiket. Ehhez kepest amivel vadoljatok Hamiltont az egy kis iskolai csinyteves.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 3., hétfő 18:54
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. július 3., hétfő 18:41
Néztem a számokat, egészen pontosan a felvételeken a km/h állásokat és a brake/throttle kijelzőt, mivel nemtudom te hogy vagy vele, de elém nem tárt senki telemetria adatokat, lenyilatkozni meg lehet bármit.BlancoMark írta:Ha legalabb az "osszeeskuvo" FIA-nak nem hisztek, a szamoknak megtehetnetek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 3., hétfő 18:34
Honnan tudod, hogy nem épp a Ferrari lobbynak köszönhető, hogy idáig húzódik az ügy? Ha más csapat, pilóta teszi ugyanezt, kérdés sem lenne az eltiltása.h3x0r írta:A futamon volt egy biroi testulet, akiknek boven volt idejuk arra, hogy meghozzanak egy buntetest. Az szerinted jogos, hogy a futam utan a Merci lobbinak koszonhetoen a futam kozben kapott buntetese melle(!) meg a kovetkezo futamrol is kizarjak? Szar a szabalyzat es nem ter ki arra, hogy ilyen esetben mi a pontos teendo? Akkor kovetkezo futamtol valtoztassanak rajta, de ne utolag probaljak eldonteni, hogy a nemet vagy az olasz lobbi az erosebb.
A futamon létezik ilyen szabály. SC mögött nem.h3x0r írta:A kerdesem az, hogy amit ujrainditasoknal csinal, az egyaltalan szabalyos? Mert tudtommal olyan szabaly is letezik, hogy nem szabad indokolatlanul lassan menni.
Nem az. A hátul haladónak kell figyelnie.h3x0r írta: az szerintem boven a mogotted halado szandekos veszelyeztetese.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 3., hétfő 18:30
A futamon volt egy biroi testulet, akiknek boven volt idejuk arra, hogy meghozzanak egy buntetest. Az szerinted jogos, hogy a futam utan a Merci lobbinak koszonhetoen a futam kozben kapott buntetese melle(!) meg a kovetkezo futamrol is kizarjak? Szar a szabalyzat es nem ter ki arra, hogy ilyen esetben mi a pontos teendo? Akkor kovetkezo futamtol valtoztassanak rajta, de ne utolag probaljak eldonteni, hogy a nemet vagy az olasz lobbi az erosebb.BlancoMark írta:De a FIA el tudjatok kepzelni, hogy kihoz egy kamu elemzest az esetrol csak hogy Hamiltont vedjek sportbiroktol ex pilotakon at mindenkinek az egyetertesevel? Hagyjuk mar, ha ezt meghuztak hogy az angolt nem buntettek akkor nyilvanvaloan alapjuk volt ra. Vettel buntetesen meg remelem nem lepodik meg senki, a minimum volt a kizaras, csak verseny kozben fostak kiszorni.BBeno írta:hanyszor akarjak meg megbuntetni?
![]()
![]()
hamilton meg aki kezdte az egeszet siman megussza. gg.
Senki sem azt mondta, hogy meghamisitjak a telemetriai adatok, csak nem vesznek figyelembe minden adatot. Folyamatosan azt hangoztatjak, hogy Hamilton elozo ujrainditasnal is ugyanezt csinalta, ami szerintem is igaz. A kerdesem az, hogy amit ujrainditasoknal csinal, az egyaltalan szabalyos? Mert tudtommal olyan szabaly is letezik, hogy nem szabad indokolatlanul lassan menni. Az, ha valaki 70-el megy be egy kanyarba es 50-el jon ki es nem gyorsit olyan helyen, ahol mindenki mindig gyorsitani szokott, meg SC alatt is, az szerintem boven a mogotted halado szandekos veszelyeztetese.BlancoMark írta:De azt meg egyszer megkerdeznem: szerintetek a FIA meghamisitotta a telemetria adatokat?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 3., hétfő 18:27
De ki? A gyikemberek akarjak beadni? Vagy ki? Egy kis objektivitas nem art neha. Ha legalabb az "osszeeskuvo" FIA-nak nem hisztek, a szamoknak megtehetnetek.Santi írta:Megpróbálják nekünk beadni ezt a maszlagot, hogy Hamilton nem csinált semmit, holott tisztán látszik a felvételeken mi történt, hagyjuk már...
Egyébként kiderült, hogy a Vettel kizárásáról szóló dokumentum természetesen kamu volt, nincs még ítélet az ügyben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 3., hétfő 17:54
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. július 3., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 3., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. július 3., hétfő 17:27
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 3., hétfő 17:23
Csak kikerulod a kerdesem. A telemetriai adatok semmifele kulonbseget nem mutattak az elozo korokhoz kepest. Hamilton mindig ugyanugy vette azt a szakaszt. Vettel bealudt, aztan atment ovodaba. Ennyi az egesz.BBeno írta:igen hamilton adja a tempot de veszelyeztetni nem veszelyeztethet indokolatlan fekezesekkel a kanyarban. lassithat gyorsithat a tempot o adja meg de a szabalyokat nem tartotta be.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem