Realista24 írta:Neymar új szerződésének és kivásárlási árának figyelembe vételével, pont annyi az esély a leigazolására, mint hogy a Transformers 6 jó film lesz.
Én is csak arra akrtam utalni, hogy a szememben szinte lehetetlen lenne helyrehozni Mbappé elhalasztását.
Realista24 írta:A PSG-nek meg más fegyvere nincs, mint a pénz. Ha valaki azt választja a Real Madrid helyett, ahol szintén nem aprót kapna, az nem is kell a csapatba, és nem bukás, ha nem jön.
Ő lehet nem a pénzt választaná, de a szülők igen. Meg abban is van valami, hogy tk. országon belül maradnának.
Elmagyarázzák neki, hogy még fiatal vagy, van időd az álmaidra, a Madridba igazolni, de neked most Párizsban jobb lesz. Csak azt felejtik el, hogy aki a PSG-be kerül, azt szinte lehetetlen leigazolni később.
Verratti is kb. meg fogja tagani az edzést, hogy elengedjék a Barcába.
rashidm írta:Az a bohóc neymar ne jöjjön. Akit elnézegettem volna a barcából az ronaldinho meg iniesta. Többi nem kellett volna.
Lehet bohóc, de el kell ismerni, hogy nagoyn jó játékos, és szeirntem még van benne tartalék bőven.